MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Από ποιότητα είπαμε είναι ότι καλύτερο,απο γεύση τώρα ο αλλος πάει να φάει πα"ι"δάκια και ζητάει κετσαπ.. τι να σου πω ? Η γεύση πλησιάζει περισσοτερο σε σπιτικά γλυκά, με την αγνότητα που τα διέπει παρά σε τζελατερια που οι γεύσεις προέρχονται από εσάνς. Όσο πιο πολύ τα μπασταρδεύεις με σοκολάτα η caprice η μερεντα,η μπισκότα κλπ τοσο πλησιάζουν τις γεύσεις που ξέρεις. 1
McNerd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Συμβαίνει τώρα: Τρωω αληθινο παγωτο απο το le greche. Θενκιου ινσομνια. (Επισης: they are hiring) 2
l337 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, beatshooter είπε Ποια η γνώμη σας για τα haagen-dazs? Για συσκευασμένο το βρίσκω αρκετά τίμιο και σίγουρα ανώτερο από κάτι ben&jerry's που κατά την γνώμη μου (είναι απλά η γνώμη μου και παρακαλώ μην γίνει flame και vs) είναι μετριότητες. Σε μαγαζί δεν έχω φάει Ελλάδα αλλά πριν 20 χρόνια στο ΗΒ θυμάμαι ότι ήταν πάρα πολύ καλό.
rus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, beatshooter είπε Ποια η γνώμη σας για τα haagen-dazs? Ότι είναι για λιγους, λογω τιμης
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μιας που έγινε bump το thread, να προτείνω κι εγώ Morris Brown. Πολύ ωραία παγωτά, απ' ό,τι ξέρω δεν έχουν ζάχαρη.
beatshooter Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογω διατροφης δεν τρωω συχνα παγωτα.Ποσο μαλλον συσκευασμενα.Πλεον αφου ειμαι σε off diet εβδομαδα ειπα να φαω δοκιμαζοντας τα εξης: magic classic,rasberry,almond,white,praline scandal moccha & caramel haagen dazs: Coconut Chocolate,Belgian Chocolate,Mango and Raspberry ,Strawberry Cheesecake Tα magic ηταν μαπα...Μονο το white και το classic τρωγοντουσαν τα αλλα ηταν πολυ γλυκα.Γενικα παγωτα με πολυ εντονη γευση που σε λιγωνουν(οκ σορι για την ορθογραφια) Το scandal δεν το περιμενα τοσο καλο,μου αρεσε αν και δεν ειχα απαιτησεις.... Τα haagen τα πηρα λογω προσφορας απο γνωστο sm,τα ειχε 4,50€ το μεγαλο κυπελλο. Παιδια η μερα με την νυχτα σε σχεση με τα αλλα απο την πρωτη κουταλια καταλαβαινεις οτι προκειται για αλλη κλαση παγωτου.Με γεμισε και με ικανοποιησε γευστικα στο επακρο. Απο τις γευσεις που εφαγα κατα σειρα μου αρεσαν περισσοτερο: mango/coconut choco/strawberry cheesecake και λιγοτερο το belgian choco. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από beatshooter
Zerg13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kercyn είπε Μιας που έγινε bump το thread, να προτείνω κι εγώ Morris Brown. Πολύ ωραία παγωτά, απ' ό,τι ξέρω δεν έχουν ζάχαρη. Αργησες μονο, τωρα τελειωσε το καλοκαιρι Που τα βρισκεις αυτα; (Για του χρονου) απο φτηνα παγωτα ειναι ωραιο το derby - κρι κρι. Ειναι σαν την παλια σοκολατα derby. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Αργησες μονο, τωρα τελειωσε το καλοκαιρι Που τα βρισκεις αυτα; (Για του χρονου) https://www.google.com/maps/place/Morris+Brown+(Nea+Penteli)/@38.0461501,23.8415691,14z/data=!4m8!1m2!2m1!1smorris+brown!3m4!1s0x14a19ea79103300d:0x911e22cec4e1310b!8m2!3d38.0576148!4d23.8575117 Εγώ απ' της Πεντέλης έχω φάει αλλά έχει και στα Βριλήσσια. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από Kercyn
rus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, beatshooter είπε Λογω διατροφης δεν τρωω συχνα παγωτα.Ποσο μαλλον συσκευασμενα. Δηλαδη κανεις μια διατροφη χωρις ζαχαρη και λιπαρα?
beatshooter Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, rus είπε Δηλαδη κανεις μια διατροφη χωρις ζαχαρη και λιπαρα? Χωρίς καθόλου υδατάνθρακα φίλε μου άρα ναι δίχως ζάχαρη αλλά με φουλ λιπαρά.τελος όμως το οφτοπικ
rus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, beatshooter είπε Χωρίς καθόλου υδατάνθρακα φίλε μου άρα ναι δίχως ζάχαρη αλλά με φουλ λιπαρά.τελος όμως το οφτοπικ Φουλ λιπαρα? δηλαδή θα εχεις μια χοληστερινη στο Θεο.
beatshooter Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι έτοιμος να πεθάνω είμαι... Να φανταστείς τρώω και 4 αυγά την μέρα μπορεί κ 5... Μπέικον φουλ μαγιονέζες πανσετες κρέμες γάλακτος
rus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τους δεικτες της χοληστερίνης θα τους δεις με εξετασεις αιματος. Τα αυγα δεν ανεβαζουν ιδιαιτερα τη χοληστερινη, αυτό το κανουν τα κορεσμενα λιπαρα που απ ότι καταλαβα καταναλωνεις κάθε μερα. Μη μου πεις οτι αυτό σου το συστησε γιατρος? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
beatshooter Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Φίλε μου κάνε ένα search για keto διατροφή να σου λυθούν οι απορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα