PETROS13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Yπάρχουν πουθενά καλά παγωτά, χωρίς ζάχαρη; Εχω δει και σε σούπερ μάρκετ αλλά και χύμα να λέει 0% ζάχαρη. Τώρα αν λένε αλήθεια...
kage Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/536071-παγωτά-παγωμένα-γλυκίσματα-ή-επιδόρπια-παγωτο/ χρωματισμενο φυτικο λιπος <<..παρασκευάζουν «παγωτά» που δεν έχουν ως πρώτη ύλη το γάλα, τα αβγά και την ζάχαρη. Στο παγωμένο γλύκισμα γίνεται αντικατάσταση των λιπαρών του γάλακτος με φτηνά υποβαθμισμένα φυτικά έλαια, όπως είναι το φοινικέλαιο,καρυδελαιο , λίπος ινδικής καρύδας ή ότι άλλο συμφέρει (στην διατροφική ετικέτα τα ονομάζουν φυτικά λιπαρά γενικώς).
Alchemist` Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Εγώ αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν ένα παγωτό που είχαμε πάρει με το κιλό σε πλαστική συσκευασία που δεν έγραφε τίποτα (σαν ταπεράκι) από μια βιοτεχνία στην Κομοτηνή. Εκτός της απίστευτης γεύσης, αυτό που έχει εντυπωθεί είναι ότι το παγωτό μύριζε αγελαδινό γάλα ρε παιδιά. Δεν έχω ξαναφάει τέτοιο πράγμα και ενώ αποφεύγω "απλές" γεύσεις όπως το συγκεκριμένο που ήταν απλά βανίλια, ξετρελάθηκα. Δυστηχώς πάει πάνω από 10ετία και δεν ξέρω καν αν λειτουργούν ακόμη ούτε το όνομά τους μιας και περαστικός. 1
Anorymous Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Καλά δεν χρειάζεται να μυρίσουμε και τα νύχια μας με τα παγωτά/παγωμένα γλυκίσματα. Βλέπεις πχ ένα Haagen Dazs ή ένα Ben & Jerry's 500ml να λένε 420-435gr κι από την απέναντι κάτι 1lt/500gr ή 2lt/1000gr. Μάντεψε πιο είναι τι... Πήρα ένα κουτί ben & Jerry's με τρία σάντουιτς και έδωσα 7 ευρώ το έχουν ξεφτιλίσει και αυτή
Georgegr3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παιδιά Θεσσαλονίκη αν ξέρει κανένας κάτι, ας το μοιραστεί μαζί μας! 1
star12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Παιδιά Θεσσαλονίκη αν ξέρει κανένας κάτι, ας το μοιραστεί μαζί μας! πηγαινε στο φρετζιο.εχει πραματικα μαματο παγωτο.δεν μπρορουσα να σταματησω να το τρωω οταν το πηρα περσυ το καλοκαιρι.ασε που γινεται και της τρελης.δεν εχει ουτε καθισματα να καθησεις.Επισης εχει και αλλα γλυκα,αλλα το παγωτο τους με εξεπληξε.αριστοτελους πλευρα το 1 και στο κοσμος το 2 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Είδα στο Σκλαβενίτη δικό του παγωτό που το διαφημίζει ότι είναι με 100% ελληνικό γάλα έχει δοκιμάσει κάνεις?
Anorymous Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Είδα στο Σκλαβενίτη δικό του παγωτό που το διαφημίζει ότι είναι με 100% ελληνικό γάλα έχει δοκιμάσει κάνεις? Είχα φάει παλιά πριν 6-7 χρόνια ήταν πολύ καλό τώρα δεν ξέρω αν έχει χαλάσει. Για ελληνικό γάλα δεν ξέρω πάντως ελληνική εταιρεία το φτιάχνει
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Για ελληνικό γάλα δεν ξέρω πάντως ελληνική εταιρεία το φτιάχνει Ελεγε πανω 100% ελληνικο γαλα. θα παω να παρω να δοκιμασω.
elvisjedi Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Παιδιά Θεσσαλονίκη αν ξέρει κανένας κάτι, ας το μοιραστεί μαζί μας! http://www.lifo.gr/team/taste/51167 στη σβωλου...καμμια σχεση με τα υπολοιπα παγωτα...απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει 1
Vaguras Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δυστυχώς το θέμα παγωτό ακόμη και από υποτίθεται καλά μαγαζιά που προαναφέρθηκαν δεν σημαίνει ότι γίνεται με τον καλό κλασικό τρόπο παρασκευής. Όλοι προσπαθούν να βγάλουν κέρδος για να επιβιώσει η επιχείρηση τους οπότε αν δεν είσαι πραγματικά μέσα στην κουζίνα δεν ξέρεις τι γευεσαι. Ακόμη και αυτοί που λένε ο τάδε φτιάχνει φανταστικό και πολύ νόστιμο παγωτό και με ιταλική συνταγή δεν μπορούν να είναι σίγουροι. Επειδή η τεχνολογία τροφίμων έχει ξεφύγει εδώ και πολλά χρόνια με γεύσεις, αρώματα κλπ. ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Για ρίξτε μια ματιά εδώ στη σελίδα που είναι για επαγγελματίες και θα καταλάβετε: http://dimitriadisfoods.gr/home.php?cat=46 Όλα τα εισάγει από την Ιταλία που έχει παράδοση στο παγωτό αλλά και η τεχνολογία πάει μπροστά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Εννοείται πως τα τυποποιημένα έχουν χρόνια τώρα χάσει την ουσία και δεν θα έπρεπε κανείς να τα λογαριάζει ως αυθεντικά παγωτά! 1
Dannie Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Yπάρχουν πουθενά καλά παγωτά, χωρίς ζάχαρη; Υπαρχουν με στεβια και σε ψυγεια γνωστης εταιρειας.(τωρα αν ειναι καλα εμενα μου αρεσαν) Εμενα μου αρεσουν οι γρανιτες και ειδικα το Pirulo( πρεπει να εχει πολυ ζαχαρη...)
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Υπαρχουν με στεβια και σε ψυγεια γνωστης εταιρειας.(τωρα αν ειναι καλα εμενα μου αρεσαν) Εμενα μου αρεσουν οι γρανιτες και ειδικα το Pirulo( πρεπει να εχει πολυ ζαχαρη...) Στείλε μου με πμ αν μπορείς το όνομα της εταιρίας, αν δε θέλεις να το γράψεις εδώ.
l337 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δυστυχώς το θέμα παγωτό ακόμη και από υποτίθεται καλά μαγαζιά που προαναφέρθηκαν δεν σημαίνει ότι γίνεται με τον καλό κλασικό τρόπο παρασκευής. Όλοι προσπαθούν να βγάλουν κέρδος για να επιβιώσει η επιχείρηση τους οπότε αν δεν είσαι πραγματικά μέσα στην κουζίνα δεν ξέρεις τι γευεσαι. Ακόμη και αυτοί που λένε ο τάδε φτιάχνει φανταστικό και πολύ νόστιμο παγωτό και με ιταλική συνταγή δεν μπορούν να είναι σίγουροι. Επειδή η τεχνολογία τροφίμων έχει ξεφύγει εδώ και πολλά χρόνια με γεύσεις, αρώματα κλπ. ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Για ρίξτε μια ματιά εδώ στη σελίδα που είναι για επαγγελματίες και θα καταλάβετε: http://dimitriadisfoods.gr/home.php?cat=46 Όλα τα εισάγει από την Ιταλία που έχει παράδοση στο παγωτό αλλά και η τεχνολογία πάει μπροστά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Εννοείται πως τα τυποποιημένα έχουν χρόνια τώρα χάσει την ουσία και δεν θα έπρεπε κανείς να τα λογαριάζει ως αυθεντικά παγωτά! Στην Ιταλία έχω φάει τα καλύτερα παγωτά ever.. (για τα δικά μου γούστα) 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα