hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Πώς κάνει ντουζ ένας άνδρας και πώς μια γυναίκα; Γυναίκα 1. Γδύνεστε τοποθετώντας τα ρούχα σε διαφορετικά καλάθια (ασπρόρουχα, χρωματιστά).2. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο μπάνιο. Εάν καθοδόν… συναντήσετε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο μπάνιο. 3. Παρατηρείτε το είδωλό σας στον καθρέφτη και παραπονευόσαστε για το στομαχάκι που αποκτήσατε. 4. Μπαίνετε στο ντους. 5. Πλύσιμο σώματος διαλέγοντας με τη σειρά το πανάκι για το πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια, το φυσικό σπόγγο Καλύμνου και την ελαφρόπετρα Σαντορίνης. 6. Λούσιμο μαλλιών πρώτο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες. 7. Λούσιμο μαλλιών δεύτερο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες. 8. Μαλακτικό μαλλιών με βάση έλαια jojoba και αποξεραμένους όρχεις νορβηγικού κάστορα. Το αφήνετε τρία λεπτά να δράσει. 9. Στο διάστημα αυτό απλώνετε στο πρόσωπο μάσκα από χτυπητά αβγά και μούσμουλα. Το αφήνετε τρία λεπτά να δράσει. 10. Κατόπιν και αφού εν τω μεταξύ έχουν περάσει και τα τρία λεπτά του μαλακτικού ξεπλένετε το κεφάλι. 11. Ξύρισμα στα πόδια και στις μασχάλες. Μην ξεχνάτε την περιοχή γύρω από το μπικίνι. Αποφασίζετε όμως να την αποτριχώσετε με κερί. 12. Κατά την αφαίρεση του κεριού αμολάτε τσιρίδα η οποία αργότερα θα δικαιολογηθεί ως κραυγή αγανάκτησης για τις πιτσιλιές που εντοπίσατε και πάλι στη λεκάνη της τουαλέτας. 13. Βγαίνετε και αφού σφίξετε καλά τις βρύσες στεγνώνετε όλες τις υγρές επιφάνειες … Ακολουθεί ψεκασμός με ειδικά αντί-μυκητιακά και αντί-μουχλιακά σπρέι. 14. Στεγνώνετε το σώμα με πετσέτα η οποία έχει έκταση όσο ο κάμπος της Λάρισας x2. 15. Τυλίγετε το κεφάλι με δεύτερη πετσέτα σε στιλ Σεβάχ ο Θαλασσινός. 16. Ψάχνετε με επιμονή κάθε σημείο του σώματός σας για σπυράκια, τα οποία εξολοθρεύονται πάραυτα με ειδικό τσιμπιδάκι για το σκοπό αυτό. 17. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο δωμάτιο. Εάν καθοδόν συναντήσετε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο δωμάτιο, ξοδεύοντας τις επόμενες δυο ώρες διαλέγοντας ποιο από τα φρεσκοπλυμενοσιδερωμένα ρούχα θα φορέσετε! Άνδρας 1. Αράζεις στο κρεβάτι και γδύνεσαι πετώντας τα ρούχα στο σωρό με τα υπόλοιπα. 2. Προχωράς όπως σε γέννησε η μάνα σου προς το μπάνιο. Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σου κορδώνεσαι επιδεικνύοντας περήφανα τον Xoσέ. 3. Στο μπάνιο τώρα. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς το σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούς σου μυς. Δε διέκρινες κανέναν, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι. 4. Μπαίνεις στο ντους. 5. Δεν ψάχνεις για πανάκι (γιατί απλούστατα δεν έχεις από αυτό) 6. Πλένεις μούρη και μασχάλες. 7. Αμολάς δυνατή πορδή και χαίρεσαι με τα ηχητικά εφέ που δημιουργούνται μες στο μπάνιο. 8. Ακολουθεί πλύσιμο του Xoσέ, της γύρω περιοχής και του κόλου. Μην παραλείψεις να αφήσεις για σουβενίρ μερικές από τις τρίχες των Σημείων αυτών πάνω στο σαπούνι. 9. Συνεχίζεις με λούσιμο του κεφαλιού με ένα οποιοδήποτε σαμπουάν. 10. Παραμερίζεις την κουρτίνα και κοιτιέσαι με τους αφρούς στο κεφάλι, στον καθρέφτη. 11. Ξεπλένεσαι. 12. Βγαίνεις αγνοώντας την Μικρή Πρέσπα που έχει δημιουργηθεί επειδή δεν είχες τραβήξει εντελώς την κουρτίνα. 13. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς το σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούς σου μυς. Δε διέκρινες κανένα, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι. Καμαρώνεις τον Χοσέ. 14. Γρήγορο στέγνωμα και βγαίνεις αφήνοντας τα φώτα ανοιχτά και την κουρτίνα να στραγγίζει στο πάτωμα αντί στην ντουζιέρα. 15. Με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση προχωράς προς το δωμάτιο με αέρα αρχαίου ολυμπιονίκη. Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σου ακολουθούν αποκαλυπτήρια σε συνδυασμό με διάφορες ατάκες π.χ. Πες μου μωρό μου τη γνώμη σου για το εκκρεμές του Φουκώ….λάμπει το θηρίο… κ.τ.λ. 16. Στο δωμάτιο πετάς την πετσέτα στο κρεβάτι η σε καρέκλα και ντύνεσαι σε διάστημα δυο λεπτών φορώντας τα ρούχα που φορούσες και πριν.
akpe Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Το πραγματικό δράμα της γυναίκας είναι ότι πρέπει: - να λουστεί - να βάψει το μαλλί - να χτενιστεί - να καθαρίσει το πρόσωπο - να βάλει make up - να βάλει σκιές - να βάλει μάσκαρα - να βάλει eye-liner - να φτιάξει βλεφαρίδες - να βάλει κραγιόν - να φτιάξει νύχια.... ... για να βγει στον δρόμο και αυτό που θα ακούσει να είναι... "πωπώ μια κωλάρα μανάρα μου"
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 "...η στάση ήταν στάση αποδοκιμασίας, ήθελα να τον αφήσω να φανεί ποιος είναι..." Προκόπης Παυλόπουλος
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Χθες το βράδυ ενώ κοιμόμουν, μπήκε στο σπίτι κλέφτης και έψαχνε για λεφτά... Σηκώθηκα από το κρεβάτι, έβαλα παντόφλες και αρχίσαμε να ψάχνουμε μαζί!!!
benign Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Τι ειναι αορατο και μυριζει καροτο? Κλανια λαγου.
hackerW32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 τι ειναι διαφανο και τρεχει στα λυβαδια; ενα κοπαδι τζαμια τι ειναι κοκκινο και αορατο? αυτη εδω η ντοματα ------------->
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Λεει η μανα στο γιο της - Γιωργο ενα πουλακι μου ειπε οτι παιρνεις ναρκωτικα. και ο γιος - Εσυ μιλας με πουλακια, εγω παιρνω ναρκωτικα?
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ο καθηγητής ιατρικής κάνει ανατομία και λέει στους φοιτητές: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ότι δεν πρέπει να σας αποστρέφει τίποτα που περιλαμβάνει το ανθρώπινο σώμα.» Στη συνέχεια τραβά το σεντόνι πάνω από το... πτώμα και βάζει το δάχτυλό του στον πισινό του πτώματος και μετά το βάζει στο στόμα του. «Τώρα κάντε και σεις το ίδιο πράγμα», διατάσσει ο καθηγητής. Οι σπουδαστές εδώ τα έπαιξαν, δίστασαν για αρκετά λεπτά, αλλά τελικά ξεκίνησαν ένας – ένας με τη σειρά να βάζουν το δάχτυλο στον πισινό του νεκρού σώματος να το τραβούν, και μετά να το βάζουν στο στόμα τους. Όταν τελείωσαν όλοι, ο καθηγητής τους κοίταξε προσεκτικά, και είπε: «Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι η παρατήρηση.Έβαλα στο νεκρό το μεσαίο μου δάχτυλο, και στο στόμα μου το δείκτη μου. Τώρα μάθετε να δίνετε προσοχή!!»
Panos.Powers Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Παει ο Μακης στο γιατρο τρεχοντας. Γιατρε μου του λεει ειμαι χαλια, πηγαινω καθε μιση ωρα στην τουαλετα , νομιζω πως θα παθω αφυδατωση. -Μην ανυσηχεις παλληκαρι μου του λεει ο γιατρος μια απλη γαστρεντεριτιδα ειναι. Θα σου πω τι να κανεις. Παρε μια οδοντοβουρτσα, αλειψε την με μια ειδικη οδοντοπαστα που θα σου δωσω και βουρτσισε τον κ*** σου.Σε λιγακι θα σταματησει η διαροια.-Μα καλα γιατρε μου απανταει απορημενος ο Μακης τι θα μου κανει μια οδοντοπαστα? -Βρε κανε αυτο που λεω και θα δεις η οδοντοπαστα αυτη ειναι ειδικη. -Ειδικη?? Τι μαρκα ειναι? - Κωλ-gate
hackerW32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ποτε ρε, ποτεεε ειμαι άθεος. Παει ενας καυτης στον οδοντιατρο. Τον βαζει ο γιατρος στην καρεκλα,του ανοιγει το στομα... -Αχαχαχαχαχαχαχαχχαααχα -Γιατι γελατε γιατρε; -ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! -Γιατρε,δεν καταλαβαινω ,γιατι γελατε; -Εχετε πολλη πλακα
hackerW32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ο νομος ειναι με το μερος μου, παρτα α....α ανέκδοτα μου δεν το εχω διαβασει ακομα, το βαζω εδω για να το διαβασουμε ολοι μαζι, και εσεις απο το σπιτι σας. Μια μέρα ήταν ο Πουλματζής και έψαχνε για δουλειά, οπότε παίρνει μια εφημερίδα και βρίσκει… πηγαίνει την άλλη μέρα και συναντάει τον ιδιοκτήτη… και ο ιδιοκτήτης του λέει: -Ποιός είσαι εσύ;;; -Εγώ είμαι ο Πουλματζής. -Ποιός; -Ο Πουλματζής. -Εσύ είσαι ο περίφημος και ξακουστός Πουλματζής που στην πρώτη δημοτικού έκανε εκείνο το φοβερό κόλπο με έναν κουβά λίγο νερό και μία πέτρα; -Ναι αυτός είμαι. Και τι θέλεις; - Ήρθα για τη δουλειά. -Θα σου δώσω τη δουλειά αν μου κάνεις το κόλπο σου. -Α δεν γίνεται αυτό. -Γιατί; -Γιατί το κόλπο μου είναι πολύ ξεχωριστό. -Ε, τότε δεν σου δίνω την δουλειά... Και ο Πουλματζής φεύγει απεγνωσμένος... Εκεί που περπατάει στον δρόμο βλέπει ένα McDonald's... Βλέπει ένα χαρτί στο τζάμι που λέει "ζητήται προσωπικό" οπότε μπαίνει μέσα... -Γεια σας, λέει. -Ποιός είσαι εσύ; -Εγώ είμαι ο Πουλματζής. -Ποιός; -Ο Πουλματζής... -Εσύ είσαι ο περίφημος και ξακουστός Πουλματζής που στην πρώτη δημοτικού έκανε ένα κόλπο με ένα κουβά λίγο νερό και μια πέτρα; -Ναι αυτός είμαι. -Α εσύ δεν κάνεις για εδώ... θα σε στείλουμε στα McDonald's στην Αμερική. Χαρούμενος ο Πουλματζής παίρνει το 1ο αεροπλάνο για Αμερική και μόλις φτάνει πάει κατευθείαν στα McDonald's... -Γεια σας. -Ποιός είσαι εσύ;;; -Εγώ είμαι ο Πουλματζής. -Ποιός; -Ο Πουλματζής. -Εσύ είσαι ο περίφημος και ξακουστός Πουλματζής που στην πρώτη δημοτικού έκανε εκείνο το φοβερό κόλπο με έναν κουβά λίγο νερό και μία πέτρα; -Ναι αυτός είμαι. -Και τι θες εδώ; -Με έστειλαν από τα McDonald's της Ελλάδας να δουλέψω εδώ... -Εντάξει θα σε στείλουμε στη Σαχάρα να παίρνεις μπιφτέκια... Οπότε ο Πουλματζής παίρνει το 1ο αεροπλάνο για Σαχάρα. Εκεί βρίσκει έναν καμιλιέρη... -Στοπ! Ποιός είσαι εσύ; -Εγώ είμαι ο Πουλματζής. -Ποιός; -Ο Πουλματζής. -Εσύ είσαι ο περίφημος και ξακουστός πουλματζής πουστην πρώτη δημοτικού έκανε εκείνο το φοβερό κόλπο με ένα κουβά λίγο νερό και μία πέτρα; -Ναι εγώ είμαι αυτός. -Και τι κάνεις εδώ; -Δουλεύω στα McDonald's της Αμερικής και με έστειλαν να φέρνω μπιφτέκια. -Α! Εσύ δεν κάνει να δουλεύεις εκεί... θα πάς να ζητήσεις δουλειά στην Coca-Cola... -Εντάξει, λέει ο Πουλματζής και πηγαίνει να ζητήσει δουλειά στην Coca-Cola. Μπαίνει μέσα λοιπόν. -Ποιός είσαι εσύ;;; -Εγώ είμαι ο Πουλματζής. -Ποιός; -Ο Πουλματζής. -Εσύ είσαι ο περίφημος και ξακουστός Πουλματζής που στην πρώτη δημοτικού έκανε εκείνο το φοβερό κόλπο με έναν κουβά λίγο νερό και μία πέτρα; -Ναι αυτός είμαι. -Και τι δουλειά έχεις εδώ πέρα; -Ήρθα να δουλέψω εδώ... -Εντάξει θα σε στείλουμε στον Βόρειο Πόλο να φέρνεις παγάκια... Πραγματικά ο Πουλματζής πηγαίνει στο Βόρειο Πόλο και εκεί που μεταφέρει παγάκια με την νταλίκα του ξαφνικά πατάει ένα σταλαγμύτη και παθαίνει λάστιχο... Βάζει λοιπόν ότι πιο χοντρό έχει επάνω του (μπλούζες μπουφάνια και τα λοιπά) και βγένει έξω να δει τι έγινε... Βλέπει λοιπόν ότι έχει πάθει λάστιχο και αποφασίζει να ψάξει για βοήθεια... εκεί που περπατάει βλέπει έναν εσκιμώο να ψαρεύει φώκιες... και ο εσκιμώος ρωτάει: -Ποιος είσαι εσύ; -Εγώ είμαι ο Πουλματζής. -Ποιός; -Ο Πουλματζής. -Εσύ είσαι ο περίφημος και ξακουστός Πουλματζής που στην πρώτη δημοτικού έκανε εκείνο το φοφερό κόλπο με έναν κουβά λίγο νερό και μία πέτρα; -Ναι αυτός είμαι. -Και τι δουλειά έχεις εδώ πέρα; -Δουλεύω για την Coca-Cola και είμαι εδώ για να φέρνω παγάκια αλλά έπαθα λάστιχο... Θα με βοηθήσεις; -Αν μου κάνεις το κόλπο σου. -Α! Δεν γίνεται αυτό. -Γιατί; -Γιατί το κόλπο μου είναι πολύ ξεχωριστό... -Ε τότε και εγώ δεν σε βοηθάω... Απογοητευμένος ο Πουλματζής κάθεται πάνω σε ένα παγώβουνο και κλαίει τη μοίρα του... Νοσταλγεί την πατρίδα του που δεν θα την έβλεπε ξανά. Θυμάται τα παιδιά και τη γυναίκα του που θα τον νόμιζαν νεκρό και δεν θα τους ξαναέβλεπε ούτε αυτούς... και εκείνη τη στιγμή πετάγεται μια φάλαινα και τρώει τον Πουλματζή... Μέσα στην φάλαινα ο Πουλματζής ανάβει ένα σπίρτο και τι να δει; ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ! Και ο πινόκιο ρωτάει: -Ποιός είσαι εσύ;;; -Εγώ είμαι ο Πουλματζής. -Ποιός; -Ο Πουλματζής. -Εσύ είσαι ο περίφημος και ξακουστός Πουλματζής που στην πρώτη δημοτικού έκανε εκείνο το φοβερό κόλπο με έναν κουβά λίγο νερό και μία πέτρα; -Ναι αυτός είμαι. -Και τι δουλειά έχεις εδώ πέρα; -Η φάλαινα με έφαγε την ώρα που καθόμουν πάνω σε ένα παγώβουνο. Τώρα όμως θέλω να βγω. -Μην ανησυχείς, λέει ο Πινόκιο, θα πας πιο βαθιά μέσα στη φάλαινα και θα βρεις τον μπαμπά μου τον Τζεπέτο και θα του ζητήσεις να σε βοηθήσει... -Εντάξει, λέει ο Πουλματζής και πραγματικά πάει πιο μέσα και βρίσκει τον Τζεπέτο... Και ο Τζεπέτο: -Ποιός είσαι εσύ;;; -Εγώ είμαι ο Πουλματζής. -Ποιός; -Ο Πουλματζής. -Εσύ είσαι ο περίφημος και ξακουστός Πουλματζής που στην πρώτη δημοτικού έκανε εκείνο το φοβερό κόλπο με έναν κουβά λίγο νερό και μία πέτρα; -Ναι αυτός είμαι. -Και τι δουλειά έχεις εδώ πέρα; -Με έφαγε η φάλαινα την ώρα που καθόμουν πάνω σε ένα παγώβουνο, μετά συνάντησα τον γιο σου και μου είπε πως μπορείς να με βοηθήσεις να βγω. -Φυσικά μπορώ... Θα πας στη φάλαινα και θα της πεις πως σε στέλνει ο Τζεπέτο. Πραγματικά ο Πουλματζής πηγαίνει στο στόμα της φάλαινας και χτηπάει τα δόντια της... Και η φάλαινα: -Ποιός είσαι εσύ;;; -Εγώ είμαι ο Πουλματζής. -Ποιός; -Ο Πουλματζής. -Εσύ είσαι ο περίφημος και ξακουστός Πουλματζής που στην πρώτη δημοτικού έκανε εκείνο το φοβερό κόλπο με έναν κουβά λίγο νερό και μία πέτρα; -Ναι αυτός είμαι. -Και τι δουλειά έχεις εδώ πέρα; -Με έστειλε ο Τζεπέτο και μου είπε πως θα με βγάλεις... Και τότε η φάλαινα πετάει τον Πουλματζή έξω στη θάλασσα... Ο Πουλματζής παλεύει με τα κύματα βάζοντας τη ζωή του σε κίνδυνο αλλά χωρίς να έχει άλλη επιλογή... και τότε βγαίνει σε ένα νησί... Και εκεί ποιόν να δει;;; ΤΟΝ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΤΟΝ ΝΑΥΑΓΟ... Και ο Τομ Χανκς του λέει: -Ποιός είσαι εσύ φύγε θα σε σκοτώσω!!! -Εγώ είμαι ο Πουλματζής. -Ποιός; -Ο Πουλματζής. -Εσύ είσαι ο περίφημος και ξακουστός Πουλματζής που στην πρώτη δημοτικού έκανε εκείνο το φοερό κόλπο με έναν κουβά λίγο νερό και μία πέτρα; -Ναι αυτός είμαι. Και τότε πίσω από τα δέντρα πίσω από τους θάμνους πετάγονται κάμερες μικρόφωνα και ο Director (σκηνοθέτης) προτείνει στον Πουλματζή να κάνουν ταινία τη ζωή του με πρωταγωνιστή τον ίδιο... η ταινία θα είχε μέσα και το κόλπο... Και ο Πουλματζής δέχτηκε! Και την ταινία ποιός την είδε;;;; Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ!!! Και τότε ο Ομπάμα κάλεσε τον Πουλματζή στον λευκό οίκο... Και ο Πουλματζής πήγε... Χτυπά την πόρτα και ο Ομπάμα: -Ποιός είσαι εσύ;;; -Εγώ είμαι ο Πουλματζής. -Ποιός; -Ο Πουλματζής. -Εσύ είσαι ο περίφημος και ξακουστός Πουλματζής που στην πρώτη δημοτικού έκανε εκείνο το φοβερό κόλπο με έναν κουβά λίγο νερό και μία πέτρα; -Ναι αυτός είμαι. -Λοιπόν πρέπει να μου κάνεις το κόλπο σου... -Α! αυτό δεν γίνεται... -Γιατί; -Γιατί το κόλπο αυτό είναι πολύ ξεχωριστό... Ναι αλλά εγώ είμαι ο Προθυπουργός των ΗΠΑ!!!! Σε εμένα πρέπει να το κάνεις!!! -Θα το κάνω αν με βάλεις σε είναι πάρα πολύ μεγάλο στάδιο ώστε να το δουν όλοι. Και ο Ομπάμα τον βάζει στο μεγαλύτερο στάδιο της Ευρώπης... εκεί είχαν μαζευτεί άτομα από 4 μέρες πιο πριν ώστε να πιάσουν κάποια καλή θέση... Τα εισητήρια είχαν εξαντληθεί από ένα μήνα πριν... όλοι περίμεναν εκείνη τη μέρα... τη μέρα που ο Πουλματζής θα έκανε το κόλπο του με ένα κουβά λίγο νερό και μία πέτρα... και εκείνη η μέρα έφτασε... φώτα υπήρχαν παντού... όλοι περίμεναν τον Πουλματζή... Και τότε ο Πουλματζής ανεβαίνει το πρώτο σκαλί... ανεβαίνει το δεύτερο σκαλί... -Μπάρακ... Δεν μπορώ... -Μα γιατί ρε Πουλματζή;;; -Πρέπει να με βάλεις σε μεγαλύτερο στάδιο... Και ο Ομπάμα συμφωνεί και τον βάζει στο μεγαλύτερο στάδιο της Αμερικής... εκεί τα εισητήρια είχαν εξαντληθεί από τις πρώτες κιόλας ώρες... όλοι περιμένανε έξω από το στάδιο μία ένα μήνα πριν για να βρουν κάποια καλή θέση... όλοι περίμεναν εκείνη τη μέρα, εκείνη την ιερή στιγμή που θα βλέπαν το φοβερό αυτό κόλπο με ένα κουβά λίγο νερό και μία πέτρα... ένα κόλπο που ο Πουλματζής δεν είχε ξανακάνει από την πρώτη δημοτικού... και η μέρα ήρθε... περίπου 1000 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο γιατί ποδοπατήθηκαν... όλοι ήταν έτοιμοι... ο Πουλματζής ήταν έτοιμος να κάνει το κόλπο του με έναν κουβά λίγο νερό και μία πέτρα... Αυτό το κόλπο που δεν είχε ξανακάνει από την πρώτη δημοτικού... ο Πουλματζής ήταν πια έτοιμος να κάνει τον κύκλο της ζωής του... ήταν έτοιμος να εκπληρώσει το πεπρωμένο του... ήταν πια έτοιμος... Ο Πουλματζής ανεβαίνει το πρώτο σκαλί... Ο Πουλματζής ανεβαίνει το δεύτερο σκαλί... -Μπάρακ... Δεν Μπορώ... -Μα γιατί ρε Πουλματζή;;; θέλω ένα στάδιο τόσο μεγάλο που να χωράει μέσα όλον τον κόσμο... δεν θέλω κανείς να χάσει αυτό το μοναδικό και ανεπανάληπτο κόλπο μου... Σου δίνω τον λόγο μου πως αν φτιάξεις ένα τέτοιο στάδιο, θα κάνω το κόλπο μου... Και ο Ομπάμα συμφωνεί... Αποφασίζει να φτιάξει το στάδιο σε όλη την έρημο Σαχάρα που πια δεν θα ονομαζόταν έρημος Σαχάρα αλλά Στάδιο Πουλματζής... Το τεραστίων διαστάσεων αυτό στάδιο φτιάχτηκε μόλις μέσα σε ένα χρόνο γιατί όλοι οι εργάτες πολιτικοί μηχανικοί και αρχητέκτονες μαζεύτηκαν γι'αυτό και