Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Ναι σ' αυτό δεν φταίει η Νόβα όμως τελικά, αυτό λέμε, έτσι το πήρε απ' την πηγή. Για την ανάλυση ήταν οι ενστάσεις, αν δείχνει 1080p ή λιγότερο.

Η Νόβα καλά κάνει και τα ακούει.. σκατα στα μούτρα τους..έχω HD δέκτη.. είδα εχθές on demand το επεισόδιο  και ήταν λες και έβλεπα το 50 αποχρώσεις του γκρι..με ανάγκασαν να γίνω πειρατής και την κατέβασα σε 1080 ..ε καμία σχέση αυτό που είδα τώρα.. είχα χάσει τις μισές λεπτομέρειες χώρια που ετρεχα να βρω κολυριο βραδιάτικα.

Η υπηρεσίες τους είναι άθλιες..  compression του κέρατα..εστειλα μέιλ και τους έβρισα πατόκορφα..οχι ότι θα γίνει κάτι.. Αλλά στα @@ μου..εβγαλα έστω το άχτι μου.

• Like 2
Δημοσ.

Εκπληκτική η ατμόσφαιρά της μάχης. Νύχτα, μαύρο σκοτάδι, αχταρμάς, πανικός, έχανε
η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Τα υπόλοιπα ήταν λίγο γτπ. Τσάμπα 7 σεζόν χτήσιμο για το χειμώνα και τους νεκρούς
και το Night King.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

παιδια εκει που φτανει η ντανιερυς και σωζει τον σνοου με τον δρακο, προς το τελος , μετα ο σνοου φωναζει την Daenerys μπραν; μηπως ειχε μπει στον δρακο για να σωσει τον snow;

Επεξ/σία από adok13
  • Confused 5
Δημοσ.
Spoiler

Χτίσιμο χαρακτήρα του Ν.Κ. και @@ λέω εγώ.Πριν το χτεσινό επεισόδιο έχει συνολική παρουσία στις 7 σαιζόν λίγο παραπάνω από μισή ώρα.Δεν μιλάει δεν λαλάει ένα πτώμα λίγο λιγότερο άβουλο από τα υπόλοιπα. Η άλλη έχει εκπαιδευτεί σε stealth επιθέσεις μέχρι και την κωλόφατσα της άλλαζε για να δολοφονήσει, και μας κάνει εντύπωση που έστειλε αδιάβαστο τον απέθαντο μπουμπούνα

• Like 5
  • Thanks 4
Δημοσ.
Spoiler

Και να εξηγήσω γιατί τον λέω απέθαντο μπουμπούνα.Τι θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο για αυτόν από το να καθαρίσει στεγνά το winterfell και να πάει μετά να καθαρίσει και τον κορακομάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, adok13 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

παιδια εκει που φτανει η ντανιερυς και σωζει τον σνοου με τον δρακο, προς το τελος , μετα ο σνοου φωναζει την Daenerys μπραν; μηπως ειχε μπει στον δρακο για να σωσει τον snow;

Spoiler

"Ο Μπράν!" είπε, όχι "Μπράν" και του λέει η Ντάνι "τρέχα". Στα αγγλικά δεν βάζουν άρθρα στα ονόματα, λάθος μετάφραση οι δικοί μας.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

"Ο Μπράν!" είπε, όχι "Μπράν" και του λέει η Ντάνι "τρέχα". Στα αγγλικά δεν βάζουν άρθρα στα ονόματα, λάθος μετάφραση οι δικοί μας.

α ναι.σωστος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Στημένο παιχνίδι...

Απόκρυψη περιεχομένων

58994526_2721335924604518_44089221843412

Spoiler

Τους πείραξε ο πολύς ήλιος και είπαν να το δείξουν και στο editing 😛

Επεξ/σία από Vangelis_D9
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Γιατί ρε φίλε δεν γράφουν βιβλία αυτοί, οπότε το χαρακτήρα να του γράψουν πέρα από καφενείου για να "βγει η κασέτα" και το επεισόδιο;

Σε καταλαβαίνω αλλά ο χοντρός είναι πίσω στο γράψιμο.

Συμφωνώ, δεν έκαναν sign up για αυτό οι showrunners. Η δουλειά τους ήταν να περάσουν ότι ήταν δυνατόν από τα βιβλία στην οθόνη και τα πήγαιναν μια χαρά πριν στερέψει η κανουλα. Το θέμα είναι ότι φτάσαμε κούτσα στραβά στο 'endgame' της σειράς, δεν χρειάζεται να επινοήσουν κάτι ιδιαίτερο πλέον, απλά να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα της σειράς και ένα υποτυπώδους ευφυίας closure για τους χαρακτήρες. Οι τύποι δεν απάντησαν καν, ζμπουτσα τους! "ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ" είπαν και called it a night. Τα storylines του Τζον και του Μπραν έχουν όση αξία έχει του  Podrick πλέον. Τον οποίο φαντάζομαι κράτησαν ζωντανό για να μάθουμε πως ικανοποίησε τις τανεσπου στο μπουρδέλο του λιτλφινγκερ. Γιατί αυτά είναι τα πραγματικά ερωτήματα της σειράς, κύριοι. Fan service και άγιος ο Θεός.

Για να μην παρεξηγηθω, αν αφήσεις το σκηνικό το με τους white walkers στην άκρη το επεισόδιο συνεχίζει να μπαζει από παντου. Σκοτάδι ντεμεκ για ατμόσφαιρα αλλά στην πραγματικότητα γιατί δεν έχουμε λεφτά(;) για grand scale μάχη, χαρακτήρες που δεν νοιάζεται κανένας αν πεθάνουν, γιατί βλέπουμε GoT όχι Λάμψη, ζούνε μεσα από αστεία sequences, στρατηγική μάχης από 10χρονο που ανακαλύπτει το Total War και πολλά άλλα κωμικοτραγικά. 

disappointed kevin sorbo GIF

• Like 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ghost1978 είπε

Η Νόβα καλά κάνει και τα ακούει.. σκατα στα μούτρα τους..έχω HD δέκτη.. είδα εχθές on demand το επεισόδιο  και ήταν λες και έβλεπα το 50 αποχρώσεις του γκρι..με ανάγκασαν να γίνω πειρατής και την κατέβασα σε 1080 ..ε καμία σχέση αυτό που είδα τώρα.. είχα χάσει τις μισές λεπτομέρειες χώρια που ετρεχα να βρω κολυριο βραδιάτικα.

Η υπηρεσίες τους είναι άθλιες..  compression του κέρατα..εστειλα μέιλ και τους έβρισα πατόκορφα..οχι ότι θα γίνει κάτι.. Αλλά στα @@ μου..εβγαλα έστω το άχτι μου.

Με τόσα παράπονα για τη Nova δεν θα μου έκανε εντύπωση να τρέχουν την εταιρία 4-5 άτομα.

Δεν εξηγείται αλλιώς!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, xstreamgamer είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Και να εξηγήσω γιατί τον λέω απέθαντο μπουμπούνα.Τι θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο για αυτόν από το να καθαρίσει στεγνά το winterfell και να πάει μετά να καθαρίσει και τον κορακομάτι.

Είναι ένα ζωντανό-νεκρο ον μαγείας χωρίς κάποια άλλη λογική σκέψη/ πλάνο εκτός του - σκότωσε ότι είναι ανθρώπινο - από τα Παιδιά του Δάσους.  Εικάζω ότι με τον Μπραν δεν ήταν τίποτε διαφορετικό όπως νομίζαμε  τόσες σεζόν απλά ως ον δημιούργημα μαγείας είχε μάλλον κάποια διαίσθηση magic user sensitive θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω γι αυτό μπορούσε και να τον εντοπίζει ; ( + αυτό που είπε ο Μπραν στο 2ο επ. ) . Ίσως κάτι μου διαφεύγει από τις προηγούμενες σεζόν. 

( προσπαθώ να καταλάβω και γω πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα - υποθέσεις κάνω :P )

Πάντως όλη η απογοήτευση θέλω να πιστεύω ότι προήλθε:  ότι εμείς νομίζαμε για κάτι μεγαλύτερο, αυτό θέλαμε να πιστέψουμε ή μας έκαναν να πιστέψουμε επίτηδες οι σεναριογράφοι εξ αρχής τονίζοντας επίτηδες του νεκρούς.

Δεν μας έδειξαν ποτέ ότι είχε νοημοσύνη ή κάποιο σχέδιο ο ΝΚ. Παρατηρήσατε ότι σε όλες τις σεζόν οι κινήσεις του είναι σαν μηχανικές; Ακόμα και το περπάτημα του και η κάθε του κίνηση. Πέρασε το τοίχος αφότου εξάντλησε όλες τις πιθανότητες να μεγαλώσει το στρατό του γύρω γύρω από αυτό.

Ακόμα και τα σχέδια με τα διαμελισμένα πτώματα ήταν 2 ή 3 σχέδια που επαναλαμβάνονταν.

// κατι που μπορεί να παρατηρηθεί ως μοτίβο περί χρήσης μαγείας και μαγικών πλασμάτων στο GoT(;)

Όσες φορές χρησιμοποιείται μαγεία στο GoT δεν παραλείπεται να τονιστεί από τους σεναριογράφους η "θεία δίκη" ή η ύβρις και τιμωρία ( something like that ) (** από τη χρησιμοποίηση της στο άτομο που την ασκεί ή σε άτομα που έχει κοντά του **)

α) Μαύρη μαγεία χρησιμοποιείται από τη Ντανυ μέσω εκείνης της μάγισσας για να σώσει τον Ντρογκο -> Καλ Ντρογκο Νεκρός - το αγέννητο παιδί της νεκρό - θυμηθείτε τι της είπε - για να δώσεις ζωή πρέπει να πάρεις κάποια άλλη < δε θυμάμαι 100% > ( προοικονομία για θάνατο Ντάνυ ίσως ; ) 

β) Χρήση μαγείας από Παιδιά του Δάσους βλέπουμε σε flashback -> Αποτέλεσμα DEAD αυτά,

DEAD στο τέλος και το Δημιούργημα τους.

Εδώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ανθρώπινη φύση του Night King ήταν και η αφορμή να πάει κόντρα στους δημιουργούς του. 

γ) Χρήση μαγείας από Σταννις Μπαραθεον -> Νεκρός κατέληξε και αυτός αλλά και η Μελισαντρε ( αν και εξιλεώθηκε στο τέλος ).

Πλέον φαίνεται και θέλω να πιστεύω ότι τα plot armors τελείωσαν φέρνοντας τους χαρακτήρες σε μια ισορροπημένη κατάσταση όπου όλοι έχουν ολοκληρώσει τον " σκοπό " που είχαν μετά τη μάχη.

Όλα είναι πιθανά για το ποιος θα ζήσει ή θα πεθάνει. Όλοι έχουν πιστεύω ίσες πιθανότητες. Ανέτρεψαν όλα τα leaks ή τις περισσότερες προβλέψεις οι σεναριογράφοι. Και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετοί πάντως περίμεναν φάση Κακός Θεός με εκτελεστικό όργανο του τον Night King vs Azor Ahai - God of Light. Και έφτιαχναν και ολόκληρες θεωρίες περί αυτού. Δεν έχουμε δει θεϊκή παρέμβαση στο GoT " με σάρκα και οστά " οπότε λογικό από τη μία η εξέλιξη των πραγμάτων. 

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...