Grim Ripper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πω οχι μην αρχιζετε τωρα με αυτα!! Θα κλειδωθει ,ελεος... Δεν μπορουμε να κρατησουμε ενα topic πανω στο θεμα του topic μια φορα;;; Ε μα και εσύ τώρα, κάνεις σαν να είσαι καινούργια στο forum.
livefreeordie Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ε μα και εσύ τώρα, κάνεις σαν να είσαι καινούργια στο forum. χαχα μα καθε φορα τα ιδια; ακομη και το πιο ακυρο θεμα καταληγει σε καβγα χαχαχαχα ελεος!! 1
Grim Ripper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 χαχα μα καθε φορα τα ιδια; ακομη και το πιο ακυρο θεμα καταληγει σε καβγα χαχαχαχα ελεος!! Δυστυχώς έτσι γίνεται. Το έχω δει αρκετές φορές να γίνεται, ειδικά σε chat.
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το σπιρτόκουτο το έχετε δει; Τέτοιες φρίκες ακούω να τραβάει η άλλη καθημερινά είχα παρόμοια περίπτωση στο στυλ του καυγά, ήταν καλοκαίρι πριν χρόνια και μια γειτόνισσα μου ούρλιαζε κ πλακωνόταν με τον άντρα της? με την αδερφή της? δεν ξέρω με ποιόν αλλα γινόταν όλο το καλοκαίρι η βαβούρα αλλα δεν φαινόταν να τις παίζουν , μόνο βριζόντουσαν . Σε μια φάση ακούμε κραυγές μέσα στο μεσημέρι και βγαίνουμε έξω. Τελικά καυγάδες στους καυγάδες δεν ξέρω τι και πως αλλα η αδερφή της είχε πάρει την καραμπίνα και αυτοκτόνησε τινάζοντας τα μυαλά της απο τότε μου έχει μείνει κ όποτε ακούω τέτοιου στυλ καυγάδες νομίζω οτι θα γίνει κανας φόνος η δεν ξέρω γω τι 1 1
iordanis77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όχι γιατί μερικοί εδω μέσα πάντα τούς αρέσει να κάνουν επίθεση σε μερικους. Μπαχαλακιδες είναι των φορουμ Υπάρχουν και αυτοί δυστυχώς... (Το λέω γενικά βέβαια) Ποιους θεωρεις οτι κανουν επιθεση? Αυτους που προσβαλλουν ολοκληρες κοινωνικες ομαδες ή αυτους που ζητανε διευκρινησεις και βαση συζητησης? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2016 από iordanis77
DDevil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 χαχα μα καθε φορα τα ιδια; ακομη και το πιο ακυρο θεμα καταληγει σε καβγα χαχαχαχα ελεος!! Μαινονται οι μάχες στο ινσομνια! 3
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 προσωπικά τους γύφτους δεν τους θεωρώ καν κοινωνική ομάδα αφού δεν ακολουθούν κανένα κανόνα της κοινωνίας μας και σίγουρα δεν θα τους υπερασπιζόμουν αν τους προσέβαλαν(?? μόνοι τους προσβάλουν τον εαυτό τους) γιατι πολύ απλά κανένας δεν τους αδικεί, η γνώμη που επικρατεί γι αυτούς ισχύει και με το παραπάνω. Έχω τόσα περιστατικά να αναφέρω μιας και απο μικρός μέχρι και τα 18-19? μου είχα γύφτικη συνοικία σε απόσταση 15-20 λεπτών με τα πόδια . Δεν μιλάμε μόνο για κλεψιές , όχι οτι άφηνες έξω τις γαλότσες να μπεις να πάρεις κάτι για τον κήπο σου και μέχρι να βγεις είχαν κάνει φτερά , εδώ λέμε για γενική συμπεριφορά προς τον κόσμο.Οι γύφτοι είναι οι ρατσιστές απέναντι σε όλους τους άλλους και όποιος δεν το ξέρει μάλλον δεν έχει ιδέα τι σημαίνει γύφτος 6 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιους θεωρεις οτι κανουν επιθεση? Αυτους που προσβααλλουν ολοκληρες κοινωνικες ομαδες ή αυτους που ζητανε διευκρινησεις και βαση συζητησης?Επίθεση κάνουν όσοι μιλάνε απότομα και ζητάνε επιτακτικά απαντήσεις ή μιλάνε με τρόπο που ωθεί τον άλλο να τους απαντήσει με "υφακι" Πέρα απ όλα αυτά πάντως θέλω να πω γενικά με το θέμα ότι οι γύφτοι όντως σε όσες περιοχές έχω παει για δουλειά και τυχαίνει να είναι σε πολυκατοικιες κατά 90% δημιουργούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο προβλήματα. Δεν πληρώνουν τιποτα Φασαρία σε άσχετες ωρες και νύχτα κτλπ και τσακωμοι Φασαρία με αυτοκίνητα ή μηχανάκια Καταλαμβάνουν χώρους που δεν τους ανηκουν Μόνο ενα 10% είναι νορμαλ και κομπλε στις υποχρεώσεις τους. 4
zeniath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 είχα παρόμοια περίπτωση στο στυλ του καυγά, ήταν καλοκαίρι πριν χρόνια και μια γειτόνισσα μου ούρλιαζε κ πλακωνόταν με τον άντρα της? με την αδερφή της? δεν ξέρω με ποιόν αλλα γινόταν όλο το καλοκαίρι η βαβούρα αλλα δεν φαινόταν να τις παίζουν , μόνο βριζόντουσαν . Σε μια φάση ακούμε κραυγές μέσα στο μεσημέρι και βγαίνουμε έξω. Τελικά καυγάδες στους καυγάδες δεν ξέρω τι και πως αλλα η αδερφή της είχε πάρει την καραμπίνα και αυτοκτόνησε τινάζοντας τα μυαλά της απο τότε μου έχει μείνει κ όποτε ακούω τέτοιου στυλ καυγάδες νομίζω οτι θα γίνει κανας φόνος η δεν ξέρω γω τι Μιλάμε για σπίτι που έχει 1 Παππού (70άρη) τρελό (κλινικά), την κόρη του (που τρώει τις φρίκες) και τα 2 παιδιά της. Η κόρη της είναι η μόνη νορμάλ αλλά και αυτή την ακούω κατά τις 4-5 το πρωί να βρίζει τον παππού να πάρει δρόμο από το δωμάτιό της που αποφάσισε να πάει εκεί να κάνει τσιγάρο (την ώρα που κοιμάται η άλλη). Ο γιός είναι ένα κωλοπαίδι του κερατά (λύκειο) που κάνει παρέα με 12-13 χρονών παιδάκια γιατί έτσι νιώθει μάγκας επειδή είναι μεγαλύτερος (το κλασσικό που βλέπεις σε κάποιον ότι θα καταλήξει όταν μεγαλώσει ακόμα μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς απ'ότι φαίνεται). Η μάνα να ουρλιάζει στον γιο ΣΥΝΕΧΩΣ, αλλά μιλάμε σε φάση νευρικού κλονισμού, ξύλο δεν πέφτει αλλά οι φωνές ενώ στην αρχή με ανησυχούσαν πλέον σκάω στα γέλια, αν γίνει και κανα φονικό ακόμα καλύτερα θα έχει περισσότερο ζουμί η υπόθεση. (είμαι μισάνθρωπος τους μισώ όλους το ίδιο, δεν είμαι ρατσιστής) Μετά έχουμε τον από πάνω όροφο που η μάνα είναι με το 16χρονο γιο που τον βρίζει λες και είναι ο τελευταίος των τελευταίων (σκέψου σκηνές που καπιτάλας εργοδότης βρίζει χυδαία εργαζόμενο φάση) γιατί ξέχασε το νερό να τρέχει πχ, ή άλλα τέτοια μηδαμινά πράγματα. Η μανά και αυτή χωρισμένη (όπως και η προηγούμενη) με άντρα κατάδικο που έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα να μην πλησιάζει σε απόσταση 200 μέτρα. Αυτή εκτός του ότι τρώει πιο light φρικες σπιρτόκουτου σε σχέση με την άλλη, έχει λαλίσει και θέλει άντρα και ντύνεται σαν να πηγαίνει σε κωλόμπαρο για δουλειά ενώ δεν την βλέπει ούτε ο ήλιος έτσι που είναι σαν ανάποδο γαμώτο. Δεν έχω πρόβλημα να έχω πουτάνα στην πολυκατοικία, έχω πρόβλημα όταν μη-πουτάνες τους κλέβουν την εργασία στο τζάμπα. Πως μετά το παιδάκι να μη βγει με πρόβλημα, πριν 3 μέρες ξέσπασε το καημένο και την κατσάδιαζε την μάνα του για 1μιση ώρα, πλάκα είχε το χάρηκα καλά της έκανε. Το μόνο που κάνει ο μικρός και μου την δίνει αλλά ντάξει κλάιν κιόλας, είναι ότι βάζει παντελίδη και τραγουδάει για κανά μισάωρο όταν κάνει μπάνιο. Σε άλλο διαμέρισμα από επάνω είναι μια άλλη που τρώει επίσης φρίκες με τον γκόμενο, έχει ένα αδερφό 12 χρονών που σήμερα έπαιζε μπόξ με ένα φίλο του και πήγε να γκρεμιστεί το ταβάνι. Του είπα 2 κουβέντες και ηρέμησε, ήρθε η άλλη να μου ζητήσει τον λόγο και όταν είδε ότι δεν είμαι μαλάκας απλά ήθελα λίγη ησυχία όχι να σταματήσει τον θόρυβο, απλά λίγο πιο chill το κατάλαβε και μου είπε οκ δεν τρέχει κάτι. Ακόμα παραπάνω ένα ένα ακόμα διαμέρισμα που ακούγονται βάζα πιάτα και διάφορα άλλα τιμαλφή να σπάνε κατά καιρούς και φωνές αλλά δεν ακούω καλά μέχρι εκεί πάνω για να πω περισσότερα κουτσομπολιά. Γενικά η πολυκατοικία κατοικείται από βαρβάρους που γενικά δεν με χαλάει, αντέχω φασαρία αρκετή γιατί είμαι στα @@ μου, απλά η ηχομόνωση μάλλον δεν είχε ανακαλυφθεί όταν χτίστηκε (1969). edit: Ξέχασα να πω για την γιαγιά στο ισόγειο που έχει μονίμως ανοιχτή την πόρτα και μυρίζει γιαγιαδίλα η είσοδος και η άλλη που είχε την χέστρα της γάτας στο μπαλκόνι στο ισόγειο με αποτέλεσμα να σκάνε άλλα γατιά να γίνεται χαμός και να βρωμάει και να ζέχνει γιατί ΚΑΙ δεν την καθάριζε ΚΑΙ ερχόντουσαν και έχεζαν και τα αδέσποτα. Της μίλησα ήρεμα και το μάζεψε γιατί κάθε φορά που άνοιγα να αερίσω το σπίτι, βρώμαγε σκατίλα και είχαμε ξεκινήσει να έχουμε κατσαρίδες από το πουθενά. ΑΛΛΑ Είναι τζάμπα σπίτι και δεν πληρώνω νοίκι οπότε κλάιν. Σε προηγούμενο σπίτι που ήμουν η άλλη είχε πηδήξει να αυτοκτονήσει από τον 3ο αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να σπάσει τα 2 πόδια της και το αμάξι που έκανε land να το κάνει πουτ@ν@. Σε ένα άλλο σπίτι μιας πρώην μου είχε μπει κλέφτης και τον κυνήγαγα γυμνός με ένα κουζινομάχαιρο και ένα τηγάνι. Το θέμα είναι να μην βαριόμαστε! Αλλά αν δεν υπάρχει παιδεία δεν βγάζεις άκρη με κανέναν. 11
nemesiskp Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το 15 χρονο που μενει διπλα ακουει καθε μερα τσιτα παντελιδη και τραγουδαει κιολας.Την στιγμη που γραφω τραγουδαει κατι συνοδευομαι και δωσε αγορι μου κλπ.Θα τον σκοτωσω.
momotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Διαβάστε και αυτό. 4ος. Στο πίσω μπαλκόνι,χαλασμένος κόκκορας που όλη μέρα κακαρίζει. Απέναντι γείτονας καθε Κυριακή πρωί,λειτουργία στο τέρμα.Επίσης έχει μανία να καθαρίζει το μπαλκόνι,με ηλεκτρική σκούπα! Απο κάτω ακριβώς ειναι μία που έχει πλυντήριο στο μπαλκόνι.Εννοείται μεσημέρια η βράδυ ΜΟΝΟ. Ισογειο γεροντοπαρεα αλλα ευτυχως συνηθως ειναι 6-10 το απογευματινο ωραριο. Μπροστινό μπαλκόνι . Απέναντι στην ταράτσα 2 σκυλιά,εδω και ενα χρόνο.Της πουτάνας όλη μέρα. Πρόσφατα εγιναν 4. Τουλάχιστον οταν παει να βρέξει,εχω δωρεάν μετεωρολογική ενημέρωση. Παρακάτω όροφος,ηλικιωμένος με εγκεφαλικό ολη μέρα στο μπαλκόνι με τα πόδια ανοικτά στο κάγκελο. Με στρατιωτικού τύπου διαταγές στην σύζυγο.Κυρίως τα μεσημέρια. Το κερασάκι... Ισόγειο. 3 χήρες 80 χρονες,μαζεύουν ΟΛΗ ΜΕΡΑ τα ΚΑΠΗ των γύρω στενών,κάθονται στο πεζοδρόμιο. Απο το πρωί ως το βράδυ,τσακώνονται για οτι μαλακία δουν στην τβ,κουτσομπολιά για τα ΠΑΝΤΑ στη γειτονιά. Εννοείται γίναμε κώλος απο το πρώτο μήνα που μετακόμισα,καθότι η κόρη μιανής πάρκαρε στη πυλωτή της πολυκατοικίας και οταν έφαγε την κλήση ζήταγε τα ρέστα γιατι φώναξα το 100. Παμε και τα έκτακτα. Ψαράς πλανώδιος με "φρέσκο γαύρο"¨3 φορές την εβδομάδα. Ενας με ακορντεόν κάθε ΣΚ πρωί. Σκουπιδιάρα καθε μέρα στις 4-5 το πρωί. Κορυφαία ατάκα της χρονιάς: "Μάνα χέζεις?" Όταν μία απο τις 80χρονες,δεν άνοιγε την πόρτα της στην κόρη της. Ευτυχώς εχω ηχομόνωση και δυνατό ερ κοντίσιο και γλιτώνω το express του μεσονυκτίου. Αγαπημένη μου ταινία, Death Wish. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από momotis 3
soteras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μιλάμε για σπίτι που έχει 1 Παππού (70άρη) τρελό (κλινικά), την κόρη του (που τρώει τις φρίκες) και τα 2 παιδιά της. Η κόρη της είναι η μόνη νορμάλ αλλά και αυτή την ακούω κατά τις 4-5 το πρωί να βρίζει τον παππού να πάρει δρόμο από το δωμάτιό της που αποφάσισε να πάει εκεί να κάνει τσιγάρο (την ώρα που κοιμάται η άλλη). Ο γιός είναι ένα κωλοπαίδι του κερατά (λύκειο) που κάνει παρέα με 12-13 χρονών παιδάκια γιατί έτσι νιώθει μάγκας επειδή είναι μεγαλύτερος (το κλασσικό που βλέπεις σε κάποιον ότι θα καταλήξει όταν μεγαλώσει ακόμα μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς απ'ότι φαίνεται). Η μάνα να ουρλιάζει στον γιο ΣΥΝΕΧΩΣ, αλλά μιλάμε σε φάση νευρικού κλονισμού, ξύλο δεν πέφτει αλλά οι φωνές ενώ στην αρχή με ανησυχούσαν πλέον σκάω στα γέλια, αν γίνει και κανα φονικό ακόμα καλύτερα θα έχει περισσότερο ζουμί η υπόθεση. (είμαι μισάνθρωπος τους μισώ όλους το ίδιο, δεν είμαι ρατσιστής) Μετά έχουμε τον από πάνω όροφο που η μάνα είναι με το 16χρονο γιο που τον βρίζει λες και είναι ο τελευταίος των τελευταίων (σκέψου σκηνές που καπιτάλας εργοδότης βρίζει χυδαία εργαζόμενο φάση) γιατί ξέχασε το νερό να τρέχει πχ, ή άλλα τέτοια μηδαμινά πράγματα. Η μανά και αυτή χωρισμένη (όπως και η προηγούμενη) με άντρα κατάδικο που έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα να μην πλησιάζει σε απόσταση 200 μέτρα. Αυτή εκτός του ότι τρώει πιο light φρικες σπιρτόκουτου σε σχέση με την άλλη, έχει λαλίσει και θέλει άντρα και ντύνεται σαν να πηγαίνει σε κωλόμπαρο για δουλειά ενώ δεν την βλέπει ούτε ο ήλιος έτσι που είναι σαν ανάποδο γαμώτο. Δεν έχω πρόβλημα να έχω πουτάνα στην πολυκατοικία, έχω πρόβλημα όταν μη-πουτάνες τους κλέβουν την εργασία στο τζάμπα. Πως μετά το παιδάκι να μη βγει με πρόβλημα, πριν 3 μέρες ξέσπασε το καημένο και την κατσάδιαζε την μάνα του για 1μιση ώρα, πλάκα είχε το χάρηκα καλά της έκανε. Το μόνο που κάνει ο μικρός και μου την δίνει αλλά ντάξει κλάιν κιόλας, είναι ότι βάζει παντελίδη και τραγουδάει για κανά μισάωρο όταν κάνει μπάνιο. Σε άλλο διαμέρισμα από επάνω είναι μια άλλη που τρώει επίσης φρίκες με τον γκόμενο, έχει ένα αδερφό 12 χρονών που σήμερα έπαιζε μπόξ με ένα φίλο του και πήγε να γκρεμιστεί το ταβάνι. Του είπα 2 κουβέντες και ηρέμησε, ήρθε η άλλη να μου ζητήσει τον λόγο και όταν είδε ότι δεν είμαι μαλάκας απλά ήθελα λίγη ησυχία όχι να σταματήσει τον θόρυβο, απλά λίγο πιο chill το κατάλαβε και μου είπε οκ δεν τρέχει κάτι. Ακόμα παραπάνω ένα ένα ακόμα διαμέρισμα που ακούγονται βάζα πιάτα και διάφορα άλλα τιμαλφή να σπάνε κατά καιρούς και φωνές αλλά δεν ακούω καλά μέχρι εκεί πάνω για να πω περισσότερα κουτσομπολιά. Γενικά η πολυκατοικία κατοικείται από βαρβάρους που γενικά δεν με χαλάει, αντέχω φασαρία αρκετή γιατί είμαι στα @@ μου, απλά η ηχομόνωση μάλλον δεν είχε ανακαλυφθεί όταν χτίστηκε (1969). edit: Ξέχασα να πω για την γιαγιά στο ισόγειο που έχει μονίμως ανοιχτή την πόρτα και μυρίζει γιαγιαδίλα η είσοδος και η άλλη που είχε την χέστρα της γάτας στο μπαλκόνι στο ισόγειο με αποτέλεσμα να σκάνε άλλα γατιά να γίνεται χαμός και να βρωμάει και να ζέχνει γιατί ΚΑΙ δεν την καθάριζε ΚΑΙ ερχόντουσαν και έχεζαν και τα αδέσποτα. Της μίλησα ήρεμα και το μάζεψε γιατί κάθε φορά που άνοιγα να αερίσω το σπίτι, βρώμαγε σκατίλα και είχαμε ξεκινήσει να έχουμε κατσαρίδες από το πουθενά. ΑΛΛΑ Είναι τζάμπα σπίτι και δεν πληρώνω νοίκι οπότε κλάιν. Σε προηγούμενο σπίτι που ήμουν η άλλη είχε πηδήξει να αυτοκτονήσει από τον 3ο αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να σπάσει τα 2 πόδια της και το αμάξι που έκανε land να το κάνει πουτ@ν@. Σε ένα άλλο σπίτι μιας πρώην μου είχε μπει κλέφτης και τον κυνήγαγα γυμνός με ένα κουζινομάχαιρο και ένα τηγάνι. Το θέμα είναι να μην βαριόμαστε! Αλλά αν δεν υπάρχει παιδεία δεν βγάζεις άκρη με κανέναν. Καλά εκεί απλά μένει όλοι η ψυχιατρική πτέρυγα δεν το λες πολυκατοικία 1
theoritikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβαστε και αυτο. Κορυφαια ατακα της χρονιας: "Μανα χεζεις?" Οταν μια απο τις 80χρονες,δεν ανοιγε την πορτα της στην κορη της. Με έπιασε νευρικό γέλιο!!!! In other news, οι δικοί μου γείτονες εχουν πανω απο 24 ώρες να ακουστούν.. Λέτε να διάβασαν το ποστ μου?? 2
soteras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Με έπιασε νευρικό γέλιο!!!! In other news, οι δικοί μου γείτονες εχουν πανω απο 24 ώρες να ακουστούν.. Λέτε να διάβασαν το ποστ μου?? Λογικά είναι insomnia user και σκεφτήκανε πόσο ρεντίκολο γίνονται
vilfer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, νεώτερα... Με την εισαγγελέα δεν βγάλαμε άκρη. Από, ό,τι μας είπε, η μόνη ασφαλής και γρήγορη οδός είναι να τους κάνει έξωση η ιδιοκτήτρια. Η οποία, όμως, είναι μισότρελλη και δύσκολα βγάζεις άκρη μαζί της. Επίσης, τα δικαστικά έξοδα, κλητήρας, δικαστήρια, κλπ θα βγούν 800-1000 ευρώ περίπου. Το καλό είναι ότι η υπόθεση μπορεί να τελειώσει σε 15 εργάσιμες, τόσο γρήγορα εκδικάζεται η αίτηση έξωσης. Άλλοι συμφωνούν και άλλοι όχι στο να πληρώσουμε εμείς τα δικαστικά έξοδα, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Μέχρι σήμερα μαζέψαμε 28 υπογραφές και δεν έχουμε πάει ακόμα σε όλα τα σπίτια, άρα το κόστος δεν θα είναι τόσο μεγάλο, και θα βρούμε και την ησυχία μας. Το βράδυ ενώ κάναμε συνέλευση, ήρθε η ο.π.κ.ε κατόπιν αιτήματος από τον ταξίαρχο της αστυνομίας τον οποίον παρακάλεσε ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας. Αμέσως συνέλλαβαν 2 με ναρκωτικά, διεπίστωσαν περίεργα πράγματα στο αγροτικό που έχουν οι γύφτοι, και αναζητούν τον κατουρόμαγκα που εχθές μας απειλούσε ότι αν ξαναέρθει αστυνομία τελειώσαμε, να κάνουμε μόκο κλπ. Είναι τόσο μάγκας που εξαφανίστηκε και δεν έχει πατήσει σπίτι Οι αστυνομικοί μάς είπαν ότι ξέρουν ποιος είναι, αλλά αν δούμε το αμάξι του ξανά να τους πάρουμε τηλέφωνο για να τους πούμε τις πινακίδες του αυτοκινήτου για να τους διευκολύνουμε στην εύρεσή του. Ακόμα μας είπαν να μην παίρνουμε τοις μετρητοίς τις απειλές τους και να μην έχουμε καθόλου συνδιαλλαγές μαζί τους. Τέλος, μας είπαν ότι θα κάνουν περιπολίες τουλάχιστον για 10-15 ημέρες και θα σταθμεύει τζιπάκι της δίωξης κάτω από την πολυκατοικία μερικές φορές. Περιττό να σας πω ότι οι γύφτοι δεν έχουν ξεμυτίσει από το σπίτι και επικρατεί νεκρική σιγή. Ούτε μωρά κλαίνε, ούτε παιδιά φωνάζουν, ούτε μουσικές στο τέρμα. Ζούμε, ίσως, το πιο ήσυχο βράδυ του καλοκαιριού. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2016 από vilfer 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα