YMIB Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το μόνο καλό που έχει το μη κατεργασμένο γάλα είναι ότι η γεύση του είναι πολύ καλύτερη από αυτό που πίνουμε από τις συσκευασίες. Είχα πιει στη Ζιμπάμπουε. Το μόνο γάλα παστεριωμένο που προσέγγιζε τη γεύση του ήταν το γάλα Έβρος που είχα πιει πριν 18 χρόνια στη Θράκη, δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feniaCat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 still , Το ερώτημα ήταν ποιά είναι η πιο παχυσαρκη χώρα, όχι που ζουν οι περισσότερο παχύρασκοι. η Σουηδία, αν παρατηρήσεις στον χάρτη, κάνει μια κοιλιά προς τα κάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 κυρία Σούλα (παρατίθεται ενδεικτική φώτο αρχείου) χορτοφάγος αποκλειστικά, με σφραγίδα γνησιότητας και νωπότατο γάλα χωρίς μεσάζοντες τα βράδια στην σκέψη της ακόμα αρρωσταίνω μου θυμίζει αυτήν προτιμώ την μωβ με το αστέρι πάντως, εκτός αν έχεις άλλη με καλύτερο σημάδι πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το ελληνικό κρέας είναι απείρως ανώτερο από κάθε Αμερικανική, Γαλλική, Ολλανδική, Βέλγικη, Ισπανική και Γερμανική σαβούρα που μας πουλάνε. Ενώ αγοράζω από χασάπηδες που εμπιστεύομαι, πρόσφατα έκανα το λάθος και αγόρασα από μια (πρώην) ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένα μοσχάρι, γαλλικό αν θυμάμαι καλά. Όταν το μαγείρεψα στο σπίτι, βρωμοκόπησε όλη η πολυκατοικία λες και βράζαμε εντόσθια. Όσο για γεύση, κόντεψα να κάνω εμετό. Τους πήρα τηλέφωνο, τους ξέχεσ@ και μου επέστρεψαν τα χρήματα. Πρώτη φορά μου έχει συμβεί αυτό το πράγμα. Αν είχα λεφτά για πέταμα, θα το πήγαινα για ανάλυση. Δεν ξέρω τι έφταιγε, αλλά αυτό το κρέας είτε ήταν μέρος που είχε φάει ένεση είτε ήταν πολυκαιρισμένο και του έριξαν συντηρητικά για να διατηρηθεί. Προς το παρόν, μια χαρά κρέατα έχουμε και η ελληνική κτηνοτροφία διατηρεί ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Τα κρέατα των ξένων είναι στη πλειοψηφία τους μπιμπαρισμένα στην ορμόνη και ταϊσμένα με κατώτατης ποιότητας ζωωτροφές. Όχι ότι εδώ δεν υπάρχουν απατεώνες, απλά καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά όταν τα ξένα γουρούνια έχουν διπλό βάρος από τα ελληνικά ή όταν οι Γάλλοι έχουν μοσχάρια 250 κιλών τη στιγμή που τα ελληνικά φτάνουν με τη βια τα 100 όταν σφάζονται. Αυτό που θεωρείτε βιολογικό κρέας στο εξωτερικό είναι σαν να ζητάς εδώ χαβιάρι. Κυρίως τρώνε κρέατα χειρίστου είδους και μαζικής παραγωγής, από ζώα εσώκλειστα για όλη της ζωή σε κλουβιά. Τα βιολογικά είναι πανάκριβα. Τουλάχιστον στην ελληνική επαρχία μπορείς να βρεις μέχρι και 100% βιολογικό, ελευθέρας βοσκής κρέας στην τιμή του κανονικού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το ελληνικό κρέας είναι απείρως ανώτερο από κάθε Αμερικανική, Γαλλική, Ολλανδική, Βέλγικη, Ισπανική και Γερμανική σαβούρα που μας πουλάνε. Γενικόλογο και κατά πάσα πιθανότητα λανθασμένο. Μόνο με συγκεκριμένες συγκρίσεις ισχύει, αλλά δεν το λες και "fair play". Προφανώς των supermarket δεν είναι τπτ της προκοπής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 o Πατερας Κλεομενης εφτιαξε το θεμα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YMIB Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Επίσης σε φίλους Γάλλους τους έκανε εντύπωση το φρέσκο γάλα 2 ημερών που έχουμε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 50+ χρόνια πίσω έπιναν άβραστο γάλα οπότε είμαστε 100 χρόνια μπροστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostol1s Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 ο μονος πρακτικος τροπος για να πινεις κατευθειαν γαλα οπως βγαινει και καθαρο κρεας ειναι να εχεις ζωα, ειτε σε κηπο εαν εισαι σε χωριο ειτε σε ταρατσα εαν εισαι σε πολη αθηνα κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Tαιριάζει γιατί το θέμα είναι του κώλου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ποιος να μου το λεγε οτι σε τοπικ με τετοιο τιτλο θα εβλεπα τετοια κωλαρα. Γι' αυτό πρέπει να διαβάζεις όλα τα θρετζ, παντού μπορεί να κρύβονται διαμαντάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Απο τότε που ξεκίνησα την έντονη γυμναστική τρώω κρέας κάθε μερα και ψάχνω να βρω πραγματικό καλό βιολογικό κρέας και κατέληξα στο συμπέρασμα οτι στην Ελλάδα είμαστε καταδικασμένοι να τρώμε σαβούρα κρέας. Φυσικά ωμό γαλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μόνο σκουπίδια υψηλής παστερίωσης με λιγότερες βιταμίνες, χωρίς ένζυμα(γι'αυτο δεν μπορεί να τα χωνέψει κανείς) και χωρίς ενεργά βακτήρια(ναι για τα προβιοτικά λεω που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια να αγοράζουμε). Απο τον φόβο της σαλμονένας και του e-coli πίνουμε και δίνουμε στα παιδιά μας παστεριωμένο γάλα που είναι δηλητήριο. Στην Αμερική σε πολλές πολιτείες πουλάνε ωμό γάλα απο αγελάδες που εκτρέφονται με γρασίδι και χωρίς ορμόνες. Στο τριτοκοσμικό Ελλαδέξ για να πούμε την αλήθεια δεν θα υπάρξει ποτέ ποιοτικό γάλα ,γιατί είμαστε λαός της αρπαχτής. Τα κρέατα των supermarkets προέρχονται απο φάρμες της Ολλανδιας και της Γαλλίας που ταΐζουν τα ζωα σαβουρα. Σίγουρα ορμόνες, αντιβιοτικά, σιτηρά και σκέτη ζαχαρη πολλές φορές για να παχύνουν γρήγορα. Αλλά και το Ελληνικό κρέας που έχουν οι χασάπηδες προέρχεται απο ζωα που ταΐζονται με σιτηρά και ορμόνες για να παχύνουν γρήγορα. Όμως και τα αποκαλούμενα βιολογικά κρέατα είναι ελάχιστα καλύτερα και έχουν και την υπερδιπλάσια τιμή. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν οτι τα μοσχάρια πρέπει να τρώνε μόνο χόρτα και οτι το σιτάρι και το καλαμπόκι τους δημιουργεί προβλήματα. Στην Αμερική που είναι 50 χρόνια μπροστά απο εμας υπάρχουν τα grass fed beef, τα χοιρινά που ταΐζονται κατα 60% με χόρτα και 40% με φρούτα και λαχανικά κ.τ.λ. Είναι πραγματικά εξωπραγματικά αυτά που βλέπω απο αγρότες της Αμερικής. Πως σχετικά εύκολα έχουν γρασίδι όλη την χρονιά για τα ζωα τους ,χωρίς φυτοφάρμακα. Για παράδειγμα εχεις 50 στρέμματα.Σε ενα στρέμμα βάζεις 100 μοσχάρια και τα οποία τρώνε το γρασίδι ,αφήνουν τα κόπρανα για λίπασμα και την επόμενη μέρα τα μεταφέρεις ακριβώς δίπλα και το κάνεις αυτό μέχρι να φυτρώσει και πάλι το γρασίδι στο πρώτο στρέμμα. Τα στρέμματα τα χωρίζεις με ηλεκτρικό φράκτη για να μην μπορουν να πηγαίνουν όπου θέλουν τα μοσχάρια ,αλλά και για προστασία απο λύκους κ.α. Δείτε το βίντεο Σωστός.Αυτά τα βρίσκεις μόνο στο εξωτερικό.Στην Ελλάδα μόνο τα μεταλλαγμένα. Πλάκα κάνεις φίλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το καλο φαγητό θελει και καλα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lou_melitzanis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 ο μονος πρακτικος τροπος για να πινεις κατευθειαν γαλα οπως βγαινει και καθαρο κρεας ειναι να εχεις ζωα, ειτε σε κηπο εαν εισαι σε χωριο ειτε σε ταρατσα εαν εισαι σε πολη αθηνα κτλ Κατσικια με θεα τα πεφταστερια. Ρομαντισμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Το ελληνικό κρέας είναι απείρως ανώτερο από κάθε Αμερικανική, Γαλλική, Ολλανδική, Βέλγικη, Ισπανική και Γερμανική σαβούρα που μας πουλάνε.Πολυ χοντρικα, πραγματι το ελληνικο μπορεί να είναι καλύτερο απο τα ξενα που μας πουλανε εδω. Αλλα γενικότερα, το ελληνικο κρεας είναι συνήθως υποδεεστερης ποιοτητας απο τα ξενα κρεατα σε Αγγλια, Ολλανδια, Γαλλια, Ιρλανδία κλπ. Οχι αυτα που εισάγουμε εμεις, αλλα το συνηθες που αγοραζεις εξωτερικό. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2017 από haHa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις