Hellaslover Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Κάνε ένα σύμφωνο συμβίωσης με 100 ευρώ καθάρισες και έχεις εξασφαλισμένα Τύχων παιδιά που μπορεί να προκύψουν Ποιο ποσοστο των ελληνων πανω κατω ειναι με συμφονω συμβιωσης;
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ποιο ποσοστο των ελληνων πανω κατω ειναι με συμφονω συμβιωσης; Πιστεύω θα είναι πολύ μικρό ποσοστό. Εγώ δεν κανέναν πάντως.
efo355 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ έκανα σύμφωνο συμβίωσης και πιο μετά θα κάνω και θρησκευτικό γάμο. Ο πολιτικός γάμος αν έχεις σκοπό να κάνεις θρησκευτικό αργότερα είναι περιττός.
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ έκανα σύμφωνο συμβίωσης και πιο μετά θα κάνω και θρησκευτικό γάμο. Ο πολιτικός γάμος αν έχεις σκοπό να κάνεις θρησκευτικό αργότερα είναι περιττός. Τι διαφορά έχει ο πολιτικός από το σύμφωνο συμβίωσης;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Τι διαφορά έχει ο πολιτικός από το σύμφωνο συμβίωσης; Έχει αρκετές νομικές διάφορες. Με μια απο αυτές να είναι ότι δεν χρειάζεται να πάρεις διαζύγιο για να "διαλύσεις" το σύμφωνο.
efo355 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Τι διαφορά έχει ο πολιτικός από το σύμφωνο συμβίωσης;Σύμφωνο συμβίωσης είναι πολύ πιο εύκολο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ταυτότητα και 100 ευρώ. Δεν υπάρχουν τα ίδια δικαιώματα στη περιουσία μεταξύ των δύο συμβαλλομένων. Το καλό που έχει είναι ότι το αλλάζεις κατά το δοκούν. Επίσης σπάει με μία απλή δήλωση ούτε διαζύγια ούτε διατροφές. Γενικά είναι ότι καλύτερο και φυσικά αν θες να κάνεις θρησκευτικό ο πολιτικός τώρα πια είναι άχρηστος. Αν οι δύο που κάναν σύμφωνο συμβίωσης παντρευτούν παύει αυτομάτως ή ισχύ του μιας και ο γάμος είναι πιο δεσμευτικός. 1
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Πολιτικό κάνουν συνήθως όσοι κάνουν παιδί πριν το θρησκευτικό. Σε καλύπτει το σύμφωνο σε περίπτωση παιδιού;
TEOKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Σύμφωνο έκανε γνωστός μου γιατί χρωστάει της μιχαλούς. Κάτι γίνεται και δεν συμμετέχει στα χρέη η συμβία νομίζω
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Πολιτικό κάνουν συνήθως όσοι κάνουν παιδί πριν το θρησκευτικό. Σε καλύπτει το σύμφωνο σε περίπτωση παιδιού;Ναι. Και για παιδί μπορεί να γίνει το σύμφωνο.
mary Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Παντρεύτηκα αρχές του μήνα. [....] Προσκλητήρια 110€. Μόνο να τυπωθούν. Σχεδίαση δική μας.Εννοειται πως δεν είχαμε αριθμό λογαριασμού. Μπουμπουνιερες 90€..τις φτιάξαμε εμείς. 200 μπομπονιερες σε 7 ώρες περίπου 600€ το κοστούμι μου, με έκπτωση από άτομο που εργάζεται εκεί (Hilfiger). 400€ αγορά το νυφικό από July2. 80€ η ετοιμασία της νύφης.Χτενισμα, νύχια, βάψιμο. 30€ η δική μου από το μπαρμπερικο 1900. 50€ η επική ανθοδέσμη κ ο στολισμός των αυτοκινήτων από δικό μας ανθοπωλείο. 200€ έδωσαν οι κουμπάροι για ποτήρι, καραφα, δίσκο, στέφανα, κεριά. Plus 100€ η εκκλησία. Οι κηροστατες κ ο στολισμός της εκκλησίας δώρο από μαγαζί με το οποίο έχουμε πάρε δώσε. 300€ τα κουμπάροδωρα με αγορά από άτομο της Tommy. Τσάντα για την κουμπάρα, ρολόι για τον κουμπάρο. Μόνο η τσάντα της GiGi Hadid είχε τόσο. Ουσιαστικά το ρολόι μας ήρθε Free. 300€ οι βέρες από δική μας δημιουργό. 850€ η φωτογράφιση του γάμου, με shooting πριν κ μετά, με shooting στο pre wedding κ στο τραπέζι κ τις δυο φωτογραφίσεις της εγκυμοσύνης. 3 album+video. Κ όλο το υλικό χωρίς watermark δικό μας. Δικός μας άνθρωπος κ αυτός (sorry δεν φταίω πολλές γνωριμίες) Η τιμή που χρεώνει για τα ανωτέρω είναι 1500. [..] Αν σου ειναι ευκολο θελω πληροφοριες για το july2, γιατι για νυφικο στην Ελλαδα μονο ενοικιαση σηκωνει, και το φθηνοτερο παει 1000. Το ξερω γιατι η συνυφαδα παντρευτηκε το καλοκαιρι. Για φωτογραφιση οντως πολυ λιγα σας πηρε. Της πηρε 1150€ και ποιοτητα αθλια, αν κρινω απο τη βαφτιση του μωρου που εγινε πριν 2 χρονια και την καλυψε ο ιδιος φωτογραφος. Και για την ανθοδεσμη πολυ λιγα δωσατε. Για τον πολιτικο γαμο, αρχες του μηνα που καναμε πριν φυγουμε, ο δικος μου εδωσε 60€. Για μπομπονιερες, προσκλητηρια, δωρα και βερες νορμαλ θα ελεγα. Για βαψιμο, χτενισμα νυφης δεν ξερω αν ειναι πολλα, μαλλον νορμαλ, αλλά για το τελευταιο δεν με απασχολει γιατι εχω δικια μου κομμωτρια.
normal40 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Εμείς για βάφτιση πριν ένα μήνα και κάτι δώσαμε 220. Για τον γάμο το 2003 γύρω στα 600. Για την βάφτιση του μεγάλου πριν 3 χρόνια 650 μαζι με 2 ψηφιακά. Μαλλον στην Αθήνα είναι πιο ακριβά ; δεν ξέρω. Παντρεύτηκα αρχές του μήνα. Καταρχάς να πω πως αν δεν προκύψει εγκυμοσύνη ο γάμος είναι περιττός.Να παντρευτείς ή να κάνεις συμφωνο αν δεν έρχεται παιδί για ποιο λόγο; Αν δεν έχεις συζησει επίσης παίρνεις γουρούνι στο σακί. Το βγαίνουμε για καφέ φαγητό ποτό κ γαμιομαστε σαν τα σκυλιά είναι εύκολο. Στην συγκατοίκηση θα φανεί αν η σχέση έχει μέλλον. Στα λοιπά τώρα: 130 άτομα σύνολο. 75 στο τραπέζι κ 75 στο pre wedding (κάποιοι πολλοί στενοί προφανώς ήταν κ στα δύο). Γενικότερα για όλους τους καλεσμένους είχαμε κάτι. Το τσιπουραδικο δεν χώραγε περισσότερους αλλιώς όλοι θα έδιναν παρών. Pre Wedding στο στέκι μας, φαγητό σε αγαπημένο μας τσιπουραδικο. Με άλλες τιμές προφανώς για εμάς. 1600€. Το κρασί στο τραπέζι δικό μας γιατί παράγει ο πεθερος μου. Βάλε κ άλλα 200€ για τα γλυκά επίσης από δικό μας ζαχαροπλάστη. Τα χρήματα φαίνονται νορμάλ ή λίγα το φαγητό ήταν σούπερ καμία σχέση με τις μαλακιες που σερβίρουν στις αίθουσες δεξιώσεων. Δεν έμεινε ούτε κοκαλάκι. Προσκλητήρια 110€. Μόνο να τυπωθούν. Σχεδίαση δική μας.Εννοειται πως δεν είχαμε αριθμό λογαριασμού. Μπουμπουνιερες 90€..τις φτιάξαμε εμείς. 200 μπομπονιερες σε 7 ώρες περίπου 600€ το κοστούμι μου, με έκπτωση από άτομο που εργάζεται εκεί (Hilfiger). 400€ αγορά το νυφικό από July2. 80€ η ετοιμασία της νύφης.Χτενισμα, νύχια, βάψιμο. 30€ η δική μου από το μπαρμπερικο 1900. 50€ η επική ανθοδέσμη κ ο στολισμός των αυτοκινήτων από δικό μας ανθοπωλείο. 200€ έδωσαν οι κουμπάροι για ποτήρι, καραφα, δίσκο, στέφανα, κεριά. Plus 100€ η εκκλησία. Οι κηροστατες κ ο στολισμός της εκκλησίας δώρο από μαγαζί με το οποίο έχουμε πάρε δώσε. 300€ τα κουμπάροδωρα με αγορά από άτομο της Tommy. Τσάντα για την κουμπάρα, ρολόι για τον κουμπάρο. Μόνο η τσάντα της GiGi Hadid είχε τόσο. Ουσιαστικά το ρολόι μας ήρθε Free. 300€ οι βέρες από δική μας δημιουργό. 850€ η φωτογράφιση του γάμου, με shooting πριν κ μετά, με shooting στο pre wedding κ στο τραπέζι κ τις δυο φωτογραφίσεις της εγκυμοσύνης. 3 album+video. Κ όλο το υλικό χωρίς watermark δικό μας. Δικός μας άνθρωπος κ αυτός (sorry δεν φταίω πολλές γνωριμίες) Η τιμή που χρεώνει για τα ανωτέρω είναι 1500. Γενικά τα πάντα τα τρέξαμε σε 20-25 μέρες γιατί της συζύγου της γύρισε κ ήθελε γάμο Θρησκευτικό κ όχι πολιτικό. Το ευχαριστηθηκαμε κ το ευχαριστηθηκαν κ οι καλεσμένοι. Το κόστος ανεκτό. Φίλοι μας παντρεύτηκαν προ διετίας με κόστος που άγγιζε τα 100k....Πολυ δηθενια κ πολύ ψευτιά. Δεν με εκφράζουν αυτά. Γιος εργάτη είμαι από λαϊκό προάστιο ως τέτοιος θα παντρευτώ. Δεν θα προσποιηθω ότι είμαι εγγονός της Grace Kelly για να δειχτω λες κ οι καλεσμένοι - συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι - δεν ξέρουν ποιος είμαι. Τα έσοδα πολλαπλάσια, σημαντική βοήθεια κ για το σπίτι που ανακαινιζεται κ για την κόρη που έρχεται. Αυτά. Τσάμπα την έβγαλες.. Να ζήσετε. Ετοιμάσου τώρα για τα χοντρά έξοδα
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ποιο ποσοστο των ελληνων πανω κατω ειναι με συμφονω συμβιωσης; Οσους/ες βολευει -και βολευει καποιους- για λογους που ουτε καν φανταζομαστε (σε σημειο που να ειναι σχεδον ιδιοτυπως εικονικος γαμος, αλλα πλεον νομιμος)
louilouiCK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Τουτέστιν επειδή βαριέμαι να διαβάσω όλες τις καρτέλες το συμπέρασμά ποιο ειναι; Να παντρευτεί τελικά ο TS ή να το αφήσει για αργότερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις