Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω το ειδα 29 ευρω απο steam

οπα μολις ειδα το early bird key στο steam με 2,05 ευρω.

τι ειναι αυτο ?.

ειναι στην σελιδα του PUBG και το παιχνιδη εχει 29 ευρω,

Δημοσ.

βρε παίδες..μου έπεσε αντικείμενο που έκανε 45€..και μπορούσα να το κάνω trade/sell μια βδομάδα μετά(χτες δλδ)...που τελικά πουλήθηκε 1.18€ αφού πλέον δεν κοστίζει τόσο!

(steam guard mobile έχω)

και μου πέφτουν αντικείμενα από το crate που κάνουν 18cents και μπορεί να τα πουλήσει αμέσως!!

Ποιά είναι η λογική σε αυτό;;;;;

Δημοσ.

Ρε παιδες εχω βαλει για αγορα δυο κουτια αυτα που θελουν κλειδι γιατι δε με νοιαζουν τα cosmetics, το θεμα ειναι οταν βρεθει καπιος και τα αγορασει τα λεφτα αυτα που ακριβως θα μου μπουνε? Στη πιστωτικη μου καρτα? (δεν εχω καταχωρησει καποια στο steam) ή απλα μενουν στο steam και δε μπορουν να μεταφερθουν σε καποιο λογαριασμο?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, warlock9_0 είπε

αυτά που ανοίγεις με κλειδί έχουν trade hold 7 μέρες από τη στιγμή που πήρες το κλειδί

ναι το ξέρω..ρωτάω με ΠΟΙΑ λογική;;;

του άλλου του έπεσε μπλούζα 75€ και μέχρι να πουληθεί έκανε 5...

Δημοσ.

καμία λύση για αυτό?τρέχω windows 7.

το κατέβασα και 2η φορα και το ξαναεγκατέστησα αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.

pubg.png

Δημοσ.
14 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

ναι το ξέρω..ρωτάω με ΠΟΙΑ λογική;;;

του άλλου του έπεσε μπλούζα 75€ και μέχρι να πουληθεί έκανε 5...

δεν ξέρω με ποια λογική, στο cs μέχρι κάποιο καιρό πριν ό,τι αγόραζες από το market ήταν μόνο untradeable για μια βδομάδα αλλά στο market το πούλαγες αν ήθελες

αν και μην κοιτάς την τιμή τις πρώτες μέρες που βγαίνει το crate, είναι αυτοί που είχαν κλειδιά από πιο πριν και οι τιμές είναι ψηλές γιατί δεν μπορούνα να πουλήσουν όλοι λόγω hold

οι τιμές ισσοροπούν μόλις περάσουν οι πρώτες 7 μέρες από όταν βγήκε το crate που μπορούν πλέον να τα βάλουν στο market

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, warlock9_0 είπε

δεν ξέρω με ποια λογική, στο cs μέχρι κάποιο καιρό πριν ό,τι αγόραζες από το market ήταν μόνο untradeable για μια βδομάδα αλλά στο market το πούλαγες αν ήθελες

αν και μην κοιτάς την τιμή τις πρώτες μέρες που βγαίνει το crate, είναι αυτοί που είχαν κλειδιά από πιο πριν και οι τιμές είναι ψηλές γιατί δεν μπορούνα να πουλήσουν όλοι λόγω hold

οι τιμές ισσοροπούν μόλις περάσουν οι πρώτες 7 μέρες από όταν βγήκε το crate που μπορούν πλέον να τα βάλουν στο market

ναι έτσι είναι για antitheft reasons!

Αλλά γιατί τα ακριβά να περιμένεις 1 βδομάδα και τα φθηνά να τα δίνεις αμέσως?

καμία λύση για αυτό?τρέχω windows 7.

το κατέβασα και 2η φορα και το ξαναεγκατέστησα αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.

pubg.png

http://www.thewindowsclub.com/the-program-cant-start-because-msvcp140-dll-in-missing
https://www.drivereasy.com/knowledge/how-to-fix-msvcp140-dll-is-missing/ 

έχει και κάποια videos στο youtube που δίνουν λύσεις,κατεβάζοντας απλώς το χαμένο .dll αλλά δε θα τα εμπιστευόμουν,αν δεν έβρισκα άκρη με τις λύσεις πιο πάνω..
Αλλά σχεδόν όλα δείχνουν προς Visual C++ Redistributable

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...