defacer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 9 hours ago, G.h.o.s.t said: Καλημέρα. Ήρθε η ώρα και για εμένα να μεταναστευσω στο εξωτερικό. Και συγκεκριμένα στην Γερμανία στο Inglostant. Εχω πτυχίο Μηχανικός Αυτοματισμού από Τει και ξέρω μόνο αγγλικά. Θα ήθελα συμβουλές για το τι να προσέξω και τι θα συναντήσω μπροστά μου. Ευχαριστώ. Όταν λες ήρθε η ώρα, ποιά ώρα ήρθε ακριβώς; Σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι;
4saken Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Ενα σταδιο πριν μαθει πως γραφεται η πολη που θα παει. 1
Lanike71 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 42 λεπτά πριν, 4saken είπε Ενα σταδιο πριν μαθει πως γραφεται η πολη που θα παει. Και δύο στάδια πριν μάθει πως προφέρεται. 2
Lanike71 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, palawiaris είπε Ingolstadt 😋 Zu leicht ... (ελπίζω να το είπα σωστά).
defacer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 2 hours ago, Lanike71 said: Zu leicht ... (ελπίζω να το είπα σωστά). Θέλω να κάνω αστείο με κάτι που τσουλάει αλλά δε μπορώ να το βγάλω. Τον παίρνεις.
Lanike71 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, defacer είπε Θέλω να κάνω αστείο με κάτι που τσουλάει αλλά δε μπορώ να το βγάλω. Τον παίρνεις. Μόρτη ξηγήσου, ακόμα καφέ δεν ήπια και δεν καταλαβαίνω μία.
Papakaliati Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, Lanike71 είπε Zu leicht ... (ελπίζω να το είπα σωστά). Αν ηθελες να πεις πολυ ελαφρυ, μια χαρα το ειπες 1
Lanike71 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Αν ηθελες να πεις πολυ ελαφρυ, μια χαρα το ειπες =εύκολο.
defacer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 hour ago, Lanike71 said: Μόρτη ξηγήσου, ακόμα καφέ δεν ήπια και δεν καταλαβαίνω μία. Τσου λάει χτ Δεν ξέρω αν έχει σημασία είχα πιει και κάτι μπύρες.
ask Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 γενικη απορια καθως παρατηρω οτι οι μισθοι για μηχανικους τουλαχιστον ειναι καλυτεροι γερμανια, επεται ολλανδια και μετα πχ βελγιπ οπου ειμαι εγω. ποση ειναι η φορολογια σε ποσοστα; ξερει κανεις κανενα στοιχειο παραπανω;
Papakaliati Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, Lanike71 είπε =εύκολο. Εχεις πει ποτε στα Ελληνικα αυτη η εργασια ειναι ελαφρια; Το ιδιο ειναι και στα Γερμανια, einfach ειναι ο σωστος ορος
totem_lost Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, ask είπε γενικη απορια καθως παρατηρω οτι οι μισθοι για μηχανικους τουλαχιστον ειναι καλυτεροι γερμανια, επεται ολλανδια και μετα πχ βελγιπ οπου ειμαι εγω. ποση ειναι η φορολογια σε ποσοστα; ξερει κανεις κανενα στοιχειο παραπανω; Ναι ξέρουμε μερικά στοιχεία παραπάνω, τα βρήκαμε σε αυτό το τεράστειο μέρος με τις πολλές πληροφορίες.. το internet. Πως θα τα βγάλετε μερικοί πέρα στο εξωτερικό όταν δεν μπορείτε να κάνετε ένα απλό googling απορώ.. 2
palawiaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ask είπε γενικη απορια καθως παρατηρω οτι οι μισθοι για μηχανικους τουλαχιστον ειναι καλυτεροι γερμανια, επεται ολλανδια και μετα πχ βελγιπ οπου ειμαι εγω. ποση ειναι η φορολογια σε ποσοστα; ξερει κανεις κανενα στοιχειο παραπανω; https://m.dw.com/el/πρωταθλήτρια-φόρων-και-εισφορών-η-γερμανία/a-38399737?xtref=android-app%3A%2F%2Fcom.google.android.googlequicksearchbox Στα Ελληνικά. Έχει Π με κεφαλαίο αν είσαι ελεύθερος με μικρό μηνιάτικο 14 ώρες πριν, Lanike71 είπε Zu leicht ... (ελπίζω να το είπα σωστά). Σωστά το είπες αλλά και εγώ σωστά το έγραψα με τον ορθογραφικό έλεγχο του κινητού. Αλλιώς κλαψτα Χαραλάμπε,δεν μαθαίνετε με τιπτα. Στις 6/8/2018 στις 10:40 ΠΜ, G.h.o.s.t είπε Καλημέρα. Ήρθε η ώρα και για εμένα να μεταναστευσω στο εξωτερικό. Και συγκεκριμένα στην Γερμανία στο Inglostant. Εχω πτυχίο Μηχανικός Αυτοματισμού από Τει και ξέρω μόνο αγγλικά. Θα ήθελα συμβουλές για το τι να προσέξω και τι θα συναντήσω μπροστά μου. Ευχαριστώ. Το πιο χρήσιμο είναι φυσικά να μάθεις την γλώσσα.Με τα Αγγλικά και μόνο ,χωρίς βοήθεια είναι ακατόρθωτο να επιβιώσεις. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από palawiaris Για να περνάει η ώρα
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 54 λεπτά πριν, palawiaris είπε . Το πιο χρήσιμο είναι φυσικά να μάθεις την γλώσσα.Με τα Αγγλικά και μόνο ,χωρίς βοήθεια είναι ακατόρθωτο να επιβιώσεις. Θα τη μάθει. Την έμαθε κόσμος και ντουνιάς αυτή τη γλώσσα άσε που το κράτος είναι πολύ οργανωμένο σ' αυτό το θέμα. Η Γερμανία έχει φόρους και εισφορές αλλά τα παίρνεις πίσω σε κοινωνικές παροχές. Και η Ελλάδα έχει τρελούς φόρους αλλά σε υπηρεσίες παίρνεις το μακρύτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις