doubtful Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 ^^ Doubtful, εισαι μήπως βιολόγος? Δεν χρειαζετε να εισαι βιολογος για να δεις τις αληθειες τις ζωης. Η συνταγη περιεχει: πραγματικοτητα + λογικη + ανεξαρτητη και αναλυτικη σκεψη + μπολικη ειλικρινια.
Billator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Σε απάντησα κουκλε, ο γάτος μου γεννήθηκε σε σταυλο, είναι άλογο; Όχι κατσίκα γιατί ο σταύλος πολύ απλά δεν είχε άλογα. Μην μπερδευσαι καλά το πάμε.
aneurysm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μιλάς για διαφορετικά είδη. Ο άνθρωπος, είτε λευκός είτε κίτρινος είτε μαύρος ανήκει στο ίδιο είδος. Η εθνικότητα είναι η παραμύθα που τρως για να δουλευεις με 400 ευρω βασικό μισθό και ο αλλοδαπός με 300, και εσύ να λές και φχαριστώ. 8
normal40 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Όχι κατσίκα γιατί ο σταύλος πολύ απλά δεν είχε άλογα. Μην μπερδευσαι καλά το πάμε. Εξυπνάκια
aneurysm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δεν χρειαζετε να εισαι βιολογος για να δεις τις αληθειες τις ζωης. Η συνταγη περιεχει: πραγματικοτητα + λογικη + ανεξαρτητη και αναλυτικη σκεψη + μπολικη ειλικρινια. Στο αναφερω γιατι είπες οτι η βιολογια δεν διδασκεται σωστα στα σχολεία, με το οποίο σαν βιολόγος γαρ, συμφωνώ απόλυτα. Γιαυτο σε ρωτησα, μηπως έιμαστε συναδελφοι.
redhotstef Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μαθαν οτι (.. .. ) πλακωσανε και οι lock-ατζιδες. Καλο ξημερωμα να εχετε!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 100% Έλληνας φιλαράκι και λεγε ότι θες Και ο Αντετοκούνμπο 90% Έλληνας είναι Γεννήθηκε στην Αθήνα Μιλάει ελληνικά Μαμάει στο NBA Έχει ελληνική ιθαγένεια Το μικρό του όνομα είναι καρα-ελληνικό Μόνο το χρώμα του λείπει.
normal40 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Και ο Αντετοκούνμπο 90% Έλληνας είναι Γεννήθηκε στην Αθήνα Μιλάει ελληνικά Μαμάει στο NBA Έχει ελληνική ιθαγένεια Το μικρό του όνομα είναι καρα-ελληνικό Μόνο το χρώμα του λείπει. Νταξει ρε φίλε μακάρι να είναι μας συμφέρει δεν είπε κανείς κάτι κακό. Μακάρι να βγάλει κ λευκά παιδιά. Ακόμα και η εθνικότητα είναι κάτι σαν το ps4.. Καταγωγή ιαπωνική με Αμερικανική υπηκοότητα.
idomeneas7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 οταν ταυτοχρονα ολους τους "ασημαντους" πχ για σας γυφτοι κλπ, δεν τους θεωρειτε ελληνες το ιδιο, αν και μεγαλωσαν και ζουν εδω. Δεν είναι θέμα "ασήμαντου" ή "σημαντικού", οι γύφτοι δεν είναι τμήματα της εκάστοτε κουλτούρας κάθε χώρας αλλά έχουν δική τους. Δική τους γλώσσα, δικά τους έθιμα, δικό τους τρόπο ζωής, τα παιδιά τους δεν πάνε σχολείο και για πολλούς λόγους δεν τους θεωρώ 'Ελληνες ή Τούρκους ή οτιδήποτε αλλά μόνο γύφτους. 1
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μακάρι να βγάλει κ λευκά παιδιά. Απλή ερώτηση χωρίς ίχνος ρατσισμού ( ειλικρινά) 13
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Απλή ερώτηση χωρίς ίχνος ρατσισμού ( ειλικρινά) " Εγώ είμαι ρατσιστής? Αυτός είναι κωλαράπης! " 6
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Την άποψη σου την έχουμε γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Μπήκες να κάνεις μια ερώτηση χωρίς ίχνος ρατσισμού και είναι λες και ακούω οπαδό της ΧΑ. Την άποψη σου να την κρατάς για το σαλόνι σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μακάρι να βγάλει κ λευκά παιδιά. Εδώ σου έδειξα τον καραλευκό με νιγηριανό παππού. Γιατί; Γιατί αν ένας μαύρος με μια λευκή κάνουν παιδί και βγει λευκό, το "μαύρο" γονίδιο παραμένει στο DNA και δίνει πιθανότητα το παιδί του παιδιού τους να βγει από το πουθενά (από το γονίδιο του παππού δηλαδή) μαύρο!! Έτσι δουλεύει η βιολογία από όσο θυμάμαι (καλύτερα να με διορθώσει ή επιβεβαιώσει κάποιος από τους βιολόγους παραπάνω)
aneurysm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εδώ σου έδειξα τον καραλευκό με νιγηριανό παππού. Γιατί; Γιατί αν ένας μαύρος με μια λευκή κάνουν παιδί και βγει λευκό, το "μαύρο" γονίδιο παραμένει στο DNA και δίνει πιθανότητα το παιδί του παιδιού τους να βγει από το πουθενά (από το γονίδιο του παππού δηλαδή) μαύρο!! Έτσι δουλεύει η βιολογία από όσο θυμάμαι (καλύτερα να με διορθώσει ή επιβεβαιώσει κάποιος από τους βιολόγους παραπάνω) μεγάλη κουβέντα άνοιξες, ειναι και η επίσταση στη μέση, γάμησε τα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 μεγάλη κουβέντα άνοιξες, ειναι και η επίσταση στη μέση, γάμησε τα. Να ρωτήσω κάπως αλλιώς τότε. Υπάρχει ενδεχόμενο από λευκούς γονείς να βγει ένα παιδί μαύρο (ή ψιλομαύρο σαν τον παοκτζη) επειδή ο παππούς ήταν καρανιγκα; Δώσε μια "ναι ή όχι" τοποθέτηση εσύ που έχεις τα credentials.
Προτεινόμενες αναρτήσεις