Προς το περιεχόμενο

Η Apple μας κλείνει ραντεβού για τα νέα iPhone στις 7 Σεπτεμβρίου


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μαλλον δεν κυκλοφορεις πολυ εκτος αθηνων κ ισως κ μεσα στην αθηνα γιατι αυτο με το 3g δεν θα το εγραφες

 

οπως βολευεσαι ολοι μαθαμε αργα η γρηγορα

 

Ίσως να κοίταγες το προφίλ μου, που λέει ότι μένω Κρήτη; Πέραν τούτου, νομίζω ήμουν αρκετά σαφής με το "3G ακόμα και σε κατσάβραχα". Είναι πραγματικά ελάχιστα τα σημεία που έχω βρεθεί τα τελευταία χρόνια που να μην έχω αξιόλογη κάλυψη από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ενώ με τα "κατσάβραχα" κυριολεκτούσα. Έχω κάλυψη ακόμα και σε βουνοκορφές, δάση ή ερημικές παραλίες. Well, τα φαράγκια πάσχουν λίγο σ' αυτό το θέμα, αλλά δε μπορώ να φανταστώ σενάριο μεταφοράς μουσικής από υπολογιστή στο κινητό... μέσα στο φαράγγι της Σαμαριάς.

 

Όσο για το αστικό κέντρο (στο Ηράκλειο), δεν έχω πετύχει καν σημείο χωρίς 4G κάλυψη.

 

Αθήνα (που μένω περίπου 2 μήνες το χρόνο) μία από τα ίδια: τουλάχιστον 3G όπου κι αν έχω πάει. Πέρα από τούνελ του μετρό.

 

Το πρόβλημα όμως όπως ξαναείπα, είναι ότι προσπαθείτε να μας πείσετε ότι μία λύση που προσφέρεται στο Android είναι ανώτερη από την de facto λύση του iOS, ενώ η πρώτη σαφέστατα πάσχει.

 

Ένα άλλο μέλος ρώτησε πιο πάνω τι θα κάνω για να πάρω ένα μουσικό κομμάτι από PC φίλου. Εμ, θα το tagάρω στο Shazam ξέρω 'γω; Δε μου φαίνεται λογικό να συνδέσω το κινητό στο PC ώστε να ρίξω ένα "χύμα" αρχείο (πιθανότατα χωρίς ούτε ID3 tags) στο filesystem του κινητού, ενώ μετά να πρέπει να το ξαναμεταφέρω στον υπολογιστή μου ώστε να το ακούσω κι από 'κει και να βάλω και τα σωστά ID3 tags με το χέρι, αφού πρώτα τα γκουγκλάρω (και μετά να το ξαναμεταφέρω πίσω στο κινητό, με σωστά ονόματα). Δηλαδή για όνομα! Γιατί για κάτι τόσο απλό, θα πρέπει να ακολουθήσω τον δυσκολότερο δρόμο που υπάρχει;

 

Και ο εύκολος δρόμος στο Android είναι ο ίδιος: tagging του κομματιού. Απλά το Android προσφέρει και τον παλουκόδρομο, για όποιον για κάποιο λόγο ενδιαφέρεται.

 

Το να διαβάζω όμως posts του στυλ "να, το iOS είναι πίσω επειδή δε σ' αφήνει να δυσκολέψεις τη ζωή σου" είναι για γέλια. Είπαμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά μη μας κάνετε να ξεχάσουμε κι όσα μάθαμε... απ' το δημοτικό!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Super Moderators

[...]

 

Το να διαβάζω όμως posts του στυλ "να, το iOS είναι πίσω επειδή δε σ' αφήνει να δυσκολέψεις τη ζωή σου" είναι για γέλια. Είπαμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά μη μας κάνετε να ξεχάσουμε κι όσα μάθαμε... απ' το δημοτικό!

 

 

Μην πας μακριά. Εδώ πριν από λίγο γράφτηκε ότι τα mp3 στο iTunes έχουν... DRM! :lol:

 

 

ε τοτε τι? στο ελλαδισταν δεν μπορεις να βασιζεσαι στο οτι θα εχεις παντου ιντερνετ της προκοπης ουτε αξιζει να πληρωνεις το νταβατζιλικι του mobile internet οπως εχουν οι χρεωσεις τωρα

 

ασε δε που δεν πρεπει να δενεσαι πισω απο το αρμα κανενος ,σημερα apple ,αυριο samsung ,παραμεθαυριο οτι σου καυλωσει

 

οποτε μονο non drm μουσικη

Hello, 2007 calling! 

