Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Sakis231081 said:

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι: πρώτα παίρνουμε nand backup και μετά χακάρουμε το switch ή το αντίστροφο;

Σάκη διάβασε κατά γράμμα τις οδηγίες, είναι όλα εκεί πολύ αναλυτικά...

Δημοσ.

Μπορώ με κάποιο τρόπο να βάλω το map /saves του Minecraft από το PC μου στο switch; 

Παλιότερα είχα κάνει το ίδιο στο Android μου θυμάμαι.. 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω την βοήθεια σάς. Έφτασα στο σημείο που κάνω launch, κάνω launch, μετά cfw emummc, στην συνέχεια εμφανίζεται τό εικονίδιο atlas nx kosmos  και μετά με ξαναπεταει στο Hecate menu. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, xpac είπε

Μπορώ με κάποιο τρόπο να βάλω το map /saves του Minecraft από το PC μου στο switch; 

Παλιότερα είχα κάνει το ίδιο στο Android μου θυμάμαι.. 

https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/8kw3op/transferring_minecraft_save_files_from_pc_to/

Επεξ/σία από jeep13
  • Thanks 1
Δημοσ.

καλημέρα ξεκίνησα τον οδηγό για να βάλω cfw κ έχω φτάσει στο σημείο που έχω κάνει σε όλα backup μπορώ ακόμα να σταματήσω την διαδικασία και να συνεχίσω σαν να μην έγινε τίποτα? 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lysopaine είπε

καλημέρα ξεκίνησα τον οδηγό για να βάλω cfw κ έχω φτάσει στο σημείο που έχω κάνει σε όλα backup μπορώ ακόμα να σταματήσω την διαδικασία και να συνεχίσω σαν να μην έγινε τίποτα? 

Ναι.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω χακάρει το switch με τo SX OS και εγώ βάλει το auto RCM MODE για να μην βάζω συνεχώς το jig όταν το  κάνω boot. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα δηλαδή αν χαλάει η κονσόλα όταν είναι σε αυτή την μορφή.

Δημοσ.

Οχι απλά αν κάτι παει στραβά οπως αν αποφορτιστεί η μπαταρία θα σε ζορίσει λίγο παραπάνω.

Επίσης το Auto RCM ειναι ιδανικό γιατι δεν καίς fuses οσο ανεβάζεις εκδόσεις firmware. Τα fuses καιγονται μονο αν μπουτάρεις με το official OS.

Δημοσ.
Στις 9/12/2019 στις 11:42 ΜΜ, GeorgeMan είπε

Σάκη διάβασε κατά γράμμα τις οδηγίες, είναι όλα εκεί πολύ αναλυτικά...

Που βρίσκονται αυτές οι οδηγίες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα 

ηθελα να ρωτησω πως κανω

αναβαθμιση το firmware

το κατεβαζω και το περναω στην sd με card reader?

ReinX

Επεξ/σία από Se7en92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...