Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιλησα με αναπτυξιακη και μου ειπαν πως το πολυ μεχρι τελος της επομενης εβδομαδας θα εχει ξεθαρισει το θεμα με τις συμβασεις στις τραπεζες και θα προχωρησει κανονικα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikolasdaL είπε

Μιλησα με αναπτυξιακη και μου ειπαν πως το πολυ μεχρι τελος της επομενης εβδομαδας θα εχει ξεθαρισει το θεμα με τις συμβασεις στις τραπεζες και θα προχωρησει κανονικα 

αντε να δούμε για να ξεκινήσουμε τις εργασιες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, george_008 είπε

Από εθνική ενημερώθηκα τηλεφωνικά για ραντεβού την επόμενη εβδομάδα 

Έκλεισες ραντεβού ή  θα σε καλέσουν για ραντεβού;

Δημοσ.

εχει καποιος τοποθετησει αντλια θερμοτητας και solar panels για να εχει και αποσβεση στη καταναλωση ρευματος????

Δημοσ.

Σήμερα υπέγραψα Εθνική. Δεν κατάφερα να μάθω ποτέ θα μπουν τα χρήματα. Άκουσα από eurobank, μπήκαν το ίδιο απόγευμα, εμένα μου είπα ότι τα βάζει το έτεαν. Παρεμπιπτόντως, δεν έγινε αναφορά ξανά για ασφάλεια κτλ

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, seath36 είπε

Σήμερα υπέγραψα Εθνική. Δεν κατάφερα να μάθω ποτέ θα μπουν τα χρήματα. Άκουσα από eurobank, μπήκαν το ίδιο απόγευμα, εμένα μου είπα ότι τα βάζει το έτεαν. Παρεμπιπτόντως, δεν έγινε αναφορά ξανά για ασφάλεια κτλ

Κρίμα γιατί θα είχε πολύ γέλιο η συνέχεια 😂😂

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, A3TFSI είπε

Απο Πειραιώς έχουμε κανένα νέο?

Η Πειραιώς κινείται γρήγορα μόνο για να εισπράξει. Όταν είναι να δώσει κάτι παθαίνει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostasbm είπε

εχει καποιος τοποθετησει αντλια θερμοτητας και solar panels για να εχει και αποσβεση στη καταναλωση ρευματος????

solar panels εννοείς  Φ/Β με net metering;

ή panels που να ζεσταίνουν το νερό θέρμανσης (υποβοήθηση δηλ στην Α/Θ;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexiko είπε

Η Πειραιώς κινείται γρήγορα μόνο για να εισπράξει. Όταν είναι να δώσει κάτι παθαίνει.

Από την τσέπη της τα δίνει ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Από την τσέπη της τα δίνει ?

Είναι θέμα νοοτροπίας. Λυσσάνε να πουλήσουν τα τελευταία χρόνια ασφάλειες και επενδύσεις. Στους μόνους που ξέρω που πρήζουν για δάνεια κλπ είναι δυο γνωστούς οι οποίοι με τις καταθέσεις που έχουν στην Πειραιώς απλά δεν τα χρειάζονται 😂😂 Κοινώς δίνουν ομπρέλα στην ηλιοφάνεια και την μαζεύουν όταν ρίχνει ψιχάλα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ikucic είπε

solar panels εννοείς  Φ/Β με net metering;

ή panels που να ζεσταίνουν το νερό θέρμανσης (υποβοήθηση δηλ στην Α/Θ;)

Φ/B με net metering

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...