Προς το περιεχόμενο

Bιολογικό κρέας και νωπό γάλα. 50 χρόνια πίσω είμαστε!


Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο τότε που ξεκίνησα την έντονη γυμναστική τρώω κρέας κάθε μερα και ψάχνω να βρω πραγματικό καλό βιολογικό κρέας και κατέληξα στο συμπέρασμα οτι στην Ελλάδα είμαστε καταδικασμένοι να τρώμε σαβούρα κρέας. Φυσικά ωμό γαλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μόνο σκουπίδια υψηλής παστερίωσης με λιγότερες βιταμίνες, χωρίς ένζυμα(γι'αυτο δεν μπορεί να τα χωνέψει κανείς) και χωρίς ενεργά βακτήρια(ναι για τα προβιοτικά λεω που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια να αγοράζουμε). Απο τον φόβο της σαλμονένας και του e-coli πίνουμε και δίνουμε στα παιδιά μας παστεριωμένο γάλα που είναι δηλητήριο. Στην Αμερική σε πολλές πολιτείες πουλάνε ωμό γάλα απο αγελάδες που εκτρέφονται με γρασίδι και χωρίς ορμόνες. Στο τριτοκοσμικό Ελλαδέξ για να πούμε την αλήθεια δεν θα υπάρξει ποτέ ποιοτικό γάλα ,γιατί είμαστε λαός της αρπαχτής.

 

Τα κρέατα των supermarkets προέρχονται απο φάρμες της Ολλανδιας και της Γαλλίας που ταΐζουν τα ζωα σαβουρα. Σίγουρα ορμόνες, αντιβιοτικά, σιτηρά και σκέτη ζαχαρη πολλές φορές για να παχύνουν γρήγορα. Αλλά και το Ελληνικό κρέας που έχουν οι χασάπηδες προέρχεται απο ζωα που ταΐζονται με σιτηρά και ορμόνες για να παχύνουν γρήγορα. Όμως και τα αποκαλούμενα βιολογικά κρέατα είναι ελάχιστα καλύτερα και έχουν και την υπερδιπλάσια τιμή. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν οτι τα μοσχάρια πρέπει να τρώνε μόνο χόρτα και οτι το σιτάρι και το καλαμπόκι τους δημιουργεί προβλήματα.

 

Στην Αμερική που είναι 50 χρόνια μπροστά απο εμας υπάρχουν τα grass fed beef, τα χοιρινά που ταΐζονται  κατα 60% με χόρτα και 40% με φρούτα και λαχανικά κ.τ.λ. Είναι πραγματικά εξωπραγματικά αυτά που βλέπω απο αγρότες της Αμερικής. Πως σχετικά εύκολα έχουν γρασίδι όλη την χρονιά για τα ζωα τους ,χωρίς φυτοφάρμακα. 

 

Για παράδειγμα εχεις 50 στρέμματα.Σε ενα στρέμμα βάζεις 100 μοσχάρια και τα οποία τρώνε το γρασίδι ,αφήνουν τα κόπρανα για λίπασμα και την επόμενη μέρα τα μεταφέρεις ακριβώς δίπλα και το κάνεις αυτό μέχρι να φυτρώσει και πάλι το γρασίδι στο πρώτο στρέμμα. Τα στρέμματα τα χωρίζεις με ηλεκτρικό φράκτη για να μην μπορουν να πηγαίνουν όπου θέλουν τα μοσχάρια ,αλλά και για προστασία απο λύκους κ.α. 

 

 

Δείτε το βίντεο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Μπορείς να πηγαίνεις σε αυτόν που έχει την μπουτίκ κρεάτων σε Αθήνα και Μύκονο χρεώνοντας εκατοντάδες ευρώ. Από εκεί και πέρα, μια χαρά κρέας έχει ο χασάπης μου νοστιμότατο. Η διατροφή είναι για τους ψυχαναγκαστικούς με τη γυμναστική. Από την άλλη το καταλαβαίνω, εγώ έχω άλλους ψυχαναγκασμούς.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να πηγαίνεις σε αυτόν που έχει την μπουτίκ κρεάτων σε Αθήνα και Μύκονο χρεώνοντας εκατοντάδες ευρώ. Από εκεί και πέρα, μια χαρά κρέας έχει ο χασάπης μου νοστιμότατο. Η διατροφή είναι για τους ψυχαναγκαστικούς με τη γυμναστική. Από την άλλη το καταλαβαίνω, εγώ έχω άλλους ψυχαναγκασμούς.

 

 

Στην Αμερική το grass fed beef είναι ελάχιστο πιο ακριβό απο το κρεας που πουλάνε στα wallmart. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Μιλάς για την Αμερική που είναι όλοι παχύσαρκοι..

Αν θυμάμαι καλά είμαστε στους πρώτους (αν όχι πρώτοι) σε παχυσαρκία στην Ευρώπη, είτε σε ενήλικες είτε σε παιδιά.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και με ενα απλο σερτς βλέπουμε οτι το grass-fed στην ταμπέλα πώλησης δεν σημαινει απολύτως τίποτα http://www.businessinsider.com/grass-fed-claims-beef-bogus-usda-packaging-2016-2 και αυτό ειναι και το πιο λογικό αν η τιμή δεν ειναι διπλή ή τριπλή απο το "συμβατικό" κρεας όπως θα ήταν το "βιολογικό" καθαρά και μόνο για λόγους κόστους - απωλειών του παραγωγού. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και καθόλου δύσκολο να αρρωστήσεις από αυτά όταν τα βρεις.

 

 

κυρία Σούλα (παρατίθεται ενδεικτική φώτο αρχείου)

χορτοφάγος αποκλειστικά, με σφραγίδα γνησιότητας και νωπότατο γάλα χωρίς μεσάζοντες

τα βράδια στην σκέψη της ακόμα αρρωσταίνω

 

basta.jpg

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο τότε που ξεκίνησα την έντονη γυμναστική τρώω κρέας κάθε μερα και ψάχνω να βρω πραγματικό καλό βιολογικό κρέας και κατέληξα στο συμπέρασμα οτι στην Ελλάδα είμαστε καταδικασμένοι να τρώμε σαβούρα κρέας. Φυσικά ωμό γαλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μόνο σκουπίδια υψηλής παστερίωσης με λιγότερες βιταμίνες, χωρίς ένζυμα(γι'αυτο δεν μπορεί να τα χωνέψει κανείς) και χωρίς ενεργά βακτήρια(ναι για τα προβιοτικά λεω που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια να αγοράζουμε). Απο τον φόβο της σαλμονένας και του e-coli πίνουμε και δίνουμε στα παιδιά μας παστεριωμένο γάλα που είναι δηλητήριο. Στην Αμερική σε πολλές πολιτείες πουλάνε ωμό γάλα απο αγελάδες που εκτρέφονται με γρασίδι και χωρίς ορμόνες. Στο τριτοκοσμικό Ελλαδέξ για να πούμε την αλήθεια δεν θα υπάρξει ποτέ ποιοτικό γάλα ,γιατί είμαστε λαός της αρπαχτής.

 

Τα κρέατα των supermarkets προέρχονται απο φάρμες της Ολλανδιας και της Γαλλίας που ταΐζουν τα ζωα σαβουρα. Σίγουρα ορμόνες, αντιβιοτικά, σιτηρά και σκέτη ζαχαρη πολλές φορές για να παχύνουν γρήγορα. Αλλά και το Ελληνικό κρέας που έχουν οι χασάπηδες προέρχεται απο ζωα που ταΐζονται με σιτηρά και ορμόνες για να παχύνουν γρήγορα. Όμως και τα αποκαλούμενα βιολογικά κρέατα είναι ελάχιστα καλύτερα και έχουν και την υπερδιπλάσια τιμή. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν οτι τα μοσχάρια πρέπει να τρώνε μόνο χόρτα και οτι το σιτάρι και το καλαμπόκι τους δημιουργεί προβλήματα.

 

Στην Αμερική που είναι 50 χρόνια μπροστά απο εμας υπάρχουν τα grass fed beef, τα χοιρινά που ταΐζονται  κατα 60% με χόρτα και 40% με φρούτα και λαχανικά κ.τ.λ. Είναι πραγματικά εξωπραγματικά αυτά που βλέπω απο αγρότες της Αμερικής. Πως σχετικά εύκολα έχουν γρασίδι όλη την χρονιά για τα ζωα τους ,χωρίς φυτοφάρμακα. 

 

Για παράδειγμα εχεις 50 στρέμματα.Σε ενα στρέμμα βάζεις 100 μοσχάρια και τα οποία τρώνε το γρασίδι ,αφήνουν τα κόπρανα για λίπασμα και την επόμενη μέρα τα μεταφέρεις ακριβώς δίπλα και το κάνεις αυτό μέχρι να φυτρώσει και πάλι το γρασίδι στο πρώτο στρέμμα. Τα στρέμματα τα χωρίζεις με ηλεκτρικό φράκτη για να μην μπορουν να πηγαίνουν όπου θέλουν τα μοσχάρια ,αλλά και για προστασία απο λύκους κ.α. 

 

 

Δείτε το βίντεο

 

Μάλλον δεν έχεις ζήσει μακρυά από την Αθήνα φίλτατε και τα γράφεις αυτά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρώση μη παστεριωμένων γαλακτοκομικών. Σας το εύχομαι ολόψυχα.

 

Μόνο μετά καθίστε σπίτι σας να υποστείτε τις συνέπειες, απο τη στιγμή που έχετε προειδοποιηθεί γι αυτές.

 

Να μην επιβαρύνετε ούτε το προσωπικό, ούτε τον προυπολογισμό των νοσοκομείων.

 

Καθίστε σπίτι για να αποδειχθεί ποιος είναι τελικά 50 χρόνια πίσω.

 

Υ.Γ. Το γάλα δεν έχει ένζυμα γι αυτό δε μπορεί να το  χωνέψει κάποιος! Με την παστερίωση χάνεται η λακτάση του ....γάλακτος δηλαδή!....  Και είσαι τόσο σίγουρος γι αυτά που γράφεις που ανοίγεις και "καταγγελτικό" νήμα!

  • Like 14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρώση μη παστεριωμένων γαλακτοκομικών. Σας το εύχομαι ολόψυχα.

 

Συντάξτε διαθήκη. κανονίστε έξοδα κηδείας και περιμένετε στο σπίτι να δείτε αν τη σκαπουλάρετε ή όχι και αν ευσταθούν τα όσα διαβάζετε σε συνομωσιολογικά μπλογκς.

 

 

το ξυλο της κασας θα ειναι γνησιο κερασιας χωρις προσθηκη νοβοπαν,βερνικιων και αλλων τεχνητων ενωσεων;

αν οχι, εγω δεν μπαινω εκει μεσα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...