louilouiCK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Παρακαλώ πάτε στο 20:00 του βίντεο που ακολουθεί και πείτε μου ότι ειναι στημένο αυτό που βλέπετε.https://www.youtube.com/watch?v=-4g8-d5Mcqo Έχω αποσβολωθεί πραγματικά...Είναι τόσα τα άτομα, τόση ποικιλία σε ηλικίες και χαρακτήρες και όλοι μοιράζονται την ίδια βλακείαΔεν ειναι μόνο ότι δεν ξέρουν δεν ειναι μόνο ότι αυτό που λένε (μετά απο σκέψη μάλιστα κάποιοι) ειναι λάθος αλλά ειναι και αυτές καθ'αυτές οι απαντήσεις τους! πχ ο άλλος λέει ένα δισεκατομμύριο ειναι τρία εκατομμύρια!!!! (εκ του "δις" άντε να έλεγε δύο να του έλεγα πως κέρδισε τυρόπιτα άλλα 3;;; ) Και φαίνονται όντως προβληματισμένοι και όχι να τρολλάρουν :S αλλά και έστω τρολλάρουν όλοι όμως!!??Ρε παιδιά στημένο θα είναι!!!Απο την άλλη βλέποντας πως πάμε σα χώρα και τις εκλογές των τελευταίων ετών καθώς και την δημοτικότητα του σώρρα... τι να πω τα έχω χαμένα... θα μας πάρουν φαλάγγι οι τούρκοι... Έχε γούστο να έχουν και account στο insomnia κάποιοι απο αυτούς!
louilouiCK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Σπαζοκεφαλιά είναι λέει η άλλη xD 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Οι περισσοτεροι ελεγαν οτι 1 τρισεκατομμυριο ειναι.... 3 δισεκατομμυρια (!!!!!!!!) Απιστευτο! 2
gokuthelegend Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το πέτυχα νωρίτερα το βίντεο. Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί λένε 3 ή κάτι με το 3 μέσα. Μάλλον μπερδεύονται επειδή ακούν το (τρις)εκατομμύρια.
idomeneas7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 'Επρεπε να τους ρωτήσει μετά πόσα εκατομμύρια είναι το τρις. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ το είδα σήμερα το πρωί και χτύπαγα το κεφάλι μου στα ντουβάρια. Δες και αυτό http://www.gazzetta.gr/plus/article/942873/fovero-alla-ellines-den-xeroyn-poy-einai-i-megali-vretania-vid Να φύγεις τελείως. Για να μην πούμε και αυτό το φοβερό http://news247.gr/eidiseis/viral/oi-athhnaioi-apantoun-o-fintel-kastro-tha-kyvernhsei-5-6-xronia-akoma.4454703.html Η πλάκα είναι οι αγράμματες γκόμενες. Λογικό που να ανοίξουν βιβλίο όταν από την Τετάρτη δημοτικού ασχολούνται με μακιγιάζ και στο Γυμνάσιο πως θα χτυπήσουν κανά γκόμενο και στο Λύκειο πως θα ανοίξουν τα πόδια. Όσο για τους άντρες που να προλάβουν και αυτοί να ανοίξουν βιβλίο όταν στο δημοτικό χαζεύουν το μπουτάκι της διπλανής, το Γυμνάσιο κάνουν τα πάντα για να βρουν γκόμενα και στο Λύκειο βγάζουν ένα δίπλωμα για παπί και σκάνε στο σχολείο με ένα τσαντάκι μέσης και στριφτά τσιγάρα. Βλέπεις όμως αν ο Δάσκαλος είχε εκείνη την βέργα που χρησιμοποιούσε στα παλιά χρόνια τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Αλλά βλέπεις ήταν αντιπαιδαγωγικό. Ορίστε τα τρομερά αποτελέσματα κύριες και κύριοι. 5
Norone92 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Γενικά δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι η βλακεία και η άγνοια σε πράγματα δημοτικού υπάρχουν γύρω μας σε εξωφρενικούς αριθμούς. Να σημειωθεί όμως ότι χιουμοριστική/σατυρική εκπομπή δεν είναι αξιόπιστη σε τέτοιου είδους δείγματα. Που ξέρω εγώ πόσοι απαντήσανε σωστά και τους κόψανε στο μοντάζ για να κρατήσουν το αστείο της υπόθεσης ή να προπαγανδίσουν για οτιδήποτε θέλουν. Όποιος πιστεύει ότι πχ οι 20 στους 20 που ρώτησε έδωσαν ηλίθια απάντηση και ότι θα βάζανε σωστή απάντηση στο βίντεο, μοιράζεται την ίδια άγνοια. Τώρα αν οι περισσότεροι όντως δώσανε τέτοια απάντηση δεν είναι καθόλου απίθανο (κάθε άλλο) και είναι λυπηρό, αλλά θέλει λίγη προσοχή τί πορίσματα βγάζουμε από κάποια τηλεοπτική εκπομπή ή οτιδήποτε άλλο. Edit: Ναι, διότι η βέργα θα σε έσωζε απ' τη βλακεία... 6
NemeSis1990 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ρε φιλε εδω εχεις πρωθυπουργό τον ΤΣΙΠΡΑ!!! τον αμορφωτο που με καταληψεις επαιρνε πτυχιο....τι περιμενεις απο τους υπολοιπους? 8
idomeneas7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Βλέπεις όμως αν ο Δάσκαλος είχε εκείνη την βέργα που χρησιμοποιούσε στα παλιά χρόνια τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Σαφώς, σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ντουβάρια με ψυχολογικά. 7
l337 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ρε φιλε εδω εχεις πρωθυπουργό τον ΤΣΙΠΡΑ!!! τον αμορφωτο που με καταληψεις επαιρνε πτυχιο....τι περιμενεις απο τους υπολοιπους? Από σένα πάντως πιο μορφωμένος φαίνεται. Επίσης ξέρει να βάζει και τόνους. 4
idomeneas7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αφου για ολα φταίνε οι πολιτικοί, ποτε εμεις. 10
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αφου για ολα φταίνε οι πολιτικοί, ποτε εμεις.Και η διεθνης συνομωσια Σοιμπλε, Μερκελ, ΔΝΤ κλπ εναντιον μας. 2
hellojim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Και αλλα μνημονια μεχρι να πεθανει ο ηλιος! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις