NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Επιστροφή φορου, σαν ανέκδοτο μου ακούγετε 2
Ghost_Rider Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/Dum_spiro_spero
geran Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Σε κάποιους έχει δοθεί. Μπαίνεις σε αυτό το λινκ μέχρι να σου βγάλει ημερομηνία.
eidikos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων θα ενημερωθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα για την επιστροφή του φόρου.
geran Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων θα ενημερωθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα για την επιστροφή του φόρου. Όταν θα τελειώσει ο έλεγχος θα σου βγάλει ημερομηνία στο "Το επιστρεφόμενο ποσό θα είναι διαθέσιμο στις ".
Legolas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εάν προκύψει πιστωτικό υπόλοιπο, μετά τον απαραίτητο έλεγχο και τον συμψηφισμό με τυχόν οφειλές σας, το ποσό αυτό θα σας επιστραφεί μέσω του λογαριασμού IBAN, που συμπληρώσατε στη δήλωσή σας. Αυτο βγάζει, γιατί λεει αν προκύψει αφου εχω κανει δηλωση και εχω επιστροφή σιγουρα
eidikos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Όταν θα τελειώσει ο έλεγχος θα σου βγάλει ημερομηνία στο "Το επιστρεφόμενο ποσό θα είναι διαθέσιμο στις ". τι ελεγχος γινεται δηλαδη?
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εμένα μου είπαν πρακτικά δεν θα μπει επειδή θα γίνει συμψηφισμός ΕΝΦΙΑ. 1
Legolas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εμένα μου είπαν πρακτικά δεν θα μπει επειδή θα γίνει συμψηφισμός ΕΝΦΙΑ. Ναι ρε λεβέντη σε εσενα θα γινει αυτο επειδη εχεις ενφια. Εγω δεν εχω τιποτα... Καθαρή επιστροφή.
gokuthelegend Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Σε κάποιους έχει δοθεί. Μπαίνεις σε αυτό το λινκ μέχρι να σου βγάλει ημερομηνία. Αυτό το λινκ πως το βρήκες; Είναι κάπου χωμένο στην ιστοσελίδα της εφορίας; Δηλαδή μπαίνω στην σελίδα της εφορίας, από κει πως το βρίσκω; Θέλω να το εξηγήσω σε κάποιον τηλεφωνικώς και δεν μπορώ να στείλω το λινκ, για αυτό ρωτάω.
eidikos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 το λινκ αυτο δεν λεει κατι το διαφορετικο απο αυτο που δειχνει και η φορολογικη σου δηλωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα