Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, george_008 είπε

Στην σελίδα 31 του οδηγού λέει ότι σε μονοκατοικία είναι επιλέξιμη η εξώπορτα

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει επιλέξιμη παρέμβαση με συγκεκριμένο κόστος. Μπορούσε απλά να έχει βάλει μια κατηγορία με μια τιμη ανα τ.μ. 

32 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έπεσε έξω η έχει αντεπιχείρημα ?

Υπάρχει μια ασάφεια γύρω από το ζήτημα. Προσπαθώ να βοηθήσω με την όποια εμπειρία έχω.

7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Λέω για τον φίλο που ισχυρίζεται ότι ΔΕΝ δικαιολογείται από το πρόγραμμα.

Αν σου εβαζα μια πόρτα ασφαλείας με 1000€ ως τι κατηγορία δαπάνης θα την περνούσα στο έντυπο παρεμβάσεων; 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, becoming_I είπε

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει επιλέξιμη παρέμβαση με συγκεκριμένο κόστος. Μπορούσε απλά να έχει βάλει μια κατηγορία με μια τιμη ανα τ.μ. 

Υπάρχει μια ασάφεια γύρω από το ζήτημα. Προσπαθώ να βοηθήσω με την όποια εμπειρία έχω.

Αν σου εβαζα μια πόρτα ασφαλείας με 1000€ ως τι κατηγορία δαπάνης θα την περνούσα στο έντυπο παρεμβάσεων; 

Δεν μιλάμε για ασφάλειας.

Απλή.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν μιλάμε για ασφάλειας

Σε ποια κατηγορία παρεμβάσεων τη βάζεις; Εκεί είναι το θέμα. Ή τη βάζεις στα μουλωχτα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, becoming_I είπε

Σε ποια κατηγορία παρεμβάσεων τη βάζεις; Εκεί είναι το θέμα. Ή τη βάζεις στα μουλωχτα

Εμένα ο μηχανικός έχει δηλώσει τα τετραγωνικά της πόρτας ως πλαίσιο ξύλου με ενεργειακό υαλοπίνακα, και σκέφτομαι αν μπορώ να βάλω αλουμινίου με το κοστος που πληρώνει το πρόγραμμα για αλουμινίου, δηλαδή 300 το μέτρο αντί για 390 που πληρώνει για ξύλο, η οποία να είναι μέσα στο 2<u<3.2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Makkkk είπε

μπορείς να το κανεις.. εγω βαζω την παρεμβαση αλουμινιου με U<2

Σαν παρέμβαση έχει επιλεχθεί για μένα πλαισιο ξύλου στην κατηγορία 2<u<3.2 θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα χρηματα για αλουμίνιο u<2; για την περίπτωση του ξύλου είναι 390 το τετραγωνικό ενώ για αλουμίνιο κάτω από 2 u 350.

Επεξ/σία από george_008
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, george_008 είπε

δηλαδή 300 το μέτρο αντί για 390 που πληρώνει για ξύλο, η οποία να είναι μέσα στο 2<u<3.2

Τι πιστοποιητικά θα ανεβάσεις στο σύστημα; Πλαίσιο αλουμινίου με υαλοπίνακα; Ρώτησε κάποιος στο helpdesk;

Επεξ/σία από becoming_I
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, becoming_I είπε

Τι πιστοποιητικά θα ανεβάσεις στο σύστημα; Πλαίσιο αλουμινίου με υαλοπίνακα; Ρώτησε κάποιος στο helpdesk;

Έκανα εγώ ερώτηση σήμερα και περιμενω

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα μια μικρή ενημέρωση για το αν θα ξεκινήσεις κάποιο προγραμμα πριν το καλοκαίρι, αν έχει ήδη ξεκινήσει ή θα παει μετά το καλοκαίρι; να αρχίσω να ψάχνω μηχανικό;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Georgegoum είπε

Καλησπέρα μια μικρή ενημέρωση για το αν θα ξεκινήσεις κάποιο προγραμμα πριν το καλοκαίρι, αν έχει ήδη ξεκινήσει ή θα παει μετά το καλοκαίρι; να αρχίσω να ψάχνω μηχανικό;

Δε νομίζω να υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα

Με ένα google search κάτι για Σεπτέμβριο είδα

https://energypress.gr/news/exoikonomo-aytonomo-prodimosieysi-toy-odigoy-efarmogis-ton-ioynio-ton-septemvrio-anoigei-i

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Δε νομίζω να υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα

Με ένα google search κάτι για Σεπτέμβριο είδα

https://energypress.gr/news/exoikonomo-aytonomo-prodimosieysi-toy-odigoy-efarmogis-ton-ioynio-ton-septemvrio-anoigei-i

Γιατι πιστεύω οτι το νεο εξηκονομω θα παει εκει που υπαρχουν τα 'μεσα' και οχι εκει που πρεπει;

εχει να γινει αλισβερίσι στην επαρχεια/................ 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, doit είπε

Γιατι πιστεύω οτι το νεο εξηκονομω θα παει εκει που υπαρχουν τα 'μεσα' και οχι εκει που πρεπει;

Δηλαδή ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, doit είπε

Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι εννοείς.

Δημοσ.

καλησπερα εχει εγκριθει σε κανανενα το δανειο ωστε να εχει ξεκινησει τις εργασιες? εγω ακομα στην αναμονη ειμαι μετα απο δευτερη αιτηση με εγγυητη...

Δημοσ.
2 minutes ago, gogos47 said:

καλησπερα εχει εγκριθει σε κανανενα το δανειο ωστε να εχει ξεκινησει τις εργασιες? εγω ακομα στην αναμονη ειμαι μετα απο δευτερη αιτηση με εγγυητη...

Εμένα έχει προ-εγκριθεί αλλα οι εργασίες δεν ξεκινάνε ακόμα. Πρώτα θα βγει η απόφαση υπαγωγής,  μετα υπογραφή στο δάνειο και μετά έναρξη εργασιών. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε ποια τραπεζα εκανες αιτηση φιλος και ποσο καιρο σου πηρε να εγκριθει?

Επεξ/σία από gogos47

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...