Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε φαση βαζω 3 να χτυπανε και παλι αργω δε μπορω να καταλαβω πως γινεται σε εποχες προ ξυπνητηριου να ηταν στην ωρα τους σε ραντεβου, δουλειες, υποχρεωσεις κλπ.

και οκ μερικοι ειχαν φαμιλι κ το κανονιζαν ετσι να τους ξυπνησουν, αλλα αν εμενες μονος σου πριν πεσεις για υπνο πως ησουν σιγουρος οτι θα σηκωθεις την ωρα που πρεπει? 

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος οτι πριν ανακαλυφθουν τα ξυπνητηρια οι ανθρωποι δεν ειχαν και τοσο αγχος να σηκωθουν καποια συγκεκριμενη ωρα.

Απλως ξυπνουσαν φυσικα.

• Like 19
Δημοσ.

Υποθέτω πως τότε δεν είχαν τι να κάνουν το βράδυ και κοιμόντουσαν νωρίς οπότε αναγκαστικά ξύπναγαν και νωρίς.

• Like 8
Δημοσ.

Χωρις νυχτερινο φωτισμο ολες οι δραστηριοτητες περιοριζονταν απο την ανατολη του ηλιου μεχρι την δυση,δεν υπηρχε αναγκη για συγκεκριμενο ωραριο(δεν υπαρχαν εργατικα ωραρια) οποτε ο μοναδικος τροπος για εναν φτωχο να αντιληφθει την ωρα ηταν απλα ο ηλιος.Στα αστικα κεντρα τον 19ο αιωνα οπου υπηρξε νυχτερινος φωτισμος απο φωταεριο,υπηρχανε ανθρωποι οποιοι κοπαναγανε τα παραθυρα των σπιτιων για ξυπνησουν τους κατοικους.

• Like 5
Δημοσ.

γυμναστικη καντε, απο τοτε που γυμναζομαι συστηματικα ξυπναω και χωρις ξυπνητηρι,

παροτι υποτιθεται θα ημουνα πιο κουρασμενος

Δημοσ.

μαλιστα, ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, εχουν λογικη.

η θα παρω κοκορα η κανα παραδοσιακο ξυπνητηρι με τα κουδουνακια δε ξερω, αλλα δε γινεται οι προγονοι μου να ξυπνουσαν με ηλιαχτιδες και εγω ουτε με 4 αλαρμ

Δημοσ.

Υπαρχουν ξυπνητηρια εφαρμογες που πρεπει να λυσεις εξισωσεις κλπ δραστηριοτητες που τις κανεις μονο ξυπνιος. Αυτο + το ξυπνητηρι μακρια απο το κρεβατι

• Like 3
Δημοσ.

μαλιστα, ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, εχουν λογικη.

η θα παρω κοκορα η κανα παραδοσιακο ξυπνητηρι με τα κουδουνακια δε ξερω, αλλα δε γινεται οι προγονοι μου να ξυπνουσαν με ηλιαχτιδες και εγω ουτε με 4 αλαρμ

'H κανε παιδι (αν δεν εχεις ηδη)......

• Like 3
Δημοσ.

'H κανε παιδι (αν δεν εχεις ηδη)......

Ακριβώς. Τώρα που ξημερώνει νωρίς, η δικιά μου ξυπνάει πριν τις 6 το πρωί. Βάλε ένα 3χρονο να σε τραβάει από το κρεβάτι για να παίξεις και πες μου αν ξυπνάς ή όχι. Ομολογουμένως όχι η πιο πρακτική λύση για ξυπνητήρι, αλλά βρήκα ευκαιρία να πω τον πόνο μου. Ευχαριστώ!

• Like 17
  • Super Moderators
Δημοσ.

Με πρόλαβε ο Xvipes :)

Άτιμα ξυπνητήρια, φάγατε δουλειές!

• Like 5
Δημοσ.

Είχε έναν κόκορα ένας γείτονας και κακάριζε στις 13:00 το μεσημέρι κάθε μέρα. Ότι πρέπει για μερικούς...

• Like 3
Δημοσ.

Ακριβώς. Τώρα που ξημερώνει νωρίς, η δικιά μου ξυπνάει πριν τις 6 το πρωί. Βάλε ένα 3χρονο να σε τραβάει από το κρεβάτι για να παίξεις και πες μου αν ξυπνάς ή όχι. Ομολογουμένως όχι η πιο πρακτική λύση για ξυπνητήρι, αλλά βρήκα ευκαιρία να πω τον πόνο μου. Ευχαριστώ!

Χαχα ,ετσι.Μην παραπονιεσαι εχεις (εχουμε) το καλυτερο ξυπνητηρι απο ολα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...