Zaytsev Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 help? Για εμένα έχεις δύο επιλογές: 1. Kickstarter ή κάποια startup. Και για τα δύο όμως, χρειάζεται αρκετή δουλειά κι ένα καλό business plan για να ασχοληθούν μαζί σου. 2. Πας εξωτερικό σε κάποιο πανεπιστήμιο που παρέχει σπουδές για game design και παράλληλα εργάζεσαι σε κάτι άσχετο, πχ σερβιτόρος, ώστε να βγάζεις τα προς το ζειν. Η διαφορά μεταξύ ΙΙΕΚ και πανεπιστημίων εξωτερικού, είναι χαοτική... Πχ: https://www.tcd.ie/globalrelations/news/20140311GamingRanking.php 3
bilya Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 help? P.S. Αν κάποιος έχει κονέ για έκπτωση σε δίδακτρα στείλτε πμ! ΙΕΚ seriously???μην πετάξεις τα λεφτά σου έτσι. Μιας κ έχεις ασχοληθεί μoνος σου ξεκίνα κ χτίσε portofolio. Αυτό είναι που μετράει στην τελική σε αυτά τα επαγγέλματα. Εκτός και αν πιστεύεις ότι κάποιος που θα δείξει αυτό θα χάσει την δουλειά γιατί δεν έχει πιστοποίηση. 2
BaggsR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Για εμένα έχεις δύο επιλογές: 1. Kickstarter ή κάποια startup. Και για τα δύο όμως, χρειάζεται αρκετή δουλειά κι ένα καλό business plan για να ασχοληθούν μαζί σου. 2. Πας εξωτερικό σε κάποιο πανεπιστήμιο που παρέχει σπουδές για game design και παράλληλα εργάζεσαι σε κάτι άσχετο, πχ σερβιτόρος, ώστε να βγάζεις τα προς το ζειν. Η διαφορά μεταξύ ΙΙΕΚ και πανεπιστημίων εξωτερικού, είναι χαοτική... Πχ: https://www.tcd.ie/globalrelations/news/20140311GamingRanking.php Τελείωσα το λύκειο το 2002. Πως πάω παρακάτω? Θέλω να πω, με τι κριτήρια και ποια διαδικασία ακολουθώ για να βρώ και να μπώ σε μια τέτοια σχολή? π.χ. στην Αγγλία (έχω φίλους εκεί να βοηθήσουν με σπίτι και part time εργασία) ΙΕΚ seriously???μην πετάξεις τα λεφτά σου έτσι. Μιας κ έχεις ασχοληθεί μoνος σου ξεκίνα κ χτίσε portofolio. Αυτό είναι που μετράει στην τελική σε αυτά τα επαγγέλματα. Εκτός και αν πιστεύεις ότι κάποιος που θα δείξει αυτό θα χάσει την δουλειά γιατί δεν έχει πιστοποίηση. ΟΚ τέτοιο ταλέντο δεν έχω, ο τύπος σαφώς και δεν ψάχνει καν για δουλειά! Πιο πιθανό να του ζητάνε να δουλέψει για αυτούς οι εκάστοτε εταιρίες από μόνες τους παρά να στέλνει CV εδώ και εκεί! Γι'αυτό και σκέφτομαι σπουδές, όλο και κάτι επιπλέον θα μάθω, τουλάχιστον με κάποια σωστή σειρά (φαντάζομαι). Το να ακολουθώ tutorials είναι εύκολο, δεν πρέπει να έχω κάποιες βάσεις / ουσιαστικές γνώσεις όμως?
Zaytsev Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τελείωσα το λύκειο το 2002. Πως πάω παρακάτω? Θέλω να πω, με τι κριτήρια και ποια διαδικασία ακολουθώ για να βρώ και να μπώ σε μια τέτοια σχολή? π.χ. στην Αγγλία (έχω φίλους εκεί να βοηθήσουν με σπίτι και part time εργασία) Το κάθε ίδρυμα έχει τις δικές του προϋποθέσεις. Θέλει ψάξιμο, αλλά υπάρχουν αρκετά που θα σε πάρουν. 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αν σε ενδιαφέρουν οι σπουδές ψάξε κάποιο πρόγραμμα ausbildung στη Γερμανία πάνω σε αυτό τον τομέα. (Σπουδάζεις με πολλή πρακτική παράλληλα και πληρώνεσαι 800€ το μήνα). 1
BaggsR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αν σε ενδιαφέρουν οι σπουδές ψάξε κάποιο πρόγραμμα ausbildung στη Γερμανία πάνω σε αυτό τον τομέα. (Σπουδάζεις με πολλή πρακτική παράλληλα και πληρώνεσαι 800€ το μήνα). Ενδιαφέρον! Δεν μιλάω Γερμανικά, μόνο άπταιστα Αγγλικά και κάτι ψιλά από Γαλλικά. Φαίνεσαι να έχεις γνώσεις επί του θέματος, οπότε τι παίζει αν δεν ξέρεις την γλώσσα? (ούτε θέλω να την μάθω)?
Ψιτ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 ^ότι χεις μια καλή βάση να μάθεις γερμανικά, λέω. 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν γίνεται αλλά νομίζω ότι σε 10-12 μήνες με ιδιαίτερα θα φτάσεις στο Β2 (και σοβαρή δουλειά από εσένα παράλληλα). 1
Dagobert Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 [...] οπότε τι παίζει αν δεν ξέρεις την γλώσσα? (ούτε θέλω να την μάθω)? Απλό: ξεχνάς τα Ausbildung και την Γερμανία. 4
Lanike71 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ενδιαφέρον! Δεν μιλάω Γερμανικά, μόνο άπταιστα Αγγλικά και κάτι ψιλά από Γαλλικά. Φαίνεσαι να έχεις γνώσεις επί του θέματος, οπότε τι παίζει αν δεν ξέρεις την γλώσσα? (ούτε θέλω να την μάθω)? Αν μου έλεγες "ξέρεις, ξέρω γερμανικά, αλλά δε θέλω να πάω Γερμανία", θα σε καταλάβαινα. Αλλά να θες να πας και να μη θες να μάθεις; Ο λόγος;
tonys83 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 καλημερες ετοιμάζω και εγώ της βαλίτσες για αγγλια σιγα σιγα και θα ήθελα να κάνω 1-2 ερωτήσεις σχετικά με το αντικείμενο μου που θα ψάξω για Δούλεια κιόλας, και είναι ο τομέας του ΙΤ ... ΑΛΛΑ οι γνώσεις μου είναι καθαρά πρακτικες και μόνο μου από τα 22 δουλεύω πανό στο αντικείμενο δηλ. τελείωσα Ι.Ε.Κ και Τ.Ε.Ε ειδικώς εφαρμογών πληροφορικής και τεχνικος δικτύων και στα δυο φυσικά γνωρίζω τα πάντα από κατσαβίδι φάση hardware και software γενικά όπως και με δίκτυα συνήθως σε σχολειά δημαρχεία και οχι και πολύ εξελιγμένα οχι cisco ! απο οτι διάβασα θα πρέπει να δω σε πρώτη φάση την ειδικότητα εκεί που νομίζω είναι 1st 2 or 3rd line techical support . θέλω να ρωτήσω υπάρχει περίοδος εκπαιδευσεις πάνω σε μια καινούργια δουλειά όταν πας και γενικά σε βοηθάνε να προσαρμοστείς ? επίσης γνωρίζω απο ταμειακές μηχανές E.R.P εφαρμογές είναι κάτι που θα βοηθήσει στο βιογραφικό ? και γενικά τι παίζει με αυτές της δουλείες και αν μετράν τα 12-13 χρονιά προϋπηρεσίας μου ? αυτα thnx!!
Giannacos21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω μια ερωτηση που δεν μπορει να λαβει συγκεκριμενη απαντηση,αναφερομαι στους ανθρωπους που εχουν παει σκωτια για σπουδες.Ποσα χρηματα περιπου χρειαζεται ενας φοιτητης για να παει εκει και να τα καταφερει; Δουλευοντας φυσικα και εκει κατι σε part time,ευχαριστω.
bilya Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω μια ερωτηση που δεν μπορει να λαβει συγκεκριμενη απαντηση,αναφερομαι στους ανθρωπους που εχουν παει σκωτια για σπουδες.Ποσα χρηματα περιπου χρειαζεται ενας φοιτητης για να παει εκει και να τα καταφερει; Δουλευοντας φυσικα και εκει κατι σε part time,ευχαριστω. ανάλογα την πόλη. Το Εδιμβούργο ειναι πιο ακριβή πολη(ενοίκια κυρίως) σε σχεση με τις υπόλοιπες. Για ποια πόλη ενδιαφέρεσαι??
Rabican Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπέρα.. ξερω οτι δεν ειναι ερωτηση για μετανάστευση, απλα ηθελα να υπενθυμισω οτι σε λιγες μερες ανοιγουν τα applications για Green Card Lottery για US. τσάμπα ειναι, και για οσους δουλευουν στο ΙΤ, η χωρα εδω ειναι "παραδεισος".. just sayin... ΥΓ: και για τους δυσπιστους, κι εγω με Green Card απο λοταρια κατεληξα εδω.. 3
Giannacos21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω ενδιαφερομαι γενικα για σπουδες στην αγγλια,εδιμβουργο,λονδινο και γυρω περιοχες
Προτεινόμενες αναρτήσεις