Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το οτι εχεις ακουσει για μικροκλοπες τι σημαινει;γιατι αμα ειναι αυτο το μεγα θεμα τοτε πουθενα δεν πρεπει να μετακομισει μιας και οι κλοπες παιζουν παντου ειδικα τα τελευταια χρονια..

Τωρα λιγα λογια για το αιγαλεω απο εμενα ειναι μια καλη περιοχη που τα εχει ολα διπλα της κεντρο-πειραια,το μετρο βοηθαει παρα πολυ σε μετακινησεις σε 7 μολις λεπτα εισαι συνταγμα,με λεωφορειο σε 15 λεπτα εισαι λιμανι,τα τελευταια χρονια εχει δημιουργηθει ενας πεζοδρομος που ειναι γεματο με μαγαζια ρακαδικα φαση και απο οτι λενε ειναι ο πιο αναπτυγμενος πεζοδρομος τις Αθηνας εχει πολυ κοσμο,τωρα οσο αφορα τα ενοικια παιζουν πολλες ευκαιριες εγω ακουω κατα καιρους καλα σπιτια σε καλες τιμες πρεπει να το ψαξεις ομως.. 

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατεβαινεις απο το σπιτι σου, περπατας μεχρι το μετρο και σε μιση ωρα εισαι Συνταγμα; 

Όχι. Πηγαίνω με το αυτοκίνητο σε 10 λεπτά μέχρι την κοντινότερη στάση του Μετρό, παρκάρω άνετα, και δεν συναντώ πουθενά κίνηση. Μπορώ όμως να πάρω το λεωφορείο και να κάνω 25 λεπτά μέχρι το Μετρό. Και η ποιότητα ζωής στις περιοχές αυτές είναι εντελώς ασύγκριτη. Και αναπνέω πολύ πιο καθαρό αέρα, που για εμένα είναι βασικό. 

• Like 2
Δημοσ.

Όχι. Πηγαίνω με το αυτοκίνητο σε 10 λεπτά μέχρι την κοντινότερη στάση του Μετρό, παρκάρω άνετα, και δεν συναντώ πουθενά κίνηση. Μπορώ όμως να πάρω το λεωφορείο και να κάνω 25 λεπτά μέχρι το Μετρό. Και η ποιότητα ζωής στις περιοχές αυτές είναι εντελώς ασύγκριτη. Και αναπνέω πολύ πιο καθαρό αέρα, που για εμένα είναι βασικό. 

σάν περιοχή η βάρκιζα ειναι top ,

αλλά οχι κ οτι βρίσκεις νά παρκάρεις ΑΝΕΤΑ  στόν πιό κοντινό σταθμό μετρό (ελληνικό) ωρες κ μέρες νά γυρνάς parking ουτε γιά δείγμα ,

εκτός αν εχεις moto η ποδήλατο....

Δημοσ.

Και όσοι λένε για κλοπές και τέτοια, αυτά είναι βλακείες. Εμένα με έχουν κλέψει στο Παλαιό Φάληρο και απογευματινή ώρα παρακαλώ.

Από την άλλη έχω κυκλοφορήσει Μοναστηράκι-Σύνταγμα άπειρες φορές μετά τα μεσάνυχτα και ξέρετε πόσες φορές με έχουν κλέψει; 0 φορές. Τα ίδια και στο Πειραιά κοντά στο λιμάνι. Ούτε μία.

Σταματήστε να πιστεύετε τις χαζομάρες που λένε ότι άμα βγεις νύχτα στο κέντρο θα σε μαδήσουν, κτλ. Βασικά πιο πολύ πιθανό είναι να σε κλέψουν μέρα παρά νύχτα.

• Like 1
Δημοσ.

σάν περιοχή η βάρκιζα ειναι top ,

αλλά οχι κ οτι βρίσκεις νά παρκάρεις ΑΝΕΤΑ  στόν πιό κοντινό σταθμό μετρό (ελληνικό) ωρες κ μέρες νά γυρνάς parking ουτε γιά δείγμα ,

εκτός αν εχεις moto η ποδήλατο....

Ανετότατα, πίστεψέ με, γιατί το κάνω εδώ και 5 χρόνια, καθημερινά. Και μάλιστα από Σαρωνίδα που είναι +20 λεπτά. Το Ελληνικό, εκεί που είναι το Μετρό, έχει άπειρα πάρκινγκ στα κάθετα στενά και δεν μου έχει τύχει ποτέ να μη βρώ. Ειλικρινά σου μιλάω.

Δημοσ.

Όσο και εύκολο να είναι τελικά το parking στο Ελληνικό, και μόνο για ψυχολογικούς λόγους, αν μένεις Βάρκιζα και δουλεύεις στο κέντρο στις 08:00, πρέπει να ξυπνήσεις τουλάχιστον στις 06:00, μην πω πιο νωρίς.

Σαφώς και υψηλότερο το βιοτικό επίπεδο στη Βάρκιζα και τη Σαρωνίδα, αλλά και το τρως ώρες κάθε μέρα στο δρόμο δεν είναι καλή φάση.

Δημοσ.

εγώ πάντως δεινοπαθώ στη νέα σμύρνη εκτός και αν είναι μακριά από την Ομήρου . πολλή κίνηση από αυτοκίνητα , πολλή φασαρία και στάθμευση με κλήρωση τζόκερ. πολύ παραπέρα βεβαίως το τοπίο αλλάζει κάπως . προτείνω να κοιτάξεις άλλες περιοχές όπως παλαιό φάληρο , και αργυρούπολη. από βόρεια , χολαργός είναι πολύ καλά και έχει με 300 ευρώ σπίτια. 

Δημοσ.

Ρε μανία με το κέντρο. Αν δε δουλεύεις εκεί μακριά και μην πατήσεις ποτέ. Κοντά σε θάλασσα και μόνο εκεί

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, πρωφανώς και η Νέα Σμύρνη έχει φασαρία και θέμα με το parking, εκτός ίσως από κάποιες μικροζώνες που είπαμε και παλιότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο και εύκολο να είναι τελικά το parking στο Ελληνικό, και μόνο για ψυχολογικούς λόγους, αν μένεις Βάρκιζα και δουλεύεις στο κέντρο στις 08:00, πρέπει να ξυπνήσεις τουλάχιστον στις 06:00.

Όλα συνήθεια είναι. Βάζεις κάτω τα υπέρ και τα κατά και επιλέγεις. Εγώ ξυπνάω στις 8.10 και 9.10 είμαι στο γραφείο μου. Αλλά εκεί που μένω, είναι απείρως καλύτερα σε σχέση με πάρα πολλές άλλες περιοχές. Πρώην κάτοικος Πειραιά, στον οποίο τώρα πλέον πηγαίνω και δεν αντέχω να κάτσω ούτε μια ώρα. Σε αυτές τις περιοχές, ούτε πρόβλημα με σκουπίδια υπήρξε ποτέ, ούτε βρώμα βλέπεις, ούτε τίποτα από όλα αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μανία με το κέντρο. Αν δε δουλεύεις εκεί μακριά και μην πατήσεις ποτέ. Κοντά σε θάλασσα και μόνο εκεί

Ε οι περισσότεροι καλώς ή κακώς εκεί δουλεύουν, μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνο από τη συχνότητα των δρομολογίων των ΜΜΜ, ανάλογα με την ώρα.

Δημοσ.

Σαφώς και υψηλότερο το βιοτικό επίπεδο στη Βάρκιζα και τη Σαρωνίδα, αλλά και το τρως ώρες κάθε μέρα στο δρόμο δεν είναι καλή φάση.

Το καλοκαίρι είναι μια χαρά. Το χειμώνα όμως δεν κυκλοφορεί ουτε ψυχή.. κατάθληψη και βαρεμάρα.

Δημοσ.

Το καλοκαίρι είναι μια χαρά. Το χειμώνα όμως δεν κυκλοφορεί ουτε ψυχή.. κατάθληψη και βαρεμάρα.

Κάνεις λάθος, με εξαίρεση την Ανάβυσσο, της οποίας το κέντρο κατοικείται από ηλικιωμένους. Θα σου πω χαρακτηριστικά ότι στα σχολεία της περιοχής, υπάρχει άυξηση 300% σε μαθητές την τελευταία τριετία. Πάρα πολλές οικογένειες έχουν κάνει τα εξοχικά τους μόνιμες κατοικίες τους. Γι' αυτό και από πέρυσι άνοιξαν MyMarket, Γαλαξίας, Σκλαβενίτης και Βασιλόπουλος πολύ μεγάλα σουπερ μάρκετ, και μάλιστα στη σειρά, για να εξυπηρετήσουν τη ραγδαία αύξηση του πληθυσμού. Το μόνο σοβαρό πρόβλημα της Ανατολικής Αττικής είναι οι βόθροι, καθώς το άδειασμα είναι επιπλέον κόστος.

ΟΚ, δεν έχει τον κόσμο που θα βρεις στο Περιστέρι ή στη Γλυφάδα, αλλά δεν θα ήθελα να έχει τόσο κόσμο εκεί που ζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...