Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Παγωτό είναι προφανώς. Ξέρω ότι η Kayak (από τις μάρκες) έχει κάποιες γεύσεις.
Anorymous Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 το βιολογικο παγωτο ξερει κανεις αν ειναι παγωτο ή γλυκισμα; Λογικά παγωτό αφού είναι γάλα και όχι σκόνη
skoudinio Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αν θέλετε παγωτό δοκιμάστε σταμου στην Αθήνα. Απλά τέλειο.
glougr Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Είναι και ένα μαγαζάκι, στη Βουλής ή στη Νίκης δεν θυμάμαι και πάντα τις μπερδεύω αυτές τις δύο, όπως κατεβαίνεις την Ερμού από Σύνταγμα κάνεις αριστερά σε μια από τις δύο και πηγαίνεις προς πλάκα, είναι στο δεξί σου χέρι και έχει παγωτά από βουβαλίσιο γάλα. Από τα "περιπτέρου" έχω ακούσει ότι τα Κρι Κρι έχουν κανονικό γάλα και από τότε τα προτιμώ και μου αρέσουν και πάρα πολύ μπορώ να πω. Ειδικά ένα ξυλάκι με βατόμουρα και τέτοια είναι.....κόλαση. Προσωπικά έχω προμηθευτεί και παγωτομηχανή (κόστος 40-50 ευρώ) και όταν έχω όρεξη φτιάχνω τα δικά μου παγωτά με υλικά που επιλέγω προσεκτικά
makisperama Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Εγώ πάντως παιδιά παγωτό τρώω μόνο από τον σταμο είναι απίστευτο
DrLo Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 περα απο τα μαγαζια που πουλανε "φρεσκο" παγωτο αυτο που εχω διαβασει σχετικα με τις συσκευασιες που πουλιουνται στα supemarkets ειναι η διαφορα του Παγωτου με το Παγωμενο Γλυκισμα. Στο δευτερο χρησιμοποιουν υλικα τα οποια δεν ειναι και οτι καλυτερο για τον οργανισμο. http://www.arcadiaportal.gr/news/pagoto-i-pagomeno-glukisma-oli-i-alitheia εγω π.χ επερνα απο το lidl το noblissima την συσκευασια 2λτ και περσυ αν θυμαμε καλα ελεγε Παγωμενο Γλυκισμα. Σημερα που ξαναπηρα την συσκευασια εγραφε απο πισω ΠΑΓΩΤΟ και απο τα συστατικα ελειπε π.χ το Φοινικελαιο. Το αν θα λέγετε κάτι παγωτό ή παγωμένο γλύκισμα δε έχει να κάνει με το αν είναι υγιεινό αλλά αν τηρεί τους τυπικούς όρους για να καλείται παγωτό (όρια % σε κάποια υλικά κλπ). http://www.efet.gr/images/efet_res/docs/consultations/new_legislation_settings/Isxyon_%20Arthro_137_%20KTP.pdf btw: Στην Ελλάδα του 2017 ο ΕΦΕΤ τυπώνει pdf/word και μετά τα σκανάρει χαρτιά για να τα ανεβάσει στο site του. Το ίδιο πχ ισχύει και με τη μαρμελάδα διάφορα άλλα. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Είναι και ένα μαγαζάκι, στη Βουλής ή στη Νίκης δεν θυμάμαι και πάντα τις μπερδεύω αυτές τις δύο, όπως κατεβαίνεις την Ερμού από Σύνταγμα κάνεις αριστερά σε μια από τις δύο και πηγαίνεις προς πλάκα, είναι στο δεξί σου χέρι και έχει παγωτά από βουβαλίσιο γάλα. Από τα "περιπτέρου" έχω ακούσει ότι τα Κρι Κρι έχουν κανονικό γάλα και από τότε τα προτιμώ και μου αρέσουν και πάρα πολύ μπορώ να πω. Ειδικά ένα ξυλάκι με βατόμουρα και τέτοια είναι.....κόλαση. Προσωπικά έχω προμηθευτεί και παγωτομηχανή (κόστος 40-50 ευρώ) και όταν έχω όρεξη φτιάχνω τα δικά μου παγωτά με υλικά που επιλέγω προσεκτικά Νικης Αν λες το Γκιουλογλου δηλαδη.
katergaris79 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ο Γκιουλούογλου τα σπάει (ειδικά το καϊμάκι του), υπάρχει όμως και παραπάνω στη Νίκης (προς Πλάκα) το Cremino που έχει απίθανο παγωτό. Δεν είναι πολύ γνωστό.
anikologr Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Στην Πάτρα ένας είναι κορυφή.. Λοτσαρης... Τσιμπημένη τιμή αλλά υπέροχο παγωτό
Speculoos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Και που ξέρω αν ο Γκιούλογλου, ο Λοτσάρης, ο Γκρες κτλ έχουν "αληθινό παγωτό" αφού δεν μπορούμε να δούμε τα συστατικά;
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Υπάρχει ένα μαγαζί του οποίου το όνομα μου διαφεύγει στην πλατεία της Ηλιούπολης που φτιάχνει κάθε μέρα διαφορετικές γεύσεις, από τις οποίες πολλές δεν είναι οι "συνηθισμένες". Ένα μικρό μακρόστενο είναι, με μια μικρή βιτρίνα.
McNerd Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Και που ξέρω αν ο Γκιούλογλου, ο Λοτσάρης, ο Γκρες κτλ έχουν "αληθινό παγωτό" αφού δεν μπορούμε να δούμε τα συστατικά; Σωστός, για πείτε εσείς που κάνατε προτάσεις, γιατί μιλάτε σαν να είναι αυτονόητο ότι όποιος έχει εργαστήριο σίγουρα χρησιμοποιεί τις σωστές πρώτες ύλες. Με την ευκαιρία να πω ότι το παγωτό στην Ιταλία δεν παίζεται σε ποιότητα. Εχουμε κάτι αντίστοιχο;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 La greche. Ιταλικό παγωτό φτιάχνουν. Και το παγωτό στην Ιταλία δεν είναι καθολικά καλό (προφανώς).
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Σωστός, για πείτε εσείς που κάνατε προτάσεις, γιατί μιλάτε σαν να είναι αυτονόητο ότι όποιος έχει εργαστήριο σίγουρα χρησιμοποιεί τις σωστές πρώτες ύλες. Με την ευκαιρία να πω ότι το παγωτό στην Ιταλία δεν παίζεται σε ποιότητα. Εχουμε κάτι αντίστοιχο; Το Le Greche που αναφερθηκε και το Arte Italiana στο Λαυριο που φτιαχνεται απο Ιταλους με ιταλικες συνταγες και σουπερ πρωτες υλες. Και που ξέρω αν ο Γκιούλογλου, ο Λοτσάρης, ο Γκρες κτλ έχουν "αληθινό παγωτό" αφού δεν μπορούμε να δούμε τα συστατικά; Δικιο εχεις απο τη μια αλλα υποτιθεται εμπιστευεσαι και το μαγαζι που μπαινεις. Για τον ιδιο λογο που εμπιστευεσαι πως το σουβλατζιδικο που τρως εχει κανονικο γυρο ξερωγω. 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Με 5-6 κιλά ούτε μήνα δεν βγάζεις. Κανα 2 ώρες μπορεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα