Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω βάλει συμβουλο έργου αλλά στο σύμβουλο έργου εμένα δεν έχει κάποιο τικαρισμενο με πράσινο.... Τι παίζει? 

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 hours ago, Extoller said:

Τέλος Ιουλίου!

Παραξενεύτηκα που είναι τόσο πολύ.

Αν μπορεί και κάποιος άλλος που θα πάρει δάνειο, ας επιβεβαιώσει την καινούργια προθεσμία για τα δικαιολογητικά της τράπεζας.

Update! Τελικά εγώ έκανα την πατάτα! Το λέει ρητά! Ανέβασε τα δικαιολογητικά και επέστρεψε στην κεντρική οθόνη να πατήσεις συνέχεια. Εγώ ανέβασα μόνο τα δικαιολογητικά. Όλα καλά. Επιβεβαιώνω για 31/7 νέα προθεσμία.

• Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, g_f είπε

Update! Τελικά εγώ έκανα την πατάτα! Το λέει ρητά! Ανέβασε τα δικαιολογητικά και επέστρεψε στην κεντρική οθόνη να πατήσεις συνέχεια. Εγώ ανέβασα μόνο τα δικαιολογητικά. Όλα καλά. Επιβεβαιώνω για 31/7 νέα προθεσμία.

Ωραία! Όλα καλά τότε.

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση!

1 ώρα πριν, oasisAthens είπε

Παιδιά εγώ έχω βάλει συμβουλο έργου αλλά στο σύμβουλο έργου εμένα δεν έχει κάποιο τικαρισμενο με πράσινο.... Τι παίζει? 

Μάλλον πρέπει να το κάνει ο σύμβουλος. Θέλει το ΑΦΜ του.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην απόκτηση του αντίγραφο οικοδομικής άδειας; Συγκεκριμένα από την πολεοδομία Θεσσαλονίκης (Μανουσογιαννάκη)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Extoller είπε

Μάλλον πρέπει να το κάνει ο σύμβουλος. Θέλει το ΑΦΜ του.

Ενώ φαίνονται τα στοιχεία του αποθηκευμένα (γκριζάρισμενα) δεν μου τιν έχει τσεκαρισμένο σαν πράσινο. 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Ενώ φαίνονται τα στοιχεία του αποθηκευμένα (γκριζάρισμενα) δεν μου τιν έχει τσεκαρισμένο σαν πράσινο. 

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Πρέπει να μιλήσεις με τον μηχανικό σου ή να μας πει κάποιος που ξέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι σύμβουλος σε ένα εξοικονομώ αυτονομώ και δεν έκανα κάτι, ήμουν εγγεγραμένος από το προηγούμενο πρόγραμμα, επέλεξε το ΑΦΜ μου και με έβαλε κανονικά

Στην αίτηση φαίνονται όλα τικαρισμένα, χωρίς να έχω κάνει εγώ κάποια ενέργεια

image.png.4575a5decaa600a747f3a83a63f906f4.png

Δημοσ.

Στην δικιά μου αίτηση δεν ήταν με τικ ο σύμβουλος και μόλις έγινε η προεγκριση δανείου έγιναν όλα πράσινα χωρίς να κάνω κάτι άλλο. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 23/3/2021 στις 2:32 ΜΜ, Extoller είπε

Και εγώ μίλησα με την γραμμή επικοινωνίας του προγράμματος και μου είπαν ότι συμβαίνει συχνά αυτό και να μην ανησυχώ θα τικαριστει στο επόμενο βήμα. Και μου είπαν να ελέγξω κι όλας εαν έχει δεσμευθεί το ποσό για τον σύμβουλο έργου και από την στιγμή που δεσμεύτηκε όλα καλά 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Και εγώ μίλησα με την γραμμή επικοινωνίας του προγράμματος και μου είπαν ότι συμβαίνει συχνά αυτό και να μην ανησυχώ θα τικαριστει στο επόμενο βήμα. Και μου είπαν να ελέγξω κι όλας εαν έχει δεσμευθεί το ποσό για τον σύμβουλο έργου και από την στιγμή που δεσμεύτηκε όλα καλά 

Άρα όλα καλά!

Με το καλό να τελειώσουμε όλοι!

Δημοσ.

Μετα το σταδιο της υπαγωγης που περναει η αιτηση σε κατασταση υλοποιησης μπορεις να καταθεσεις κατευθειαν τα τιμολογια των παρεμβασεων ή "καλο" ειναι να τα καταθεσεις πχ μετα απο ενα μηνα ; 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Makkkk είπε

Ο οδηγός αναφέρει τα παρακάτω:

11.Ερ: Πότε μπορώ να ξεκινήσω την υλοποίηση των παρεμβάσεων;

Απ: Ως ημερομηνία έναρξης υλοποίησης του έργου λαμβάνεται η ημερομηνία έκδοσης της

απόφασης υπαγωγής. Ωστόσο, ως ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η

ημερομηνία έκδοσης του Α’ Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) κατάταξης του

Με βάση τα παραπάνω, δεν υπάρχει πρόβλημα.. Τα παραστατικά θα τα κόψεις μετά την υπαγωγή? Φωτογραφίες έβγαλες? 

Και φωτογραφιες εχω και τα παραστατικα θα τα κοψω μετα την αποφαση υπαγωγης .. με βαση τα παραπανω εγω καταλαβαινω οτι ως ημερομηνια ΕΝΑΡΞΗΣ οριζεται η εκδοση της υπαγωγης οποτε εγω που ειμαι ΠΡΟΣ υπαγωγη δε μπορω να κοψω καποιο τιμολογιο .. αυτο που λεει απλα ειναι οτι μετα το ΠΕΑ μπορω να επιλεξω απλα ποιες υλοποιησεις θελω να πραγματοποιησω .. διορθωσεμε αν ειμαι καπου λαθος !

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Makkkk είπε

Από ένσημα? Είχες Θερμοπροσοψη? 

Εννοεις για την αδεια μικρης κλιμακα ; οχι δεν ειχα θερμοπροσοψη τωρα θα βγαλω αδεια μεσα στη βδομαδα .. 

Γενικα ετσι θα γινει μετα την υπαγωγη θα κοπουν τα τιμολογια απλα ειπα να ρωτησω αν εμπειρικα καποιος ηξερε κατι παραπανω για να προσεξω . 

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Κάποιος είχε μήπως απάντηση από Eurobank? Και εαν ναι σε πόσες μέρες περίπου? 

Ο πεθερός μου, σε δύο ημέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...