Irene.j Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εάν δεν μπορείς να βρεις με κατο απο 400ευρο,βρες ενα σπίτι πλήρωσε το πρώτο ενοίκιο 400ευρο και τους υπόλοιπους μηνες δίνε απο 300ευρο.να πάρουν ενα μάθημα οι κακοί ιδιοκτητες. Ολοι αυτο κανουν και ρίχνουν την τιμή
Leokatana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Φιλε μου αν εχεις την δυνατοτητα κανε παζαρι του τυπου 6 μηνες μπροστα τα ενοικια, εγω ετσι πετυχα καλυτερη τιμη. Οταν εψαχνα για σπιτι υπαρχαν τυποι που νομιζαν οτι χαριζαν το σπιτι τους με αναλογο υφος του ελληναρα, ευτυχως ο αυτος που βρηκα στο τελος ηταν αυτο που θελω σε ιδιοκτητη τα λεφτα του ενοικιου στην ωρα του και δεν τον βλεπω καθολου. 2
SnapShot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ευτυχως ο αυτος που βρηκα στο τελος ηταν αυτο που θελω σε ιδιοκτητη τα λεφτα του ενοικιου στην ωρα του και δεν τον βλεπω καθολου. μην νομίζεις πως και ο ιδιοκτήτης έχει κανά βίτσιο να κυνηγάει τον ενοικιαστή για το ενοίκιο Όλοι οι ιδιοκτήτες το ίδιο θέλουν με αυτό που θέλεις κι εσύ Αν είναι δυνατόν να βλέπουμε την φάτσα του άλλου μία στο συμβόλαιο και μία όταν λήξει και παραδίδει τα κλειδιά τότε θα είναι θαυμα 1
Leokatana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 μην νομίζεις πως και ο ιδιοκτήτης έχει κανά βίτσιο να κυνηγάει τον ενοικιαστή για το ενοίκιο Όλοι οι ιδιοκτήτες το ίδιο θέλουν με αυτό που θέλεις κι εσύ Αν είναι δυνατόν να βλέπουμε την φάτσα του άλλου μία στο συμβόλαιο και μία όταν λήξει και παραδίδει τα κλειδιά τότε θα είναι θαυμα Σε εναν φυσιολογικο ανθρωπο σιγουρα αυτα που ειπες ισχυουν. Αλλα με την εμπειρια που εχω στο θεμα ειναι 50/50 τι θα σου κατσει, εμενα ιδιοκτητρια πηγε να ανοιξει το σπιτι με δικα της κλειδια ενω ημουν μεσα... Η αλλη οταν ημουν φοιτητης σιδερωνε τα ρουχα της το καλοκαιρι σε δωματια που νοικιαζε (φοιτητες ελειπαν λογο καλοκαιριου). Αρα δεν θελουν ολοι οι ιδιοκτητες το ιδιο ουτε ολοι οι ενοικιαστες....
SnapShot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ε αυτά είναι ντροπιαστικά πράγματα για να φανταστείς έχω και την πάγια αρχή να εισπράττω τα ενοίκια μόνο μέσω τραπέζας με λογαριασμό. Αυτό το χτυπώ κουδούνι, αποδειξούλα κοκ δεν το έχω εφαρμόσει ούτε και πρόκειται. 2
The_Judas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εσύ θα πρότεινες στον σπιτονοικοκύρη σου αναλογική αύξηση ενοικίου αν μεγάλωνε το εισόδημα σου?(δεν χρειάζεται να απαντήσεις, ρητορική είναι η ερώτηση). Δεν χρειάζεται να το ζητήσει. Το κάνουν πολλοί. Αν τους πεις ότι θα ανοίξεις ιατρείο στο χώρο, σου λένε τιμή 800ευρώ/μήνα, αν τους πεις για μανάβικο 400.
Leokatana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 κσλα αυτη έπρεπε να σιδερώσει για να τσεκάρει το σπιτι της; να μου πεις οτι τηγανιζε ψάρια, να δεχτώ οτι δεν ήθελε τσίκνα στο σπιτι της Δεν μπορεί αλλος θα ηταν ο λογος, μήπως είχε πάρει τα σώβρακα κανενός νταβραντισμενου φοιτητή και τα μυριζε; χαχααχα μπορει, γενικα υπαρχει πολυ ανωμαλια...
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 εμενα ιδιοκτητρια πηγε να ανοιξει το σπιτι με δικα της κλειδια ενω ημουν μεσα... Ακόμα ένα γεγονός που με ξεπερνάει: να νοικιάζεις καινούριο σπίτι και να μην αλλάζεις κλειδαριά την πρώτη μέρα που μετακομίζεις... 4
Leokatana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ακόμα ένα γεγονός που με ξεπερνάει: να νοικιάζεις καινούριο σπίτι και να μην αλλάζεις κλειδαριά την ίδια κιόλας μέρα... ΠΗΓΕ να ανοιξει το σπιτι, εννοειτε πως ειχα αλλαξει κλειδαρια. 1
SnapShot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ακόμα ένα γεγονός που με ξεπερνάει: να νοικιάζεις καινούριο σπίτι και να μην αλλάζεις κλειδαριά την πρώτη μέρα που μετακομίζεις... σε πόρτα ασφαλείας που η κλειδαριά δεν κάνει 5-10 ευρώ;
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ΠΗΓΕ να ανοιξει το σπιτι, εννοειτε πως ειχα αλλαξει κλειδαρια. Kudos τότε. Το έχω ξαναδεί πάντως σε αυτό το forum, άτομο να κάνει παράπονα επειδή βρήκε μια μέρα τον ιδιοκτήτη μέσα στο σπίτι του. Wtf δηλαδή, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να αλλάξουμε κλειδαριά σε καινούριο σπίτι. σε πόρτα ασφαλείας που η κλειδαριά δεν κάνει 5-10 ευρώ; Εξαρτάται. Αν η περιουσία που έχεις μέσα στο σπίτι σου αξίζει λιγότερο από το κόστος της κλειδαριάς, τότε δεν την άλλαζεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση, επιβάλλεται να αλλαχτεί η κλειδαριά. Μου αρέσει που συζητάμε το αυτονόητο πάντως.
Joshua21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δεν χρειάζεται να το ζητήσει. Το κάνουν πολλοί. Αποστόλη εσύ? Μόνο αυτός πετάει τέτοια μαργαριτάρια. Αν τους πεις ότι θα ανοίξεις ιατρείο στο χώρο, σου λένε τιμή 800ευρώ/μήνα, αν τους πεις για μανάβικο 400. Τώρα τι σχέση έχει η επαγγελματική στέγη με τις κατοικίες που συζητάμε σε αυτό το νήμα, μόνο εσύ ξέρεις. Άσε που δεν γίνεται όπως νομίζεις, πρώτα ανακοινώνει ο ιδιοκτήτης τα στοιχεία του ακινήτου(συμπεριλαμβανομένης και της τιμής) ψάχνοντας ενοικιαστή.
The_Judas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Τα ανακοινώνει δημόσια; Που γίνεται αυτό; Στο taxis; Ασε καλύτερα μην το συνεχίζεις, γιατί δεν έχεις ιδέα του αντικειμένου. Ρώτα πόσα πληρώνει ένας γιατρος-φαρμακοποιός για ενοίκιο και μετά ρώτα το διπλανό κατάστημα (ή διαμέρισμα) και θα καταλάβεις. Εδώ άλλοι ζητάνε εκκαθαριστικό πριν νοικιάσουν (το έγραψε ένας πιο πάνω!). Αλλοι ζητάνε σε αγγελίες μόνο δημόσιους υπαλλήλους-στρατιωτικούς.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 . ΒΠ η νεα Ιωνία Τρίζουν τα κοκκαλα του Καζαντζίδη Η Νεα Ιωνια ανηκει στο Βορειο Τομεα Αθηνων 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Η Νεα Ιωνια ανηκει στο Βορειο Τομεα Αθηνων Δεν είναι θέμα διοικητικής κατάταξης μιας περιοχής - τα βόρεια προάστια είναι πιο πολύ γεωγραφικός-κοινωνιολογικός "προσδιορισμός". 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα