xaris87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Καλη σας μέρα!! Γνωρίζουμε μήπως τί γίνεται με τις υπόλοιπες αιτήσεις που δεν υπάχθηκαν την Παρασκευή;; Υπάρχει κάποια ενημέρωση για αυτή τη βδομαδα;;
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, g_f είπε Καλημέρα σας. Έχουμε υπαγωγή. Μόλις ήρθε το email. 😁 Από πότε μέτρα το 12 μηνο ?
Evaggelos1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Από πότε μέτρα το 12 μηνο ? Απο σημερα!
g_f Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Από σήμερα νομίζω ή το πολύ πολύ από την υπογραφή της δανειακης σύμβασης. Δεν θυμάμαι καλά τι λέει ο οδηγός. Edit: από σήμερα, ήρθε συμπληρωματικά email Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από g_f
seath36 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, xaris87 είπε Καλη σας μέρα!! Γνωρίζουμε μήπως τί γίνεται με τις υπόλοιπες αιτήσεις που δεν υπάχθηκαν την Παρασκευή;; Υπάρχει κάποια ενημέρωση για αυτή τη βδομαδα;; Είσαι σε κατάσταση 5 ή 5α;
xaris87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, seath36 είπε Είσαι σε κατάσταση 5 ή 5α; Κατάσταση 5 με ίδια κεφάλαια.
seath36 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, xaris87 είπε Κατάσταση 5 με ίδια κεφάλαια. Νόμιζα ότι όλες με τα ίδια κεφάλαια είχαν περάσει. Όπως και να έχει νομίζω ότι θα περάσει κάποιος χρόνος για την επόμενη ομάδα, εκτός αν είσαι κάποια ειδική περίπτωση. Εγώ 5α (δάνειο) είμαι αλλά δε μου έχει έρθει ειδοποίηση (για αυτό και η ερώτηση αρχικά)
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, seath36 είπε Νόμιζα ότι όλες με τα ίδια κεφάλαια είχαν περάσει. Όπως και να έχει νομίζω ότι θα περάσει κάποιος χρόνος για την επόμενη ομάδα, εκτός αν είσαι κάποια ειδική περίπτωση. Εγώ 5α (δάνειο) είμαι αλλά δε μου έχει έρθει ειδοποίηση (για αυτό και η ερώτηση αρχικά) Η υπαγωγή, ποιο νούμερο είναι ? Το 6 ? 1
xaris87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 25 λεπτά πριν, seath36 είπε Νόμιζα ότι όλες με τα ίδια κεφάλαια είχαν περάσει. Όπως και να έχει νομίζω ότι θα περάσει κάποιος χρόνος για την επόμενη ομάδα, εκτός αν είσαι κάποια ειδική περίπτωση. Εγώ 5α (δάνειο) είμαι αλλά δε μου έχει έρθει ειδοποίηση (για αυτό και η ερώτηση αρχικά) Η αίτηση μου αφορά ειδική περίπτωση λόγω μίσθωσης ακινήτου. Ύπάρχει κάποια άλλη τέτοια περίπτωση;;
seath36 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 28 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η υπαγωγή, ποιο νούμερο είναι ? Το 6 ? 6.... Μόλις μπήκα
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, xaris87 είπε Η αίτηση μου αφορά ειδική περίπτωση λόγω μίσθωσης ακινήτου. Ύπάρχει κάποια άλλη τέτοια περίπτωση;; Εννοείς κυρία κατοικία του ενοικιαστή ?
xaris87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Εννοείς κυρία κατοικία του ενοικιαστή ? Κατά το έτος 2019 η κατοικία ήταν μισθωμένη σε έναν ενοικιαστή. Κατά το έτος 2020 το κτίριο χρησιμοποιήθηκε ως κύρια κατοικία μου (ιδιοκτήτης). Υπάρχει κάποια αντίστοιχη ειδική περίπτωση και να έχει προχωρήσει σε επόμενο στάδιο η αίτηση του;;
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, xaris87 είπε Κατά το έτος 2019 η κατοικία ήταν μισθωμένη σε έναν ενοικιαστή. Κατά το έτος 2020 το κτίριο χρησιμοποιήθηκε ως κύρια κατοικία μου (ιδιοκτήτης). Υπάρχει κάποια αντίστοιχη ειδική περίπτωση και να έχει προχωρήσει σε επόμενο στάδιο η αίτηση του;; Το 2020, δεν έχει καμία σημασία αφού δεν το δηλώνουμε ακόμα. Ο ενοικιαστής το δήλωνε ΚΥΡΙΑ κατοικία ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα