ikucic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 οποιος το έκανε πρόβλημα του. Προφανώς θα φάει ακύρωση. Αλλα πχ κάποιος που αντί για 2 Δ 2 ΙΙ εβαλε σε μια εγγραφή 2 Δ 2 ΙΙΙ είναι άλλη περίπτωση. Γιατί τέτοια υπήρξαν
Sanjuro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Για λάθος π.χ. στα τετραγωνικά ή στο είδος παρεμβασής ή ορθογραφικό κάπου θα πρέπει να αφήνουν διόρθωση. Για λάθος "ξέχασα να βάλω 10 παρεμβάσεις" προφανώς όχι. 1
Subzerog7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να μπήκατε όλοι. Εγώ με έβαλε ειδική περίπτωση λόγω διαφοράς τμ στο ΠΕΑ και στο Ε9 . Αλλά έχω πάρει αρ. πρωτοκόλλου. Γνωρίζει κανείς κάτι πέρι αυτόυ ? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από Subzerog7
Sanjuro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 "Ολοκλήρωση της διαδικασίας καταχώρησης και ελέγχου" έχω μόνο. Πρέπει να έχω κάτι άλλο;; Μόλις τώρα, Subzerog7 είπε Ελπίζω να μπήκατε όλοι. Εγώ με έβαλε ειδική περίπτωση λόγω διαφοράς τμ στο ΠΕΑ και στο Ε9 . Αλλά έχω πάρει αρ. πρωτοκόλλου. Γνωρίζει κανείς κάτι πέρι αυτόυ ? Που πήρες αρ. πρωτοκόλλου;;
Sanjuro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Subzerog7 είπε Συνοπτική εικόνα δες. Ναιιιιιιιι γαμω το σ.... μου. Αναρωτιέμαι πότε θα πέσει το σύστημα.
g_f Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Και το μεγάλο ερώτημα: Αν πάρεις αριθμό πρωτοκόλου είσαι μέσα?
Sanjuro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ωχ ρε πούστη έχω βάλει λάθος ποσά εντελώς σε κάποια σημεία. Δεκαδικά φύγανε για αλλού. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από Sanjuro
ikucic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Αυτο ακριβώς λέω κι εγώ Λογικά ναι στον δευτερογενή έλεγχο θα είσαι οκ. Αν έχει θεματάκια θα αποσαφηνίσει ο μηχανικός με απάντηση που θα στείλει στον αξιολογητη. Μαλλον μπήκες
Sanjuro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν είναι πως είμαι σαν εκείνους τους τυπάδες που έβαζαν μια παρέμβαση.
xrhstosiak Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 στο ληψη στοιχειων ΠΕΑ λειτουργει κανονικα ; γιατι ειναι στο loading πολυ ωρα
ikucic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Sanjuro είπε Για λάθος π.χ. στα τετραγωνικά ή στο είδος παρεμβασής ή ορθογραφικό κάπου θα πρέπει να αφήνουν διόρθωση. Για λάθος "ξέχασα να βάλω 10 παρεμβάσεις" προφανώς όχι. 5 λεπτά πριν, didaskalop είπε Και το μεγάλο ερώτημα: Αν πάρεις αριθμό πρωτοκόλου είσαι μέσα? Μόλις τώρα, xrhstosiak είπε στο ληψη στοιχειων ΠΕΑ λειτουργει κανονικα ; γιατι ειναι στο loading πολυ ωρα Εχει θέμα εκεί μπορεί να αργήσει. Αργεί ο σέρβερ να απαντήσει.
Sanjuro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, ikucic είπε Αυτο ακριβώς λέω κι εγώ Δεν έχω κάνει λίγα λάθη.
Subzerog7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, xrhstosiak είπε στο ληψη στοιχειων ΠΕΑ λειτουργει κανονικα ; γιατι ειναι στο loading πολυ ωρα Εγώ αυτό ήταν το πρώτο που έκανα, γιατί είχα διαβάσει από την Ήπειρο ότι κόλλαγε και μου το πήρε αέρα πάλι καλά. 1
ikucic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Sanjuro είπε Δεν έχω κάνει λίγα λάθη. γι αυτό το είπα και πριν 3 ώρες. δεν ήταν άνθρωποι και δω γνωστοί μου που το έκαναν επίτηδες έκαναν λάθος σε ποσά σε παρεμβάσεις και άλλα τέτοια από το άγχος τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα