Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yπάρχουν πουθενά καλά παγωτά, χωρίς ζάχαρη;

Εχω δει και σε σούπερ μάρκετ αλλά και χύμα να λέει 0% ζάχαρη. Τώρα αν λένε αλήθεια...

  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/536071-παγωτά-παγωμένα-γλυκίσματα-ή-επιδόρπια-παγωτο/

χρωματισμενο φυτικο λιπος

 

<<..παρασκευάζουν «παγωτά» που δεν έχουν ως πρώτη ύλη το γάλα, τα αβγά και την ζάχαρη. Στο παγωμένο γλύκισμα γίνεται αντικατάσταση των λιπαρών του γάλακτος με φτηνά υποβαθμισμένα φυτικά έλαια, όπως είναι το φοινικέλαιο,καρυδελαιο , λίπος ινδικής καρύδας ή ότι άλλο συμφέρει (στην διατροφική ετικέτα τα ονομάζουν φυτικά λιπαρά γενικώς).

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν ένα παγωτό που είχαμε πάρει με το κιλό σε πλαστική συσκευασία που δεν έγραφε τίποτα (σαν ταπεράκι) από μια βιοτεχνία στην Κομοτηνή. Εκτός της απίστευτης γεύσης, αυτό που έχει εντυπωθεί είναι ότι το παγωτό μύριζε αγελαδινό γάλα ρε παιδιά. Δεν έχω ξαναφάει τέτοιο πράγμα και ενώ αποφεύγω "απλές" γεύσεις όπως το συγκεκριμένο που ήταν απλά βανίλια, ξετρελάθηκα. Δυστηχώς πάει πάνω από 10ετία και δεν ξέρω καν αν λειτουργούν ακόμη ούτε το όνομά τους μιας και περαστικός.

  • Like 1
Δημοσ.

Καλά δεν χρειάζεται να μυρίσουμε και τα νύχια μας με τα παγωτά/παγωμένα γλυκίσματα.

 

 

Βλέπεις πχ ένα Haagen Dazs ή ένα Ben & Jerry's 500ml να λένε 420-435gr κι από την απέναντι κάτι 1lt/500gr ή 2lt/1000gr. Μάντεψε πιο είναι τι... :P

Πήρα ένα κουτί ben & Jerry's με τρία σάντουιτς και έδωσα 7 ευρώ το έχουν ξεφτιλίσει και αυτή
Δημοσ.

Παιδιά Θεσσαλονίκη αν ξέρει κανένας κάτι, ας το μοιραστεί μαζί μας!

πηγαινε στο φρετζιο.εχει πραματικα μαματο παγωτο.δεν μπρορουσα να σταματησω να το τρωω οταν το πηρα περσυ το καλοκαιρι.ασε που γινεται και της τρελης.δεν εχει ουτε καθισματα να καθησεις.Επισης εχει και αλλα γλυκα,αλλα το παγωτο τους με εξεπληξε.αριστοτελους πλευρα το 1 και στο κοσμος το 2  

  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είδα στο Σκλαβενίτη δικό του παγωτό που το διαφημίζει ότι είναι με 100% ελληνικό γάλα έχει δοκιμάσει κάνεις?

Δημοσ.

Είδα στο Σκλαβενίτη δικό του παγωτό που το διαφημίζει ότι είναι με 100% ελληνικό γάλα έχει δοκιμάσει κάνεις?

Είχα φάει παλιά πριν 6-7 χρόνια ήταν πολύ καλό τώρα δεν ξέρω αν έχει χαλάσει.

 

Για ελληνικό γάλα δεν ξέρω πάντως ελληνική εταιρεία το φτιάχνει

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για ελληνικό γάλα δεν ξέρω πάντως ελληνική εταιρεία το φτιάχνει

 

Ελεγε πανω 100% ελληνικο γαλα. θα παω να παρω να δοκιμασω.

Δημοσ.

Δυστυχώς το θέμα παγωτό ακόμη και από υποτίθεται καλά μαγαζιά που προαναφέρθηκαν δεν σημαίνει ότι γίνεται με τον καλό κλασικό τρόπο παρασκευής. Όλοι προσπαθούν να βγάλουν κέρδος για να επιβιώσει η επιχείρηση τους οπότε αν δεν είσαι πραγματικά μέσα στην κουζίνα δεν ξέρεις τι γευεσαι. Ακόμη και αυτοί που λένε ο τάδε φτιάχνει φανταστικό και πολύ νόστιμο παγωτό και με ιταλική συνταγή δεν μπορούν να είναι σίγουροι. Επειδή η τεχνολογία τροφίμων έχει ξεφύγει εδώ και πολλά χρόνια με γεύσεις​, αρώματα κλπ. ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Για ρίξτε μια ματιά εδώ στη σελίδα που είναι για επαγγελματίες και θα καταλάβετε:

 

http://dimitriadisfoods.gr/home.php?cat=46

Όλα τα εισάγει από την Ιταλία που έχει παράδοση στο παγωτό αλλά και η τεχνολογία πάει μπροστά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Εννοείται πως τα τυποποιημένα έχουν χρόνια τώρα χάσει την ουσία και δεν θα έπρεπε κανείς να τα λογαριάζει ως αυθεντικά παγωτά!

  • Like 1
Δημοσ.

Yπάρχουν πουθενά καλά παγωτά, χωρίς ζάχαρη;

Υπαρχουν με στεβια και σε ψυγεια γνωστης εταιρειας.(τωρα αν ειναι καλα εμενα μου αρεσαν)

 

Εμενα μου αρεσουν οι γρανιτες και ειδικα το Pirulo( πρεπει να εχει πολυ ζαχαρη...)

 

B12144254_05_1ecb125f30.jpg

Δημοσ.

Υπαρχουν με στεβια και σε ψυγεια γνωστης εταιρειας.(τωρα αν ειναι καλα εμενα μου αρεσαν)

 

Εμενα μου αρεσουν οι γρανιτες και ειδικα το Pirulo( πρεπει να εχει πολυ ζαχαρη...)

 

B12144254_05_1ecb125f30.jpg

 

Στείλε μου με πμ αν μπορείς το όνομα της εταιρίας, αν δε θέλεις να το γράψεις εδώ.

Δημοσ.

Δυστυχώς το θέμα παγωτό ακόμη και από υποτίθεται καλά μαγαζιά που προαναφέρθηκαν δεν σημαίνει ότι γίνεται με τον καλό κλασικό τρόπο παρασκευής. Όλοι προσπαθούν να βγάλουν κέρδος για να επιβιώσει η επιχείρηση τους οπότε αν δεν είσαι πραγματικά μέσα στην κουζίνα δεν ξέρεις τι γευεσαι. Ακόμη και αυτοί που λένε ο τάδε φτιάχνει φανταστικό και πολύ νόστιμο παγωτό και με ιταλική συνταγή δεν μπορούν να είναι σίγουροι. Επειδή η τεχνολογία τροφίμων έχει ξεφύγει εδώ και πολλά χρόνια με γεύσεις​, αρώματα κλπ. ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Για ρίξτε μια ματιά εδώ στη σελίδα που είναι για επαγγελματίες και θα καταλάβετε:

 

http://dimitriadisfoods.gr/home.php?cat=46

Όλα τα εισάγει από την Ιταλία που έχει παράδοση στο παγωτό αλλά και η τεχνολογία πάει μπροστά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Εννοείται πως τα τυποποιημένα έχουν χρόνια τώρα χάσει την ουσία και δεν θα έπρεπε κανείς να τα λογαριάζει ως αυθεντικά παγωτά!

 

Στην Ιταλία έχω φάει τα καλύτερα παγωτά ever..

(για τα δικά μου γούστα)

  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...