LiquidTroll Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 δηλαδη μπορει να εχεις καποιο στελεχος του ιου απο επαφη που ειχες πριν 10 χρονια ξερω γω και να μην εχεις απολυτως κανενα συμπτωμα? Ναι ! Και καποια στιγμή να ξυρίσεις την περιοχή και να γεμίσεις. Το καλό της υπόθεσης , είναι , ότι αν καυτηριάσεις τα σπυριά , δεν εμφανιζοντε ξανα. Πουθενά. Πχ εγώ μετά απο 2 χρόνια , επειδή πήγα στον γιατρό ξανά μετά απο ενα εξάμηνο , μου είπε οτι δεν θα ξαναβγάλω ποτέ , εκτός αν ξανα μολυνθώ. Βέβαια , το κακό είναι , ότι ο ιος μένει. Επίσης ρώτησα τον γιατρό , για το αν θα ξανα πεταχτουν. Μου λέει ότι αυτό γίνεται σε ψιλο-ακραίες καταστάσεις , πχ. νοσηλείας καιρό , δηλαδή να πέσει αρκετά το ανοσοποιητικό παρα πολύ , σε περιπτώσεις aids , ή σε περιπτώσεις καρκίνου. Επίσης να πω ότι αν έχεις κάνει σεξ απο το 2000 και μετά , έχεις μια πιθανοτητα 80-90% να έχεις τον ιο
duende Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 εδω λεει "H λοίμωξη από HPV δεν προκαλεί κανένα απολύτως σύμπτωμα σε άνδρες ή γυναίκες..." "Αν είναι τελείως ασυμπτωματικός, ας υπάρχει μαζί με πολλούς άλλους ιούς που κουβαλάει το σώμα μας. Άλλωστε μπορεί απο μόνος του να εξαφανιστεί!" τεσπα
eidikos33 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ! Και καποια στιγμή να ξυρίσεις την περιοχή και να γεμίσεις. Το καλό της υπόθεσης , είναι , ότι αν καυτηριάσεις τα σπυριά , δεν εμφανιζοντε ξανα. Πουθενά. Πχ εγώ μετά απο 2 χρόνια , επειδή πήγα στον γιατρό ξανά μετά απο ενα εξάμηνο , μου είπε οτι δεν θα ξαναβγάλω ποτέ , εκτός αν ξανα μολυνθώ. Βέβαια , το κακό είναι , ότι ο ιος μένει. Επίσης ρώτησα τον γιατρό , για το αν θα ξανα πεταχτουν. Μου λέει ότι αυτό γίνεται σε ψιλο-ακραίες καταστάσεις , πχ. νοσηλείας καιρό , δηλαδή να πέσει αρκετά το ανοσοποιητικό παρα πολύ , σε περιπτώσεις aids , ή σε περιπτώσεις καρκίνου. Επίσης να πω ότι αν έχεις κάνει σεξ απο το 2000 και μετά , έχεις μια πιθανοτητα 80-90% να έχεις τον ιο Πηγαινεις σε οικους ανοχης και κολλησες?
tzelen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν χρειάζεται απαραίτητα διείσδυση. Ακόμα και με τριβή (πχ ψμένεις στα προκαταρκτικά), είναι εύκολο να κολλήσεις. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι ο Σπαλιάρας, ή έχεις πάει με αυτόν (ή τη θηλυκή version αυτού).
LiquidTroll Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Πηγαινεις σε οικους ανοχης και κολλησες? Οχι , διαβασε παραπανω τι εχω γραψει. Το θεμα ειναι οτι μπορεις να πας με μια γκομενα , και αυτη πριν να εχει παει με καποιον αλλον πιο παλια , ο οποίος είχε παει με καποια άλλη , η οποία είχε πάει με κάποιον άλλον , ο οποίος να πηγαινει σε οικους ανοχης ... Δεν χρειάζεται απαραίτητα διείσδυση. Ακόμα και με τριβή (πχ ψμένεις στα προκαταρκτικά), είναι εύκολο να κολλήσεις. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι ο Σπαλιάρας, ή έχεις πάει με αυτόν (ή τη θηλυκή version αυτού). Και με στοματτικο έρωτα , ακομα και με ενα φιλι μπορεις να κολλησεις , αν η άλλη τα έχει στο στομα...
vrwmiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Σε δημόσιο νοσοκομείο, μπορεί να κολλήσεις τίποτα άλλο.άσε τα δωρεάν και πλήρωσε
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μόνο ο volos που δηλώνει παρθένος δεν θα έχει κολλήσει
apostol1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη εσυ κολλησες κονδυλωματα πρεπει ολοι να δειξουμε μεγαλη προσοχη. Εγω εχω παει με τοσες κοπελες, χρησιμοποιωντας προφυλακτικο και δεν εχω κολλησει τιποτα. Προτείνεις να κανω αποχη απο το σεξ επειδη εσυ κολλησες?
fylatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη εσυ κολλησες κονδυλωματα πρεπει ολοι να δειξουμε μεγαλη προσοχη. Εγω εχω παει με τοσες κοπελες, χρησιμοποιωντας προφυλακτικο και δεν εχω κολλησει τιποτα. Προτείνεις να κανω αποχη απο το σεξ επειδη εσυ κολλησες? Πολύ σίγουρος είσαι και δε θα έπρεπε 2
defacer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη εσυ κολλησες κονδυλωματα πρεπει ολοι να δειξουμε μεγαλη προσοχη. Εγω εχω παει με τοσες κοπελες, χρησιμοποιωντας προφυλακτικο και δεν εχω κολλησει τιποτα. Προτείνεις να κανω αποχη απο το σεξ επειδη εσυ κολλησες? Και για πες ρε μόρτη, πώς το ξέρεις ότι δεν έχεις κολλήσει τίποτα; Έτσι για να γελάσουμε λίγο.
apostol1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Και για πες ρε μόρτη, πώς το ξέρεις ότι δεν έχεις κολλήσει τίποτα; Έτσι για να γελάσουμε λίγο. Επειδη μου την πεφτουνε οι κοπελες και μερικες ειναι ομορφες και ειμαι ευαλωτος περα απο προφυλακτικο τι αλλο πρεπει να κανω?Εαν και εσυ εχεις κονδυλωματα εχεις να προτεινεις κατι πρακτικο για να το εφαρμοσω?
panther_512 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη μου την πεφτουνε οι κοπελες και μερικες ειναι ομορφες και ειμαι ευαλωτος περα απο προφυλακτικο τι αλλο πρεπει να κανω?Εαν και εσυ εχεις κονδυλωματα εχεις να προτεινεις κατι πρακτικο για να το εφαρμοσω? Μόνο ο εμβολιασμός προσφέρει προστασία. Τίποτε άλλο εκτός από την πλήρη αποχή από το σέξ σε οποιαδήποτε μορφή του. Μελέτες μιλάνε ότι το 50% των σεξουαλικά ενεργών ανδρών έχουν μολυνθεί. https://www.sciencenews.org/article/half-adult-males-carry-hpv 1
mylo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Σε δημόσιο νοσοκομείο, μπορεί να κολλήσεις τίποτα άλλο.άσε τα δωρεάν και πλήρωσε Επειδή πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν ιδιώτη, γιαυτό ρωτάω. Συμφωνώ βέβαια πως στο δημόσιο για τσεκ θα πας και θα φύγεις ένας θεός ξέρει πως
Προτεινόμενες αναρτήσεις