μόνο το σκοπό... Να τελειώσουν δηλαδή αυτό το στάδιο όσο πιο γρήγορα μπορούσαν... Τα εισητήρια για αυτό το στάδιο είχαν εξαντληθεί από τις προπωλήσεις... άνθρωποι περίμεναν από έξω ακόμα από τότε που είχε ξεκινήσει να φτιάχνεται για να μπορέσουν να πιάσουν κάποια καλή θέση στο τεράστιο και τερατώδες αυτό στάδιο... Από έξω υπήρχαν διάφορα μαγαζιά που πουλούσαν μπλούζες, παντελόνια, κούπες, βάρκες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους με τη φάτσα του Πουλματζή επάνω... Εκείνη την ημέρα είχε τον τελικό του Champion's League αλλά ούτε οι παίκτες δεν είχαν πάει μόνο και μόνο για να πάνε να δούνε τον Πουλματζή να κάνει το φοβερό του κόλπο... αυτό το απίστευτο φοβερό και ανεπανάληπτο κόλπο με έναν κουβά λίγο νερό και μία πέτρα... το κόλπο που ο ίδιος ο Πουλματζής έιχε παραδεχτεί ότι δεν είχε ξανακάνει ποτέ από την πρώτη δημοτικού... Ιπτάμενοι δίσκοι είχαν παρκάρει πάνω από το στάδιο με μοναδικό τους σκοπό να δουν το φοβερό αυτό κόλπο... Ο ίδιος ο Μπάρακ Ομπάμα κοιτούσε το ρολόι του για να φτάσει η ώρα... αυτή η στιγμή θα έμενε χαραγμένη βαθιά στην ιστορία της Ευρώπης, την ιστορία της Αμερικής, την ιστορία του πλανήτη και όλου του σύμπαντος... Οι θεατές θα έβλεπαν το κόλπο, θα το έλεγαν στα παιδιά τους και τα παιδιά τους δεν θα το πίστευαν... το στάδιο ήταν τόσο μεγάλο που ο πιο μακρινός θεατής έβλεπε τον πουλματζή τόσο μικρό, όσο αυτή η τελεία (.) και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είχαν τοποθετηθεί γιγαντοοθόνες παντού ώστε κανείς να μην χάσει ούτε στιγμή από αυτό το θέαμα... Και τότε ο Πουλματζής ένοιωσε έτοιμος... έτοιμος να κάνει τον κύκλο της ζωής του... έτοιμος να κάνει εκείνο το φοβερό, τρομερό και ανεπανάληπτο κόλπο του με έναν κουβά λίγο νερό και μία πέτρα... το κόλπο που ακόμα και ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως δεν είχε κάνει από την πρώτη δημοτικού... όλοι περίμεναν με ανυπομονησία... και τότε ο Πουλματζής ανεβαίνει το πρώτο σκαλί... ανεβαίνει το δεύτερο σκαλί... ανεβαίνει το τρίτο σκαλί... -Μπάρακ... Είμαι έτοιμος... Και τότε βγένει έξω στη σκηνή... όλοι χειροκροτάνε και ζητοκραυγάζουν... Αλλά τίποτα δεν αποσπά την προσοχή του Πουλματζή... ο Πουλματζής στέκεται μπροστά στον κουβά... Ο Πουλματζής παίρνει την πέτρα... Ο Πουλματζής εισπνέει... Ο Πουλματζής εκπνέει... Ο Πουλματζής εισπνέει... Ο Πουλματζής εκπνέει... Και τότε ΜΠΛΟΥΜ!!!!!!!!!
bnvdarklord Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μια μέρα ήταν ο Πουλματζής και έψαχνε για δουλειά, οπότε παίρνει μια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.