Kadaz Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 σε φαση βαζω 3 να χτυπανε και παλι αργω δε μπορω να καταλαβω πως γινεται σε εποχες προ ξυπνητηριου να ηταν στην ωρα τους σε ραντεβου, δουλειες, υποχρεωσεις κλπ. και οκ μερικοι ειχαν φαμιλι κ το κανονιζαν ετσι να τους ξυπνησουν, αλλα αν εμενες μονος σου πριν πεσεις για υπνο πως ησουν σιγουρος οτι θα σηκωθεις την ωρα που πρεπει?
dfokas21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ειμαι σιγουρος οτι πριν ανακαλυφθουν τα ξυπνητηρια οι ανθρωποι δεν ειχαν και τοσο αγχος να σηκωθουν καποια συγκεκριμενη ωρα. Απλως ξυπνουσαν φυσικα. 19
michael92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ancient alarm clock: https://en.wikipedia.org/wiki/Water_clock 2
idomeneas7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Υποθέτω πως τότε δεν είχαν τι να κάνουν το βράδυ και κοιμόντουσαν νωρίς οπότε αναγκαστικά ξύπναγαν και νωρίς. 8
Shadows Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Χωρις νυχτερινο φωτισμο ολες οι δραστηριοτητες περιοριζονταν απο την ανατολη του ηλιου μεχρι την δυση,δεν υπηρχε αναγκη για συγκεκριμενο ωραριο(δεν υπαρχαν εργατικα ωραρια) οποτε ο μοναδικος τροπος για εναν φτωχο να αντιληφθει την ωρα ηταν απλα ο ηλιος.Στα αστικα κεντρα τον 19ο αιωνα οπου υπηρξε νυχτερινος φωτισμος απο φωταεριο,υπηρχανε ανθρωποι οποιοι κοπαναγανε τα παραθυρα των σπιτιων για ξυπνησουν τους κατοικους. 5
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 γυμναστικη καντε, απο τοτε που γυμναζομαι συστηματικα ξυπναω και χωρις ξυπνητηρι, παροτι υποτιθεται θα ημουνα πιο κουρασμενος
Kadaz Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 μαλιστα, ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, εχουν λογικη. η θα παρω κοκορα η κανα παραδοσιακο ξυπνητηρι με τα κουδουνακια δε ξερω, αλλα δε γινεται οι προγονοι μου να ξυπνουσαν με ηλιαχτιδες και εγω ουτε με 4 αλαρμ
Ablaoublas_542 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Υπαρχουν ξυπνητηρια εφαρμογες που πρεπει να λυσεις εξισωσεις κλπ δραστηριοτητες που τις κανεις μονο ξυπνιος. Αυτο + το ξυπνητηρι μακρια απο το κρεβατι 3
dfokas21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 μαλιστα, ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, εχουν λογικη. η θα παρω κοκορα η κανα παραδοσιακο ξυπνητηρι με τα κουδουνακια δε ξερω, αλλα δε γινεται οι προγονοι μου να ξυπνουσαν με ηλιαχτιδες και εγω ουτε με 4 αλαρμ 'H κανε παιδι (αν δεν εχεις ηδη)...... 3
FilipposMD Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 'H κανε παιδι (αν δεν εχεις ηδη)...... Ακριβώς. Τώρα που ξημερώνει νωρίς, η δικιά μου ξυπνάει πριν τις 6 το πρωί. Βάλε ένα 3χρονο να σε τραβάει από το κρεβάτι για να παίξεις και πες μου αν ξυπνάς ή όχι. Ομολογουμένως όχι η πιο πρακτική λύση για ξυπνητήρι, αλλά βρήκα ευκαιρία να πω τον πόνο μου. Ευχαριστώ! 17
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Με πρόλαβε ο Xvipes Άτιμα ξυπνητήρια, φάγατε δουλειές! 5
eliasjuve Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Είχε έναν κόκορα ένας γείτονας και κακάριζε στις 13:00 το μεσημέρι κάθε μέρα. Ότι πρέπει για μερικούς... 3
dfokas21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ακριβώς. Τώρα που ξημερώνει νωρίς, η δικιά μου ξυπνάει πριν τις 6 το πρωί. Βάλε ένα 3χρονο να σε τραβάει από το κρεβάτι για να παίξεις και πες μου αν ξυπνάς ή όχι. Ομολογουμένως όχι η πιο πρακτική λύση για ξυπνητήρι, αλλά βρήκα ευκαιρία να πω τον πόνο μου. Ευχαριστώ! Χαχα ,ετσι.Μην παραπονιεσαι εχεις (εχουμε) το καλυτερο ξυπνητηρι απο ολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα