alxlightning Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εκεί που δουλεύεις εσύ δεν έχετε τέτοια θέματα! δεν είμαι FTE οποτε μην παιρνεις και ορκο 1
visualizer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αρχικά μας λες ότι είναι φίλος σου , ενώ δεν θες να του πληρώσεις το δώρο και τώρα λες ότι δεν θα τον δήλωνες καν και με 3 ευρώ την ώρα ..αν είναι έτσι οι φίλοι ρε μάγκα ..τι να τους κάνεις τους εχθρούς .
alxlightning Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αρχικά μας λες ότι είναι φίλος σου , ενώ δεν θες να του πληρώσεις το δώρο και τώρα λες ότι δεν θα τον δήλωνες καν και με 3 ευρώ την ώρα ..αν είναι έτσι οι φίλοι ρε μάγκα ..τι να τους κάνεις τους εχθρούς . επισης λεει ότι τον δηλωσε για το τυπικο και δεν τον ειχε οντως εργαζομενο, εξυπηρετηση του εκανε Δεν καταλαβαίνω το διλημμα, πραγματικα. Θεωρω ότι είναι καθαρα μεταξυ σας, φιλοι ειστε. Στην τελικη αν είναι υποχρεωτικο απ το νομο να του δωσεις δωρο, παλι τυπικο είναι αυτό. Συζητηστε το και δες αν θελεις να του δωσεις δωρο, ποσο, γιατι. Μια η άλλη, εσυ του κανεις την εξυπηρετηση ουσιαστικα. 1
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αρχικά μας λες ότι είναι φίλος σου , ενώ δεν θες να του πληρώσεις το δώρο και τώρα λες ότι δεν θα τον δήλωνες καν και με 3 ευρώ την ώρα ..αν είναι έτσι οι φίλοι ρε μάγκα ..τι να τους κάνεις τους εχθρούς . Εννοεί ότι θα μπορούσε να το κάνει (με κάποιον άλλον ενδεχομένως) αλλά προτίμησε να εξυπηρετήσει τον φίλο του.
4saken Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Α τωρα καταλαβα...Απαντησα ειρωνικα σε αυτον που εκανα quote που εβγαλε το συμπερασμα οτι πληρωνει το ΙΚΑ ο φιλος μου. 1
McNerd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αρχικά μας λες ότι είναι φίλος σου , ενώ δεν θες να του πληρώσεις το δώρο και τώρα λες ότι δεν θα τον δήλωνες καν και με 3 ευρώ την ώρα ..αν είναι έτσι οι φίλοι ρε μάγκα ..τι να τους κάνεις τους εχθρούς . μήπως το είπε ειρωνικά το δευτερο;
eidikos33 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 εαν καποιος απολυθηκε αρχες σεπτεμβρη δικαιουται να παρει δωρο και αν ναι ποτε το παιρνει μαζι με την εκκαθαριση στην απολυση η τα χριστουγεννα?
4saken Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρα εργαζομενο τον ειχα Alχ εαν καποιος απολυθηκε αρχες σεπτεμβρη δικαιουται να παρει δωρο και αν ναι ποτε το παιρνει μαζι με την εκκαθαριση στην απολυση η τα χριστουγεννα? Για το 2ο σκελος, τα Χριστουγεννα.
alxlightning Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Σπανια τις δουλευε αυτες τις ωρες καποιες φορες περναγε και βδομαδα χωρις να τον χρειαστω. Αυτη ηταν η αρχικη μας συμφωνια και δεν ειχε κανενα θεμα αφου δουλευε part time και σε αλλες δουλειες ενω καποιες φορες που τον χρειαστηκα δεν μπορουσε λογω αυτων των υποχρεώσεων. δε μου φαινεται και μια χαρα εργαζόμενος ότι θα επαιρνα το μερος αφεντικου δεν το περιμενα ποτε 3
4saken Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρα εργαζομενος ηταν, μας βολευε και τους δυο αυτη η κατασταση. 2
visualizer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μπλέξαμε τα μπούτια μας .. δηλαδή του πλήρωνες ικα + 7 ευρω την ωρα για 20+ ώρες την εβδομάδα και πάταγε μια στο τόσο ; Aν είναι έτσι σε έπιασε κορόιδο..λελ Σε παρόμοιες φάσεις ο δήθεν εργαζόμενος πληρώνει τα ένσημα από την τσέπη του . 1
4saken Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ΟΚ Σερλοκ. Απο ενοχος και λαμογιο βγηκα κοροιδο. Παταγε οποτε του ζηταγα εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις που δεν μπορουσε λογω αλλων υποχρεωσεων.Το ΙΚΑ ειναι του εργοδοτη. 3
Haldol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μόνο εμένα μου φαίνεται παράλογο να πάρει δώρο επειδή "δικαιούται"; Είχε προσληφθεί κανονικά, με την ασφάλειά του, κλπ και του έκανες τη χάρη να μην δουλεύει καν τον περισσότερο καιρό. Ταυτόχρονα μερικές φορές που τον χρειαζόσουν πράγματι, δεν ήταν στη θέση του, έτρεχε γι' άλλους. Και ρωτάς αν "πρέπει" να πάρει και δώρο; Φυσικά και όχι. Εντάξει, τον εξυπηρέτησες, μέχρι εκεί, όχι και κώλο ρε παιδιά! 5
zianna Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρα εργαζομενος ηταν, μας βολευε και τους δυο αυτη η κατασταση. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως σε βόλευε κατάσταση με εργαζόμενο να πατά μια στις τόσες αλλά να του πληρώνεις κανονικά το ΙΚΑ. Εκτός κι αν όποτε πατούσε σου έβγαζε δουλειά βδομάδας. Τεσπα, ό,τι κι αν έγινε, από την στιγμή που τον δήλωνες, αν δεν του πληρώσεις το δώρο μπορεί να σε τρέξει σε επιθεώρηση κτλ 2
alxlightning Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 δεν είναι θεμα να σε πουμε ουτε λαμογιο ουτε κοροιδο, εισαι εργοδότης με ο,τι αυτό συνεπάγεται, στη δικη μου θεωρηση πραγματικότητας δε μου ειστε συμπαθείς οι εργοδότες.Από την περιγραφή της κατάστασης, ξαναλεω, δεν προκυπτει καπου ότι ηθικα οφείλεις να του δωσεις δωρο. Το κατά ποσο οφείλεις να του το δωσεις νομικα, ξανα, δε θα επρεπε να εχει σημασια εφ οσων ειστε φιλοι. Βρειτε τα.Ποιος είναι οντως ο προβληματισμος σου? Υπαρχει κατι που δεν καταλαβαίνω η που προσπερναω? (/-με) 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα