Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kanesaxo είπε
Στις 11/8/2021 στις 12:22 ΜΜ, Dimitris13131313 είπε

Που λέτε, την περασμένη Παρασκευή έδωσε το εξοικονομώ έδωσε εντολή στην τράπεζα για καταβολή προκαταβολών.

Δημήτρη, προφανώς μιλάς για το νέο προγραμμα, ετσι; Εξοικονομώ-αυτονομώ.

ΟΤαν υπέγραψες δανειακή σύμβαση με τη τράπεζα, πήρες αντίγραφο; 

Όχι, αν και το ζήτησα.

Υποθέτω ο λόγος ήταν που δεν έκανα ασφάλιση στο σπίτι (αν και με πίεσαν αρκετά λέγοντας ότι είναι υποχρεωτικό κλπ) και είπανε ότι "αφού δεν κάνετε ασφάλεια πυρός/κλπ πρέπει να περιμένουμε ΕΑΝ θα εγκριθεί το δάνειο και μετά να πάρετε αντίγραφο σύμβασης".

Προφανώς δεν είναι υποχρεωτική η ασφάλιση... όλα αυτά ήταν ένας τρόπος πίεσης για επιπλέον πωλήσεις.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikolasdaL είπε

Πραγματοποιηθηκε και η εκταμιευση το προκαταβολων προχωραμε ! (ΠΕΙΡΑΙΩΣ) :)

Βάλε με λίγο στο κλίμα. Ποσό παρεμβάσεων, ποσοστό επιδότησης σου, ποσοστό προκαταβολών...

Να ξέρω τι με περιμένει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kanesaxo είπε

Βάλε με λίγο στο κλίμα. Ποσό παρεμβάσεων, ποσοστό επιδότησης σου, ποσοστό προκαταβολών...

Να ξέρω τι με περιμένει.

Λοιπόν με τη σειρά όπως τα ανέφερες 25000 , 75% , απο το 25% που μου αναλογει η τράπεζα δίνει προκαταβολή το 70% και τα υπόλοιπα στην εκταμίευση του προγράμματος !

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, kanesaxo είπε

Να ξέρω τι με περιμένει.

kanesaxo, αν θες να μπεις ΠΟΛΥ στο κλίμα, μπορείς να κατεβάσεις τα στοιχεία των υπαγωγών
(δες μια προεπισκόπηση):
2388.png.b9f393ed2fe74c3cac1f2197027da31e.png

Των 2388 δικαιούχων:
https://hdb.gr/apofasi-ipagogis-ofeloumenon-sto-programma-eksoikonomo-autonomo/

Και των 12579 δικαιούχων:
https://hdb.gr/wp-content/themes/exponent/files/apofasi-exoikonomw-autonomw.pdf

Αν έχεις ΠΟΛΥ όρεξη, μπορεις να τα περάσεις στο excel και να βγάλεις στατιστικά.
(και αν θες μας τα κοινοποιείς...) 🙂

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, NikolasdaL είπε

Πραγματοποιηθηκε και η εκταμιευση το προκαταβολων προχωραμε ! (ΠΕΙΡΑΙΩΣ) :)

ΣΣΣΣΣ !!!! Θα μου ξυπνησεις την Γιουρομπανκ και δεν ειναι σωστο! Κοιμαται του καλου καιρου! 

• Sad 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε

ΣΣΣΣΣ !!!! Θα μου ξυπνησεις την Γιουρομπανκ και δεν ειναι σωστο! Κοιμαται του καλου καιρου! 

Γιατί νομίζεις ότι εμείς (πειραιώς) θα κάνουμε κάτι αυτές τις μέρες;

Αφού όλοι είναι κλειστοί για 2 βδομάδες.

Μόνο τυπικά είμαστε σε κατάσταση υλοποίησης παρεμβάσεων.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέο εξοικονομώ

Όπως έχω ξαναπεί θεωρώ ότι πάμε για 2022:

Ούτε προδημοσιευση οδηγού δεν έχουν κάνει και μας λένε ότι θα τρέξει Σεπτεμβρη.

Σε διαγωνισμό – εξπρές για την ανάπτυξη του πληροφοριακού συστήματος για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ ΙΙ» προχωρά το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) ενώ προσλαμβάνει, με δεύτερο διαγωνισμό, και τον τεχνικό σύμβουλο για την υλοποίηση της πλατφόρμας υποβολής των αιτήσεων. Στόχος του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) είναι να ξεκινήσει το νέο «Εξοικονομώ Αυτονομώ» ακόμα και μέσα στον Σεπτέμβριο.

Επεξ/σία από ikucic
Δημοσ.

Έγινε εκταμίευση προκαταβολών σε Εθνική τράπεζα, ενώ η πλατφόρμα ακόμα δεν έχει ενημερωθεί.

Λογικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι προηγείται ?

Η θερμοπροσωψη η τα κουφώματα ?

Ξέρει κανείς ?

πρωτα κουφωματα μετα μονωση για να καλυψει γωνιες .. αμα ειναι πολυ αναγκη να ξεκινησει ο μαστορας για θερμοπροσωψη μπορει να ξεκινησει και να αφησει τις "γωνιες απο τα κουφωματα και τη παστα για το τελος ! καθαρη δουλεια ειναι ομως να μπουν τα κουφωματα και μετα η μονωση !

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

πρωτα κουφωματα μετα μονωση για να καλυψει γωνιες .. αμα ειναι πολυ αναγκη να ξεκινησει ο μαστορας για θερμοπροσωψη μπορει να ξεκινησει και να αφησει τις "γωνιες απο τα κουφωματα και τη παστα για το τελος ! καθαρη δουλεια ειναι ομως να μπουν τα κουφωματα και μετα η μονωση !

Τα κουφώματα, θα δημιουργήσουν και μαραμετια και καλό είναι να προηγηθούν.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τα κουφώματα, θα δημιουργήσουν και μαραμετια και καλό είναι να προηγηθούν.

δεν ειναι αυτο .. οταν θα κανεις τις εργασιες θα καταλαβεις .. στις γωνιες των κουφωματων πρεπει να "φιλησει"¨στο προφιλ το κελυφος εαν δεν υπαρχει το κουφωμα δε μπορεις να το κοψεις στο περιπου .. κρατα οτι πρωτα κουφωματα :D 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

δεν ειναι αυτο .. οταν θα κανεις τις εργασιες θα καταλαβεις .. στις γωνιες των κουφωματων πρεπει να "φιλησει"¨στο προφιλ το κελυφος εαν δεν υπαρχει το κουφωμα δε μπορεις να το κοψεις στο περιπου .. κρατα οτι πρωτα κουφωματα :D 

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/8/2021 στις 12:05 ΜΜ, Evaggelos1 είπε

Ξυπνησε και ζηταει και 10 Ευρα επειδη ο ενας προμηθευτης ειναι σε αλλη τραπεζα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...