apostol1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω μια χαρά περναω και ας βλεπεις εσυ μεσαίωνα.Ολοι οι άντρες εκτος απο εμενα κανουν εξετάσεις μετα απο κάθε ξεπέτα;σύνελθε.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Και επειδή δεν κάνουν αυτό σημαίνει κάτι; Δηλαδή επειδή δεν κάνουν δεν έχουν κολλήσει και κάτι (όχι μόνο hpv, αλλά οτιδήποτε).
apostol1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ο καθένας κανει οτι θελει.Καθε μερα εξετάσεις η κάθε χρονο.Δεν με αφορά καθολου.Εγω προσωπικά φοράω προφυλακτικό και οτι αλλο πρακτικό υπαρχει και μπορω θα το κανω.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανώς και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Απλώς μετά όταν εμφανίζεται το πρόβλημα και κλαις γιατί ποτέ δεν νοιάστηκες είναι υποκρισία (το λέω γενικά για να μην παρεξηγηθούμε).
apostol1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το θέμα εινα τι μπορει να κανει καποιος για να το αποφύγει.Καποιοι απάντησαν για εμβολιασμό και πολυ σωστα.Αλλοι κόλλησαν με εμενα με περίεργες εκφράσεις αντι να ειναι μάγκες στα γκομενακια που ψάχνονται ολη μερα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Οπτικά δεν εχω δει κατι το περιεργο. Δεν αισθάνομαι/βλέπω κάτι άρα δεν έχω κολλήσει τίποτα. Λογική μαθητή δημοτικού-γυμνασίου. Μπορεί να είσαι φορέας αλλά να μην έχεις εκδηλώσει συμπτώματα οπότε το τι βλέπεις εσύ οπτικά ή οχι δεν έχει καμιά σημασία. Και ναι θα το παραδεχτείς οτι έχεις υψηλότερες πιθανότητες και να γίνεις φορέας και να εκδηλώσεις συμπτώματα όσο αυξάνονται οι ξεπέτες. Σαν να μου λέει ο άλλος δεν κόβω το κάπνισμα. Μην κόβεις τίποτα και κάνε οτι θες, μετά μην κλαυθείς αν κολλήσεις τον ιο ή εκδηλώσεις κάποιο σύμπτωμα, και να δω τι θα έχεις να πεις στην μελλοντική σύζηγό σου ή σε όποια κοπέλα κολλήσει τον ιο από εσένα. Εγω μια χαρά περναω και ας βλεπεις εσυ μεσαίωνα.Ολοι οι άντρες εκτος απο εμενα κανουν εξετάσεις μετα απο κάθε ξεπέτα;σύνελθε. Αυτό το λες εσύ. Η πλειοψηφία είτε δεν κάνει είτε κάνει όποτε τους καπνίσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω το μέλος apostol1s έχει πει ότι είναι παντρεμένος
apostol1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυτεχνείο πτυχίο-μεταπτυχιακό τελείωσα και οχι ιατρική.Για αυτο ρωτησα στην αρχή εαν υπαρχει κατι πρακτικό για να το αποφύγει καποιος περα απο αποχή απο το σεξ,εξετάσεις κτλ τα οποία κατα τη γνώμη μου δεν βοηθανε και πολυ
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι δεν βοηθάνε οι εξετάσεις που σώζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωπους από STDs, καρκίνους κτλ. Υ.Γ δηλαδή πρέπει κάποιος να έχει τελειώσει ιατρική για να τον απασχολεί η υγεία του και να προστατεύεται στον μέγιστο βαθμό που μπορεί; Ο.ο
THD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε σεις, ο άνθρωπος είναι το μεγαλύτερο τρολ του φόρουμ (μαζί με τον γιο του Αεκτζη) και εσείς κάθεστε και ασχολείστε σοβαρά;
redhotstef Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυτεχνείο πτυχίο-μεταπτυχιακό τελείωσα και οχι ιατρική.Για αυτο ρωτησα στην αρχή εαν υπαρχει κατι πρακτικό για να το αποφύγει καποιος περα απο αποχή απο το σεξ,εξετάσεις κτλ τα οποία κατα τη γνώμη μου δεν βοηθανε και πολυ Ισως ρωτας κατι παρομοιο που ρωτησα και γω χθες. Αστο ξεχνα το. Εξετασεις και αποχη, τελος. Δεν υπάρχει κανενας εδω μεσα που να ξερει πως δημιουργειται ο ιος. Ισως προυπηρχε απο τοτε που εμφανίστηκε ο ανθρωπος στη γη. Δεν εχει σημασια, αλλα λογια να αγαπιομαστε. Κατι παραξενο που διαβασα στη βικιπαιδεια.. (δεν ξερω αν στεκει ουτε θεωρω τη βικι το σοβαροτερο site, αλλα εγγυκλοπεδικα.. ), αναφερει οτι οι μυρμιγγιες που παρουσιαζονται καμια φορα στα χέρια, (και μας λεγαν οτι δημιουργουνται οταν μετρας αστερια το βραδυ, μικρα) ειναι ο ιδιος ο ιος που γινεται συζητηση, κονδυλωματα. Ποσοι απο μας δεν βγαλαμε ποτε τετοια, πριν αποκτήσουμε σεξουαλικες επαφες; Εγω δεν θυμαμαι αν εβγαλα πότε, αλλα τον ορο μυρμιγγια, τον θυμαμαι απο μικρος. Καποιος πιθανοτατα στο σοι θα ειχε κονδυλωματα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ο καθένας κανει οτι θελει.Καθε μερα εξετάσεις η κάθε χρονο.Δεν με αφορά καθολου.Εγω προσωπικά φοράω προφυλακτικό και οτι αλλο πρακτικό υπαρχει και μπορω θα το κανω. Προσοχή και στις κάθε είδους -λειχίες κολλάς κι από εκεί Ισως ρωτας κατι παρομοιο που ρωτησα και γω χθες. Αστο ξεχνα το. Εξετασεις και αποχη, τελος. Δεν υπάρχει κανενας εδω μεσα που να ξερει πως δημιουργειται ο ιος. Ισως προυπηρχε απο τοτε που εμφανίστηκε ο ανθρωπος στη γη. Δεν εχει σημασια, αλλα λογια να αγαπιομαστε. Κατι παραξενο που διαβασα στη βικιπαιδεια.. (δεν ξερω αν στεκει ουτε θεωρω τη βικι το σοβαροτερο site, αλλα εγγυκλοπεδικα.. ), αναφερει οτι οι μυρμιγγιες που παρουσιαζονται καμια φορα στα χέρια, (και μας λεγαν οτι δημιουργουνται οταν μετρας αστερια το βραδυ, μικρα) ειναι ο ιδιος ο ιος που γινεται συζητηση, κονδυλωματα. Ποσοι απο μας δεν βγαλαμε ποτε τετοια, πριν αποκτήσουμε σεξουαλικες επαφες; Εγω δεν θυμαμαι αν εβγαλα πότε, αλλα τον ορο μυρμιγγια, τον θυμαμαι απο μικρος. Καποιος πιθανοτατα στο σοι θα ειχε κονδυλωματα Διαφορετικοί ιοί αδερφέ , μην τρελένεσαι.
hellojim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ο HPV εχει καμια 100ρια διαφορετικους τυπους, καποιοι απο αυτους προκαλουν κονδυλωματα (στα γεννητικα οργανα/πρωκτο/στομα), καποιοι καρκινο, καποιοι τιποτα και καποιοι μυρμηγκιες. Αν εχεις μυρμηγκιες και τον παιζεις, δεν ξερω εγω τι, δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις και στα γεννητικα οργανα. Ειναι διαφορετικοι τυποι... Τωρα για τα κονδυλωματα, κοιταξτε να τα καιτε με CO2 laser το οποιο δεν αφηνει σημαδια και μετα τον καυτηριασμο δεν ποναει κιολας η πληγη που αφηνει. Ενεσεις δεν χρειαζεται να κανεις, μπορεις να βαλεις emla (τοπικη κρεμα) 30 λεπτα πριν πας στον γιατρο ,απο το σπιτι, στα σημεια που υπαρχουν οι κακωσεις (κονδυλωματα/μυρμηγκιες). Γενικα δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα για να μην κολλησεις. Ερευνες λενε οτι το 80% των ενεργα σεξουαλικων ατομων καποια στιγμη θα κολλησουν τον ιο ειτε εμφανισουν συμπτωματα ειτε οχι. Αλλα: Προσεχεις να μην μπαζωνεις οτι τουνελ κυκλοφορει, ειναι κ λιγο θεμα αυτοεκτιμησης.. Ακου ο αλλος λεει μου την πεφτουν... γελαω. Φορας προφυλακτικο ΠΑΝΤΑ! Και πρεπει να εισαι κ λιγο υποψιασμενος, αν δεις τιποτα να μοιαζει με σπυρι/ελια εκει κατω να το παρακολουθησεις και να πας σε γιατρο, γιατι αν τα αφησεις θα κανουν στρουμφοχωριο.. Προσοχη με ποιον πηγαινετε κ μην κανετε στοματικο σε οποιον γνωρισετε!
tzelen Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν έχεις, ή είχες, σημάδια ποτέ, έχει νόημα να κάνεις εξετάσεις, ή θα βγουν καθαρές;
Eurwpoulo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω παντως που ειχα κολλησει,εκανα θεραπεια με την κοπελα μου. Παραλληλα πηγαμε σε γιατρο για καυτηριασμο,αλλα επειδη δεν εβγαινα στα λεφτα το καθυστερησα. Μετα απο ενα διαστημα που πηγα να ξυριστω,κοιταξα κατω και.. ειχαν εξαφανιστει μονα τους. Δεν τρολαρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις