Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι σίγουρος ότι κάποιοι το κάνουν απλά για να φανούν διαφορετικοί και πιο ψαγμένοι.

Κάτι μου λέει πως και ο blues έτσι τον πίνει, είναι της εναλλακτικής σχολής :P

• Like 1
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως και ο blues έτσι τον πίνει, είναι της εναλλακτικής σχολής :P

To σημαντικο ειναι να ειναι πολυ γλυκος.Αλλιως δεν πα να ειναι και ...kopi luwak . :-D  .Ο zio που τον πινει σκετο,ειναι πιο μερακλης.Καταλαβανει τα χαρμανια καλυτερα.To ...δηλητηριο επιδρα περισσοτερο.Καλα τα λεω zio ?  :-D

Αμα τον πινεις πολυ γλυκο με γαλα, το γαλακτομπουρικο δεν απεχει πολυ.Και την κρεμουλα θα βαλουμε και την κανελιτσα  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Για να σου έχει συμβεί τόσες φορές πάντως, κάτι μου λέει ότι είσαι από εκείνους που παραγγέλνουν κατά τις 23:30-00:00 ή και ακόμα πιο αργά.

Μια ένσταση πάνω σε αυτό.

Κάποιες φορές φέρει ευθύνη και ο πελάτης, όπως για παράδειγμα όταν για να παραγγείλει χρησιμοποιεί εκφράσεις τύπου «θα ήθελα μία πίτα απ' όλα, αλλά χωρίς τζατζίκι και κρεμμύδι, με πατάτες, χωρίς μαρούλι, με κέτσαπ/μουστάρδα».

Όταν λοιπόν ο τύπος στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής στάζει στους ~70°C εν μέσω ενός χαμού από φωνές, διαφορετικές συζητήσεις και φασαρία γενικότερα, δε φταίει μόνο εκείνος που ο άλλος για να παραγγείλει μία πίτα, πόσω μάλλον πολλές τέτοιες, έχει γράψει έκθεση στη χαρτοπετσέτα.

εγκρίνω τόπικ, πολύ first world problems και έτσι :shock:

το καλυτερότερο είναι όταν για να μην τους μπερδέψεις λέγοντας πχ από όλα εκτός από ντομάτα

που μπορεί είτε στο άκουσμα του απόλα , να ετοιμάζουν ήδη την μπλουλντόζα να πάρει σβάρνα όλα τα υλικά ή στο απόλα αυτοί να έχουν και μη καθολικα χρησιμοποιούμενα υλικά που εσύ σιχαίνεσαι όπως μαρούλι ή μουσταρδοκετσαπ πχ

οποτε τους λες ήρεμα με σαφήνεια και πραότητα : θελω ντοματα κρεμμύδι πατατες πουχου

και σου απαντανε εξοργισμένα πετώντας την πιρούνα και με ύφος "εισαι πολυ πρηξ@@δης αδερφακι μου"

ΔΛΔ ΑΠΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ; (εννοουν γιατι φλυαρεις τοση ωρα και δεν μαζευεις την παραγγελια σου σένια)

καπου εκει χαμηλωνω το κεφαλι και ψελλίζω ηττημένος, ναι αυτό εννοώ :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

To σημαντικο ειναι να ειναι πολυ γλυκος.Αλλιως δεν πα να ειναι και ...kopi luwak . :-D  .Ο zio που τον πινει σκετο,ειναι πιο μερακλης.Καταλαβανει τα χαρμανια καλυτερα.To ...δηλητηριο επιδρα περισσοτερο.Καλα τα λεω zio ?  :-D

Αμα τον πινεις πολυ γλυκο με γαλα, το γαλακτομπουρικο δεν απεχει πολυ.Και την κρεμουλα θα βαλουμε και την κανελιτσα  :-D

Τι χαρμάνια μου λες, ό,τι έχει καφέ και νερό το πίνω! :D

Άντε οκ, αν δεν είναι και καμένος ο εσπρέσο το προτιμώ!

• Like 1
Δημοσ.

Τη Δευτέρα σε συγγενικο σπίτι παραγγειλαμε σουβλάκια. Έρχεται η παραγγελία ανοίγουμε και ήταν λιγότερα ενώ πληρώθηκαν τα σωστά. Τηλέφωνο στο μαγαζί και μας έφερε τα υπόλοιπα

Δημοσ.

Μια φορα ειχαν φερει μια λαθος παραγγελια στην οποια ειχαν βαλει κοτοπουλο μεσα στα σαντουιτς απο το ενα παιδι. Το παιδι αυτο δεν πλησιαζει το κοτοπουλο ουτε στο ενα μετρο ,δεν υπηρχε περιπτωση να μπορεσει να το φαει. Οποτε πηρε τηλεφωνο για να τα παρουν πισω και να του φερουν τα σωστα. Αφου πρωτα προσπαθησε να τον πεισει να τα κρατησει ,με νευρα τελικα και κακη συμπεριφορα συμφωνησε να του στειλει τα σωστα. Ενα σας λεω εκαναν 2 ωρες περιπου να του τα φερουν!! Κι οταν του τα φεραν ηταν παγωμενα και σε κακιστη κατασταση. Απο μαγαζι που εκεινη την περιοδο ηταν απο τα νουμερο 1 και γινοταν χαμος απο κοσμο. Τι να κανεις σε αυτην την περιπτωση; Εκτος απο το να τον ξεφτυλιζεις οπου βρεθεις και να μην ξαναπαρεις απο εκει δεν μπορεις να κανεις και πολλα αλλα.

Α κι ειχαν ξεχασει και να του βαλουν κι ενα υλικο κιολας μεσα.

• Like 2
Δημοσ.

αυτο δεν ειναι καφες ομως.ειναι απλα ενα ροφημα.

μην ξεγελιεστε οτι πινετε καφε :P

η καταρα ειναι να μην τρως πατατες,να τους λες ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΑΤΑ και να σκαει απ ολα..

100δες φορες..

• Like 2
Δημοσ.

Μια φορα ειχαν φερει μια λαθος παραγγελια στην οποια ειχαν βαλει κοτοπουλο μεσα στα σαντουιτς απο το ενα παιδι. Το παιδι αυτο δεν πλησιαζει το κοτοπουλο ουτε στο ενα μετρο ,δεν υπηρχε περιπτωση να μπορεσει να το φαει. Οποτε πηρε τηλεφωνο για να τα παρουν πισω και να του φερουν τα σωστα. Αφου πρωτα προσπαθησε να τον πεισει να τα κρατησει ,με νευρα τελικα και κακη συμπεριφορα συμφωνησε να του στειλει τα σωστα. Ενα σας λεω εκαναν 2 ωρες περιπου να του τα φερουν!! Κι οταν του τα φεραν ηταν παγωμενα και σε κακιστη κατασταση. Απο μαγαζι που εκεινη την περιοδο ηταν απο τα νουμερο 1 και γινοταν χαμος απο κοσμο. Τι να κανεις σε αυτην την περιπτωση; Εκτος απο το να τον ξεφτυλιζεις οπου βρεθεις και να μην ξαναπαρεις απο εκει δεν μπορεις να κανεις και πολλα αλλα.

Α κι ειχαν ξεχασει και να του βαλουν κι ενα υλικο κιολας μεσα.

Ακριβώς αυτό... ποιος σου λέει ότι ο άλλος δεν στο έχει φτύσει ή δεν σου έχει βάλει μπαγιατεμένα κρέατα που απλά τα ζέστανε και έριξε και τπτ καρικεύματα... Και όλα αυτά, όπως είπαμε και πριν, για 3-4 ευρώ... Χαλάς δλδ το όνομά σου, χάνεις πελάτες για βλακείες!

Για να σου έχει συμβεί τόσες φορές πάντως, κάτι μου λέει ότι είσαι από εκείνους που παραγγέλνουν κατά τις 23:30-00:00 ή και ακόμα πιο αργά.

Λόγω (κωλο)δουλειάς γυρίζω σπίτι κατά τις 8, οπότε μεχρι να ξεντυθώ, να κάνω ενα ντουζάκι κλπ θα πάει 10+ η ώρα. Γι' αυτο και λέω ότι χίλιες φορές να μου πει τελείωσε ο γύρος, παρά να μου δώσει υπολείμματα γύρου ή να μου το αντικαταστήσει μόνος του με καλαμάκι!

Το ίδιο και όταν έχει δουλειά και θα το αργήσει... πες μου ότι θα κανεις 40 λεπτά να ξέρω... μην μου λες σε 20 λεπτά το πολύ θα ειναι έτοιμα και μου τα φέρνεις παγωμένα σε καμιά ώρα. Και εκεί πάλι δεν φταίει ο διανομέας, αλλά το αφεντικό που δεν λέει στα παιδιά στα τηλέφωνα να λένε πραγματικούς χρόνους... Ακόμα και στο e-food την έχω πάθει έτσι, με το site να λεει έτοιμα σε 30' λεπτά και να μου το φέρνουν παγωμένο μετά απο 1 ώρα... Εκεί έκανα παράπονα στο e-food πάντως για να ξέρουν με τι μαγαζί συνεργάζονται. Απο κει και πέρα δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί σαν εταιρεία με το μαγαζί (αν υπάρχουν ποινές κλπ)

ΥΓ Πάντως με χρόνο παράδοσης ΟΛΟΙ την έχουμε πατήσει πάνω απο μια φορά

• Like 1
Δημοσ.

Το μεγαλο προβλημα με το delivery,ειναι το μεγεθος της καταναλωσης σε αντιστοιχια με την ικανοτητα παραγωγης.

Μεχρι πριν 15 χρονια,τα σουβλατζιδικα ειχαν με το ζορι ενα τηλεφωνο για παραγγελειες,τις πιο πολλες φορες τα επαιρνες απο το μαγαζι.Ενα μικρο σουβλατζιδικο εξυπηρετουσε 2-3 ατομα ανα 10 λεπτο.

Με τα χρονια οι κουτοπονηροι επιχειρηματιες,ειδαν οτι το delivery εχει ψωμι,πολυ παραπανω απο την εστιαση στο μαγαζι.Αποτελεσμα αυτου αυξηθηκαν οι τηλεφωνικες γραμμες για παραγγελια και αυτοματα αυξηθηκε η αναγκη για παραγωγη.Αντι ομως στις περισσοτερες περιπτωσεις να κανουν τις απαραιτητες διαδικασιες για αυτο,προτιμησαν ειτε να εχουν μεγαλο χρονο αναμονης,ειτε κακη ποιοτητα λογο βιασυνης,τα περι κακη ποιοτητας λογο περασμενης ωρας τα ακουω βερεσε,οταν εχεις ενα μαγαζι καλος ή κακος πρεπει να εχεις μικρες διακυμανσεις σε αυτο που προσφερεις και να μην σερβιρεις πετσια και καμενο κρεας απλα και μονο για να τσιμπησεις 4 ευρω απο 2 τυλιχτα.

Εν ολιγης το φαγητο στην ελλαδα και συγκεκριμενα το fast food,ειναι μια αρπαχτη,δεν υπαρχει μερακι και ουτε διαθεση για βελτιωση.Εχουμε επιχειρηματιες οχι μαστορες.

• Like 4
Δημοσ.

Εν ολιγης το φαγητο στην ελλαδα και συγκεκριμενα το fast food,ειναι μια αρπαχτη,δεν υπαρχει μερακι και ουτε διαθεση για βελτιωση.Εχουμε επιχειρηματιες οχι μαστορες.

Μα γι' αυτό σε κάθε περιοχή υπάρχουν καμιά 10αρια σουβλατζιδικα/μπεργκεραδικα/πιτσαριες/σαντουιτσάδικα κλπ και απο αυτά ζήτημα να αξίζουν τα 2. Επίσης, για τον ίδιο λογο βλέπεις ότι ο μέσος όρος ζωής τους ειναι 3-4 το πολύ χρόνια.

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικα το λαθος σε υλικα το περναω παντα στο ντουκου, ετσι κι αλλιως δεν εχω πολλες απαιτησεις, τρωω ο,τι τρωγεται και that's that.

Τα εχω παρει ομως κρανιο με τοπικη πιτσαρια που διαφημιζε δυο μεγαλες πιτσες Χ ευρω στο eFood και οταν παραγγειλα εσκασαν οι δυο μεγαλες πιτσες με αποδειξη Χ+καμποσο. Τους πηρα τηλεφωνο και "η προσφορα αφορα τις μεσαιες πιτσες, ειναι λαθος του eFood". Εννοειται εκανα και παραπονα στο eFood.

Δεν ειμαι μιζερος, αλλα μπορω να αναγνωρισω ενα λαθος απο ενα "λαθος/αρπαχτη".

Μια φορα επισης που ειχαν φερει χαλια πιτογυρα και πατατες κρυες και πανιασμενες (αλλα χαλια σε φαση δεν τρωγονταν και εφυγαν στα σκουπιδια), τους πηρα τηλεφωνο και παραπονεθηκα ευγενικα και μου εστειλαν νεα παραγγελια. Τωρα αν ηταν και εμπλουτισμενη με dna δεν ξερω.

Κατα τ'αλλα ειναι οπως ειπαν παραπανω. Δεν ειναι δικη μου δουλεια το management του σουβλατζιδικου, η υποχρεωση μου τελειωνει στο να πληρωσω το προιον που επελεξα και η δικη τους στο να μου φερουν το προιον που ζητησα σε ευλογο χρονο.

Για τον ιδιο λογο, δε θα εκραζα ποτε τον ντελιβερα (εκτος αν τον εβλεπα να μαζευει το φαγητο απο κατω οπως ειπαν), αυτος ευθυνεται μονο στο να μεταφερει το φαγητο και επειδη αποκλειω να σταματαει για να παιξει ταβλι με τα φιλαρακια του εν ωρα εργασιας, μαλλον καποιος αλλος φταιει για τα δεινα του φαγητου :lol:

• Like 4
Δημοσ.

Ποσο τυχαίο ρε παιδια ειναι πως σχεδόν ολα τα λαθη ειναι υπέρ του μαγαζιού; Άσχημες συμπεριφορές ή το φαγητό να αργεί δεν ειναι μονο ελληνικο φαινόμενο!

Δημοσ.

Ποσο τυχαίο ρε παιδια ειναι πως σχεδόν ολα τα λαθη ειναι υπέρ του μαγαζιού; Άσχημες συμπεριφορές ή το φαγητό να αργεί δεν ειναι μονο ελληνικο φαινόμενο!

Σίγουρα γίνονται και λάθη υπέρ του πελάτη, απλά δε νομίζω κανείς λογικός να πάρει για να παραπονεθεί.

Δημοσ.

Σίγουρα γίνονται και λάθη υπέρ του πελάτη, απλά δε νομίζω κανείς λογικός να πάρει για να παραπονεθεί.

Ε καλά αν την ώρα που σου δίνει την παραγγελία σου πει ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που περιμένεις δεν είναι κακό να πεις μια κουβέντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...