energy52 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οσοι αγχωνεστε με την ΗΤΚ εχω να σας πω πως αν δεν εχετε κανει καποιου ειδους αυθαιρεσιας στο σπιτι ,με ενα φακελο τακτοποιημενο (σχεδια,οικ.αδειες κτλ) και επιλεγοντας εναν καλα διαβασμενο (αλλα και καλοπροαιρετο!) πολιτικο μηχανικο, σε 7-10 εργασιμες θα ειναι ετοιμη.. Το αλλο που θα θελα να αναφερω ειναι πως στο κεφαλαιο της μονωσης, ο μονωσάς μου ειπε πως οι τιμες των υλικων αυτη τη χρονικη στιγμη εχουν σταθεροποιηθει και η αποζημιωση του προγραμματος υπερκαλυπτει το κοστος!!Οποτε ισως τα πραγματα δεν ειναι και τοσο ασχημα οσον αφορα τις ανατιμησεις τουλαχιστον μεχρι τωρα! Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από energy52 1
teodur Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Να ρωτησω... Τώρα που καταθεσαμε επιτέλους την ηλεκτρονική ταυτότητα και ειμαστε επιλέξιμοι, μπορουμε να ξεκινήσουμε κάποιες εργασίες ή θα εχουμε πρόβλημα; Επειδη δεν εχει θερμανση το σπιτι θελω να βαλω φυσικο αεριο
Maknight Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, teodur είπε Να ρωτησω... Τώρα που καταθεσαμε επιτέλους την ηλεκτρονική ταυτότητα και ειμαστε επιλέξιμοι, μπορουμε να ξεκινήσουμε κάποιες εργασίες ή θα εχουμε πρόβλημα; Επειδη δεν εχει θερμανση το σπιτι θελω να βαλω φυσικο αεριο Ναι μπορείς να κάνεις. Οι εργασίες που έγιναν μετά την έκδοση του α ΠΕΑ είναι επιλέξιμες. Και στο help desk αυτό λένε. Απλά συμπληρώνουν ότι μπορούμε να κάνουμε μέχρι το 30% του προϋπολογισμού. Έχε το νου σου απλά στην έκδοση άδειας, εάν χρειάζεται στην περίπτωση σου. Οι εργασίες δηλ να συμβαδίζουν με την άδεια.
mannick Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Ελαβα σήμερα το εξής μειλ από το υπεκα Η αίτησή σας με κωδικό: βρίσκεται σε αναμονή απόφασης της Επενδυτικής Επιτροπής. Ξερει κανείς τι σημαίνει ? Ρωταω γιατι η αιτηση μου ειναι οπως εχω ξαναπει στις επιλεξημες , παιζει να φαμε ακυρο τωρα?
Ikucic9 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, mannick είπε Ελαβα σήμερα το εξής μειλ από το υπεκα Η αίτησή σας με κωδικό: βρίσκεται σε αναμονή απόφασης της Επενδυτικής Επιτροπής. Ξερει κανείς τι σημαίνει ? Ρωταω γιατι η αιτηση μου ειναι οπως εχω ξαναπει στις επιλεξημες , παιζει να φαμε ακυρο τωρα? Λογικά είσαι οκ.
Maknight Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mannick είπε Ελαβα σήμερα το εξής μειλ από το υπεκα Η αίτησή σας με κωδικό: βρίσκεται σε αναμονή απόφασης της Επενδυτικής Επιτροπής. Ξερει κανείς τι σημαίνει ? Ρωταω γιατι η αιτηση μου ειναι οπως εχω ξαναπει στις επιλεξημες , παιζει να φαμε ακυρο τωρα? Έχεις επιλέξει με ιδια κεφάλαια. Τώρα πήγε στην επενδυτική επιτροπή που δίνει το οκ για υπαγωγή. Λογικά τις επόμενες ημέρες θα γίνει. Τυπικό είναι. Έχεις ελεγχθεί, επιλεχθεί, οπότε πήγε στην επιτροπή για να πατήσουν το κουμπί. Να ξέρεις ότι στην επιτροπή πάει ένα νούμερο, πχ 10.000 αιτήσεις που απαιτούν 1000000€, και εγκρίνουν μαζικά.. σε όλους πήγε το ίδιο εμαιλ. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από Maknight
Maknight Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Σήμερα βγήκαν οι υπαγωγες για όσους επέλεξαν ίδια κεφάλαια και ήταν από τις πρώτες λίστες.
Naeval Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Γνωρίζετε αν έχει καταβληθεί μέχρι στιγμής σε κάποιον το δεσμευμένο 70% του ποσού επιχορήγησης από όσους έχουν λάβει την απόφαση υπαγωγής;
Maknight Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Naeval είπε Γνωρίζετε αν έχει καταβληθεί μέχρι στιγμής σε κάποιον το δεσμευμένο 70% του ποσού επιχορήγησης από όσους έχουν λάβει την απόφαση υπαγωγής; Ακόμη σε κανέναν.. 1
teodur Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 καλησπερα!!!! ειδα σημερα οτι η αιτηση μου είναι σε κατάσταση : επιλογη χρηματοδοτικού σχηματος. επειδη βιαζομαι να τελειωσω τις εργασίες ,εαν επιλεξω οτι δεν ενδιαφερομαι για δανειοδοτηση, θα γινει γρηγοροτερα η οριστικη υπαγωγη;;;; θελω επιτελους να τελειωνω με ολες αυτες τις εργασιες
GREGORYMO Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, teodur είπε καλησπερα!!!! ειδα σημερα οτι η αιτηση μου είναι σε κατάσταση : επιλογη χρηματοδοτικού σχηματος. επειδη βιαζομαι να τελειωσω τις εργασίες ,εαν επιλεξω οτι δεν ενδιαφερομαι για δανειοδοτηση, θα γινει γρηγοροτερα η οριστικη υπαγωγη;;;; θελω επιτελους να τελειωνω με ολες αυτες τις εργασιες ΝΑΙ
Maknight Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, teodur είπε καλησπερα!!!! ειδα σημερα οτι η αιτηση μου είναι σε κατάσταση : επιλογη χρηματοδοτικού σχηματος. επειδη βιαζομαι να τελειωσω τις εργασίες ,εαν επιλεξω οτι δεν ενδιαφερομαι για δανειοδοτηση, θα γινει γρηγοροτερα η οριστικη υπαγωγη;;;; θελω επιτελους να τελειωνω με ολες αυτες τις εργασιες Τουλάχιστον 3 μήνες νωρίτερα..
teodur Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!!!Τελικα , αποφασισα να μην περιμενω τη δανειοδοτηση και ξεκινησα ηδη τις εργασιες. Απλα εχω μπερδευτει με το ποσό που μπορω να διαθεσω. Ειναι το 30% του συνολικου προυπολογισμου ή τα ιδια κεφαλαια; Γιατι υπαρχει διαφορά
GREGORYMO Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, teodur είπε ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!!!Τελικα , αποφασισα να μην περιμενω τη δανειοδοτηση και ξεκινησα ηδη τις εργασιες. Απλα εχω μπερδευτει με το ποσό που μπορω να διαθεσω. Ειναι το 30% του συνολικου προυπολογισμου ή τα ιδια κεφαλαια; Γιατι υπαρχει διαφορά Τι επιδότηση έχεις πάρει?
teodur Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Τι επιδότηση έχεις πάρει? 55%. Παιζει καποιο ρόλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα