Προς το περιεχόμενο

Bιολογικό κρέας και νωπό γάλα. 50 χρόνια πίσω είμαστε!


Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχουν βιολογικα κρεοπωλεία και διαφορες εταιριες που πουλανε βιολογικο γαλα χαμηλης παστεριωσης.

Που μενεις και δεν τα βρισκεις;

Παρεπιπτωντος, αυτου του τυπου οι φαρμες οπως το βιντεο ειναι υποδειγμα για το πως θα πρεπει να λειτουργει μια φαρμα/χωραφι. Το μελεταω και εγω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψαξε λιγο τι εστι βρουκελλωση και ποια η διαδικασια της παστεριωσης.

Για το κρεας που αναφερεις, προφανως δεν εχεις ζησει ποτε στην επαρχια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά τώρα, οι χώρες που αναφέρει στο video έχουν συνολικό πληθυσμό όσο το Περιστέρι...

 

still ,

 

Το ερώτημα ήταν ποιά είναι η πιο παχυσαρκη χώρα, όχι που ζουν οι περισσότερο παχύρασκοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μη παστεριωμένο γάλα έπιναν οι άνθρωποι επί 8000 χρόνια και κανείς δεν πέθανε όπως και στα αυγά δεν υπήρχε σαλμονέλα. Όταν ξεκίνησε η μαζική εκτροφή έπεσε και η ποιότητα του φαγητού που τρώμε.

 

Το ροκφόρ φτιάχνεται από μη παστεριωμένο γάλα προβάτου ,αλλά τηρούνται οι κανόνες υγιεινής . Με το που το φέρνουν το γαλα στο εργοστάσιο οι κτηνοτρόφοι γίνεται έλεγχος για e coli κ.α.

 

Προφανώς δεν προτρέπω να καταναλώνουμε ωμά αυγά και γάλα από το σουπερμάρκετ, αλλά να υπάρχει η δυνατότητα αγοράς μη παστεριωμένου γάλακτος και βιολογικού κρέατος από βιολογικες φάρμες.

 

Στα χωριά δεν υπάρχει βιολογικό κρέας αλλά απλά ελευθέρας βοσκής. Από την στιγμή που ταιζεις τα μοσχάρια με οτιδήποτε εκτός χόρτου τότε δημιουργείς τις προϋποθέσεις για άρρωστο ζώο .

 

https://www.realmilk.com. Σχεδόν κανείς δεν έχει δυσανεξία στην λακτόζη. Διαβάστε το άρθρο και θα καταλάβετε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μη παστεριωμένο γάλα έπιναν οι άνθρωποι επί 8000 χρόνια και κανείς δεν πέθανε όπως και στα αυγά δεν υπήρχε σαλμονέλα. Όταν ξεκίνησε η μαζική εκτροφή έπεσε και η ποιότητα του φαγητού που τρώμε.

 

οι άνθρωποι φυσικά και πέθαιναν από μη παστεριωμένο γάλα γιαυτό και το έβραζαν πριν

  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι κανένας δεν πέθαινε, φαίνεται και από τους τεράστιους πληθυσμούς των ανθρώπων πριν 8000 χρόνια.

 

 

Η δυσανεξία στη λακτόζη έχει σχέση με την λακτάση, ένζυμο το οποίο κάνει την υδρολοτική διάσπαση του δισακχαρίτη λακτόζη. Γι' αυτό και τα άτομα που έχουν πρόβλημα πίνουν γάλα χωρίς λακτόζη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην επαρχια περπατας και "πατάς τη βρουκελλα" που λεει ο λογος. Ειναι τρομακτικα πολλες οι πιθανοτητες να κολλησεις αν τα προιοντα που καταναλωνεις δεν ειναι σωστα παστεριωμενα. Μην ακουτε ηλιθιότητες, παρτε στην τελικη εναν παθολογο που δουλευει σε επαρχιακο νοσοκομειο και ρωτηστε για τα περιστατικα που νοσηλευουν και αν ειναι συχνά.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα κρεας και γαλα εχουμε. Επειδη ασχολεισαι με γυμναστηριο οπως και εγω μπορεις να παρεις μια καθαρη 100% πρωτεινη γαλακτος,μια κρεατινη και αμινοξεα σε υγρη μορφη. Μετα δεν θα ξαναψαχτεις για μη παστεριωμένο γάλα και για φρεσκο κρεας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μη παστεριωμένο γάλα έπιναν οι άνθρωποι επί 8000 χρόνια και κανείς δεν πέθανε όπως και στα αυγά δεν υπήρχε σαλμονέλα. Όταν ξεκίνησε η μαζική εκτροφή έπεσε και η ποιότητα του φαγητού που τρώμε.

Απο τοτε που ξεκινησε η συστηματικη εκτροφη, η ποιοτητα του φαγητου εχει ανεβει και αυτο εχει αντικτυπο στην ποιοτητα ζωης μας:

Ενδεικτικα: ειμαστε πολυ ψηλοτεροι και ζουμε αισθητα περισσοτερα χρονια απο οτι στο παρελθον.

Πχ, δεν χρειαζεται να βραζουμε πια το γαλα οπως εκαναν στο παρελθον για να μην αρρωσταινουν/πεθαινουν.

 

Τα παραμυθακια που πιστευεις απλα ελπιζω να σου υποδεικνυουν οτι πρεπει να αλλαξεις πηγες "ενημερωσης".

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...