Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για Αριστοτέλη αλλά ο Ross Barkley (ποδοσφαιριστής) έχει σίγουρα Νιγηριανό παππού.

Κάτσε να σου δείξω και φωτογραφία

585px-1_ross_barkley_2015.jpg

Περιπλέκεται η υπόθεση, κάτσε να δεις που όντως υπάρχουν μαύροι Έλληνες.

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Περιπλέκεται η υπόθεση, κάτσε να δεις που όντως υπάρχουν μαύροι Έλληνες.

Και όσο για τον άλλον που σου είπα. Μαύρο μαύρο  δεν τον λες (εμφανισιακά μιλάμε).

Παρόμοιο χρώμα με αυτόν έχει.

Δημοσ.

Και όσο για τον άλλον που σου είπα. Μαύρο μαύρο δεν τον λες (εμφανισιακά μιλάμε).

Παρόμοιο χρώμα με αυτόν έχει.

Φίλε μπορεί να έχει παρόμοιο χρώμα αλλά κάνει μπαμ ότι είναι από την μαύρη φυλή.

Βρήκες κ εσύ μου έδειξες τον πιο άσχημο παοκτση με έναν ωραίο μαύρο :)

Δημοσ.

Μίλησέ μας λίγο γι' αυτό αν θέλεις. Να μάθουμε κι εμείς που δεν έχουμε ακούσει κάτι παρόμοιο. Σοβαρά το λέω, δεν ειρωνεύομαι, μην παρεξηγηθώ.

Βιολογια, Κατι που στα σχολεία δεν διδασκετε οπως θα επρεπε (δεν ειναι τυχαιο).

• Like 1
Δημοσ.

Βιολογια, Κατι που στα σχολεία δεν διδασκετε οπως θα επρεπε (δεν ειναι τυχαιο).

Να. Κάτι τέτοια γράφονται και μετά εναποθετουμε στη βιολογια ολη την ελληνικότητα μας.

Δημοσ.

Φίλε μπορεί να έχει παρόμοιο χρώμα αλλά κάνει μπαμ ότι είναι από την μαύρη φυλή.

Βρήκες κ εσύ μου έδειξες τον πιο άσχημο παοκτση με έναν ωραίο μαύρο :)

Μαυρη κιτρινη ασπρη φυλη. Εναν μαυρο αμα τον δεις στο δρομο τον κανεις για αφρικανο νιγηριανο αιγυπτιο η μαροκινο; Η γαλλο; :P

Αλλο οι φυλες ,οι ηπειροι απο τους οποιους προερχομαστε και αλλο οι πατριδες. Αμα δεις αφγανους παω στοιχημα θα τους περασεις για κινεζους. Καπως ετσι μπερδευομαστε..

Δημοσ.

Εγώ πάντως ελπίζω ότι ο @normal40 τρολαρει όπως κ κάποιοι άλλοι σε αυτό το thread, διαφορετικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην Ελλάδα!!!

Εκτιθεστε με αυτά που λέτε... Τουλάχιστον το κάνετε στο φόρουμ για να μην σας πάρουν με τις πέτρες στο real life.

• Like 1
Δημοσ.

Μαυρη κιτρινη ασπρη φυλη. Εναν μαυρο αμα τον δεις στο δρομο τον κανεις για αφρικανο νιγηριανο αιγυπτιο η μαροκινο; Η γαλλο; :P

Ο συγκεκριμένος μαύρος που του έδειξα έχει νιγηριανούς γονείς. Αλλά κάπου ξέβαψε και πλέον δεν τον λες μαύρο μαύρο αλλά ωραίο μαύρο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δηλώνω έλληνας λόγω των γκέι όργιων της Αρχαίας Ελλάδας.

Το πιάσαμε δικέ μου.. Τέτοια όργια γινόντουσαν, γίνονται και θα γίνονται παντού.

Δημοσ.

Το πιάσαμε δικέ μου.. Τέτοια όργια γινόντουσαν, γίνονται και θα γίνονται παντού.

Το θέμα είναι να μην βρεθείς καταλάθος σε κανένα όργιο με μαύρες και σπάσει το προφυλακτικό. Θα κλαις τον μελλοντικό γιο σου που θα έχει φυσικό μαύρισμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...