Apple - Press Info - Apple Launches iTunes Plus

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν παιδία έχουμε και λέμε...
--1: Μη μπαίνετε στο τρυπάκι να συγκρίνετε Android με iOS είναι 2 παντελώς διαφορετικά λειτουργικά και λειτουργούν με παντελώς διαφορετικό τρόπο οπότε bench και speedtest για εμένα απλά είναι παντελώς αδιάφορα μιας και στη καθημερηνότητα δε θα καταλάβεις διαφορές. Ωραία το ξεκαθαρίσαμε αυτό, πάρακάτω
--2: Ναι τα iPhone είναι μόδα-status symbol επιτέλους παραδεχτείτε το (δεν λέω οτι δεν είναι άψογες συσκευές) άτομα παντελώς άσχετα με την τεχνολογία και μικρά κοριτσάκια πιστεύουν οτι είναι τα καλύτερα λόγω marketing διαφήμισης you name it!
--3: Παιδία το Android προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και άπειρη παραμετροποίηση απο το iOS η αλήθεια αυτή να λέγεται και το iOS τα τελευταία χρόνια άρχισε να παίρνει μπρος και έβαλαν προσθήκες για να το συνδέεις με τηλεοράσεις και ιστορίες ενώ το Android αυτά τα είχε απο τότε που βγήκε.
--4: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΗΣ ανύπαρκτο στο iOS ξεκλείδωνεις και απλά βλέπεις την λίστα των εφαρμογών σου ούτε φόντο ούτε widgets και εγώ προσωπικά λατρεύω τα widgets και τα μπιχλιμπίδια του Android <3.
--5: Τιμή δε σχολιάζω ίδιες με τις ναυαρχίδες των Android. Με την διαφορά οτι λόγω ανταγωνισμού στις android συσκευές οι τιμές πέφτουν.
--6: Κάτι διάβασα για τις on line υπηρεσίες μουσικής. Όποιος έχει λεφτά για πέταμα καλά κάνει αλλά μπορεί να μη θέλει να τα δίνει για "αέρα" αυτό δε σημαίνει οτι είναι φτωχός. Πριν βγουν αυτες οι υπηρεσιες όλοι μεγαλώσατε με το Download Mp3 στο google και το "Drag&Drop" τώρα ξαφνικά οι on line υπηρεσίες σας λύσαν τα χέρια wtf?? Εγω σε πολλες περιπτώσεις δεν έχω σήμα ή δεν θέλω να έχω ανοιχτά δεδομέμα για την μπαταρία κτλ κτλ. Κάλες οι online υπηρεσίες αλλα δεν ειναι καλύτερες για κανενα π.. λόγο!
--7: Το Android προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη στο iOS προσαρμόζεται ο χρήσης στις ανάγκες του.. Καλό ε;
--8: Συμβατότητα. Η Apple είναι μια εταιρία αχόνευτη κάνει τα πάντα για να μην έχει καμιά σχέση με τους άλλους μόνο για αυτή τη δυστροπία τους δε θα αγόραζα ποτέ iOS. Πείτε μου έναν πιο γρήγορο τρόπο απο το να στείλεις 30 φωτογραφίες ενώ είσαι σε διακοπές σε πλήρη ανάλυση ασυμπίεστες εκτός του WiFi Direct ή το Bluetooth.
--9: Το sync του iphone είναι καλύτερο απο το Drag&Drop? Σας εύχομαι να τύχει να χρειαστεί να το συνδέσετε σε άλλο PC.
--10: 16GB iPhone? WTF Apple!? όλοι σε λίγο θα βγάζουν το στάνταρ μοντέλο στα 64 ή 128 είμαστε στο 2016!! Μια φωτογραφία είναι 5MB και τα mobile games πλεον τα μετρας σε GB και χωρίς SD card? Συνέλθετε!!!! Επίσης το γνωρίζεται οτι το Chip μνήμης είτε είναι 16 32 64 128 256 κοστίζει ακριβώς το ίδιο στην εταιρία και τα 100 ευρώ διαφορά ανάμεσα στα μοντέλα είναι νταβατζιλίκι.
--11: Ένα Galaxy S6 κοστίζει περισσότερο η κατασκευή του απο ένα iPhone 6 πως εσείς όλοι λέτε πως το iPhone είναι καλύτερο οταν το Galaxy έχει πιο ακριβά υλικά κατασκευής;
Τέλος έχω να προσθέσω πως ότι γράφω είναι προσωπική άποψη ή γεγονότα και ο καθένας μπορεί να πάρει οτι θέλει με τα λεφτά του και δεν τον κρίνω αν θέλει τα βάζει φωτιά και τα καίει αλλά όποιος πιστεύει οτι αυτοί που αγοράζουν Android είναι φτωχοί ειλικρινά δεν έχω λόγια να τον χαρακτηρίσω και απλά λυπάμαι για αυτόν. Καληνύχτα σας

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην πας μακριά. Εδώ πριν από λίγο γράφτηκε ότι τα mp3 στο iTunes έχουν... DRM! :lol: 

 

Γιατί τα άλλα που ακούσαμε κατά καιρούς?

Δεν μπορείς να κάνεις download αρχείων με browser, να κάνεις επισύναψη σε email ή να επεξεργαστείς αρχεία office.

 

Και μάλιστα από άτομα που υποτίθεται ότι κρατούσαν και iphone στα χέρια τους εκείνη την ώρα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηρθε επιτελους η μερα του χρονου που θα δουμε και στο Insomnia να σπανε ρεκορ συμμετοχων που θα φτασουν εκατονταδες σελιδες τα σχολια.

 

Ηρθε η ωρα να πεσουν και αλλο οι τιμες στην αντιπαλη μερια και οσοι περιμεναν υπομονετικα να αγορασουν κινητο.

 

Επισης ηρθε η ωρα να γεμισουν επισης οι αγγελιες κινητων και αρκετοι να χτυπησουν το τελευταιο πιο καινουργιο μοντελο(στην περιπτωση αυτη Iphone 6s/6s plus)σχεδον στη μιση τιμη απο οταν πρωτο κυκλοφορησε.

 

Τελος ηρθε η ωρα για αλλο ενα αναμενομενο και ανουσιο vs topic που θα δημιουργηθει,δεν θα βοηθησει σε τιποτα οπως παντα,και θεμα χρονου θα ειναι να κλειδωθει.

 

Οπως το παρει κανεις :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αχαχαχαχαχα έχω ξεκινήσει να γελάω και με την φετινή μουφα από τώρα αχαχαχαχαχα  να σαι καλά ρε apple πλέον είσαι για να μας φτιάχνεις το κέφι μόνο .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι τρομερό το πόσο εύκολα πετάγονται διάφοροι αγενέστατοι, θρασείς και αισχροί υπάνθρωποι παντού και λένε στους άλλους πως να ζουν και πως να φέρονται. Αίσχος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσωπικα δεν εδωσα και ουτε προκεται να δωσω παραπανω απο 200 ευρω για κινητο που θα το κρατησω 3-4 χρονια.το θεωρω waste of money ειτε λεγεται samsung ειτε android.εχει τοσα ωραια πραγματα στην ζωη να σπαταλησω τα λεφτα μου απο το να κυνηγαω την καθε εταιρεια για το καινουριο της μοντελο.ας βγαζει και καθε μηνα.απο ολα αυτα που εχει το κινητο ενα μεγαλο ποσοστο δεν τα χρειαζεται ή θα εκανε την δουλεια του με ενα μικροτερο μοντελο.αλλα ειναι το κολλημα του να θελουμε να εχουμε το καλυτερο και εκει πονταρουν οι εταιρειες.απο το να δωσω 800 ευρω για να παρω μια συσκευη για να κανω πανω κατω αυτα που κανω με 200 αλλα και στο φιναλε να δωσω 800 ευρω για να τρωω και αλλες ωρες στην οθονη οχι δεν μου λεει κατι.ας τα χαλασω αλλου.κατα τα αλλα απο μενα συγχαρητηρια και στην apple αλλα και στην καθε εταιρεια που σερνει απο πισω της χιλιαδες ατομα να αγοραζουν τα προιοντα.η ζωη ειναι μικρη και οι μισοι οταν φτασουν στα 50 θα λενε οτι η εμπειριες της ζωης τους ηταν να παιρνουν καθε χρονο νεο κινητο.οταν θα αλλαξουν μυαλα θα ειναι ηδη αργα για να κανουν αλλα πραγματα.σορρυ για το off topic.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω η συζήτηση για το που θα ξοδέψει κάποιος τα λεφτά του στη ζωή, είναι πιο άτοπη και από το κλασικό iOS vs Android.

 

Με αυτή τη λογική, υπάρχουν και πιο ωραία πράγματα στη ζωή από το να ξοδεύετε το χρόνο σας μερικοί, γράφοντας σε θέματα για πράγματα τα οποία δεν σας ενδιαφέρουν.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ανταγωνισμος ως τωρα απεναντι στην Apple

Modular κινητα(G5,Moto Z)

κινητο χωρις θυρα ακουστικων(Moto Z παλι)και κινητα με type C θυρα(σχεδον ολες οι ναυαρχιδες)

phablet με μπαταριες 3500+,

shatterproof οθονη(γενικα ορισμενα motorola),

4k αναλυση(Z5 premium)

2 καμερες για φωτογραφιες.

και φυσικα οπως παντα τα 2χρονια εγγυηση χωρις μα μου σου ξου.

 

Για να δουμε την απαντηση της εταιριας στα παραπανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@fulgore

Δηλαδή περιμένεις μία εταιρία να απαντήσει και να βγάλει προϊόν το οποίο θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά μαζί που προσφέρουν ξεχωριστά όλες οι υπόλοιπες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@fulgore

Δηλαδή περιμένεις μία εταιρία να απαντήσει και να βγάλει προϊόν το οποίο θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά μαζί που προσφέρουν ξεχωριστά όλες οι υπόλοιπες;

Οχι δεν καταλαβες. Λεω οτι απο πλευρας Android(ανταγωνισμος)επειδη ακριβως ειναι πολλοι οι παικτες που παιζουν μπαλα ο καθενας προσπαθει οπως μπορει να ξεχωρισει για να τραβηξει τα βλεματα.Βεβαια ειδαμε πχ οτι η υλοποιηση της LG τελικα βγηκε μαπα το καρπουζι.

 

Εχω περιεργεια να δω σε τι απο αυτα θα προσπαθησει να απαντησει η εν λογω εταιρια.

 

Προσωπικα μονο η 1ετης εγγυηση αντιπροσωπειας(που λενε και τα μαγαζια)μου καθώταν καπως που εβλεπα κυριως για τα iphone και λιγο η μικρη μπαταρια/χωρος. 

 

Αλλωστε η Samsung αυτο απεδειξε φετος με το S7 το οποιο δεν προσφερε τιποτα το καινοτομο αλλα κερδισε το μεριδιο της πιτας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απορώ ποτε θα ξεθυμάνουν οι haters να γράψουμε κάτι σχετικό με το θέμα ... Απο το 2010 που γράφτηκα στο insomnia όλα τα ίδια και τα ίδια και τα σκατο ίδια . Bluetooth drag n drop . Ρε Apple σε παρακαλώ κάνε το λειτουργικό σου android να ησυχάσουν....

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πήρα πριν έναν μήνα καινούριο το s7 edge black onyx 32gb

Το έχω στην πένα με θήκες spigen και τα λοιπά και εγγύηση εννοείται 2 χρόνια

Το πουλάω για όποιον ενδιαφέρεται

Θα πάρω iPhone 7 plus ή Note 7

Οποίο από τα δυο είναι καλυτερο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απορώ ποτε θα ξεθυμάνουν οι haters να γράψουμε κάτι σχετικό με το θέμα ... Απο το 2010 που γράφτηκα στο insomnia όλα τα ίδια και τα ίδια και τα σκατο ίδια . Bluetooth drag n drop . Ρε Apple σε παρακαλώ κάνε το λειτουργικό σου android να ησυχάσουν....

 

Και να γινόταν αυτό, μετά θα βρίσκανε κάτι άλλο να πούνε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...