Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Με γειες, ποσο σου πηγαν ολα ?

75 ευρώ μαζί με μεταφορικά για 8 ίσια ρακορ,  2 90 γωνίες, 1 αισθητήρα θερμοκρασία, 1 rotary, 1 flow Meter, τα tools για τους σωλήνες , 1 βαλβίδα εξαερισμού,  και τέλος petg 3 πακέτα χ2. Οικονομικά είναι απίστευτα καλά.  Εντωμεταξύ είναι σχεδόν όλα αεροδρόμιο σε 14 μέρες. Περιμένουν γετα, ΕΛΤΑ.  Τα έσπασα Όλα σε μονές παραγγελίες μέχρι 24ευρω. 

• Like 1
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nikpoth είπε

75 ευρώ μαζί με μεταφορικά για 8 ίσια ρακορ,  2 90 γωνίες, 1 αισθητήρα θερμοκρασία, 1 rotary, 1 flow Meter, τα tools για τους σωλήνες , 1 βαλβίδα εξαερισμού,  και τέλος petg 3 πακέτα χ2. Οικονομικά είναι απίστευτα καλά.  Εντωμεταξύ είναι σχεδόν όλα αεροδρόμιο σε 14 μέρες. Περιμένουν γετα, ΕΛΤΑ.  Τα έσπασα Όλα σε μονές παραγγελίες μέχρι 24ευρω. 

Περιμενω να δω στησιμο και μετα μπορει να ακολουθησω

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αργείς λέμεεεεεεεεεε.Περιμένω και γω κατι τελευταια και αρχίζω το στράβωμα στους ακρυλικούς 😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alldaynews είπε

Αργείς λέμεεεεεεεεεε.Περιμένω και γω κατι τελευταια και αρχίζω το στράβωμα στους ακρυλικούς 😂😂😂

δεν με καιει να σου πω την αληθεια μια χαρα ειμαι και τωρα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Θα είναι ψευτο λουπα μωρέ,  χωρίς κάρτα και δεύτερο ψυγείο, δεν απογειώνεται οπτικά. Γενικά είμαι της άποψης,  η μαλακό μαύρο η σκληρό διάφανο. Τον μαλακό διάφανο από ΕΚ τον σιχτιριζω..έσωσε λίγο την κατάσταση το χ1 mayhems, αλλά μέχρι εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Δύο 90αρες ,Barrow στα 7ευρω και οι δύο. Τέλειο φινίρισμα και από μέσα πεντακάθαρα. Πριν δύο μήνες πλήρωσα 10 ευρώ για μια ΕΚ, σε γνωστό κίτρινο κατάστημα και από μέσα ήταν ότι χειρότερο έχω δει. Σχεδόν σαγρε.

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένοντας τις δύο αντλίες μια για να χωρίσω την λουπα και την άλλη για να γεμίζω σκέφτομαι πως να την χωρίσω.  Να βάλω cpu vrms RAM σε ένα ένα 240 se 120 pe και gpu se ac 45αρη 360?  Η κάπως αλλιώς? Στην ουσία το κάνω (αν το κάνω για να ξαναλαφροσω την D5 που παλεύει να τα βγάλει πέρα.... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, emperorN είπε

Περιμένοντας τις δύο αντλίες μια για να χωρίσω την λουπα και την άλλη για να γεμίζω σκέφτομαι πως να την χωρίσω.  Να βάλω cpu vrms RAM σε ένα ένα 240 se 120 pe και gpu se ac 45αρη 360?  Η κάπως αλλιώς? Στην ουσία το κάνω (αν το κάνω για να ξαναλαφροσω την D5 που παλεύει να τα βγάλει πέρα.... 

Σειριακά ίδιες αντλίες δεν βάζουμε; Οχι back2back αλλά με ανάμεσα πράγματα.

Αν θες δυο λούπες, ναι, σωστό/ισορροπημένο βλέπω τον χωρισμό.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Σειριακά ίδιες αντλίες δεν βάζουμε; Οχι back2back αλλά με ανάμεσα πράγματα.

Αν θες δυο λούπες, ναι, σωστό/ισορροπημένο βλέπω τον

Μπορείς να βάλεις ναι και διαφορετικές αρκεί η μία να μην  κόβει την άλλη... Ας πούμε υ μπορούσα να  παρεμβαλω την ddc μετά τα μπλοκ για ελαφροσω την D5 (συχρωνιζεις από bios) απλά είναι πιο δύσκολο και δουλεύεις πάντα με σταθερές στροφές... 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, glight είπε

Παιδιά έκανα βλακεία που έχω το water tank πάνω από το ψυγείο και όχι κάτω?

IMG_20191028_230503.jpg

IMG_20191028_225234.jpg

Αν δουλεύει, όχι, μια χαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, Sheogorath said:

Αν δουλεύει, όχι, μια χαρα.

Ρε μια χαρά δουλεύει απλά φοβάμαι μήπως την ζορίζω

Επεξ/σία από glight
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, glight είπε

Ρε μια χαρά δουλεύει απλά φοβάμαι μήπως την ζορίζω

Και εγώ πάνω από το ψυγείο την έχω, DDC είναι η δικια μου.

Επεξ/σία από Sheogorath

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...