Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ κάνω θεραπεία 10 μέρες περίπου με ένα κουταλάκι ισχυρό βαλσαμόλαδο που έχω φτιάξει.

Κάπου διάβασα ότι Αμερικανοί το χρησιμοποιούν αντί του ζαναξ.

Λέτε να είναι και αυτοί αρπαγμένοι...... :lol:  :P

Δεν ξέρω αν είναι αυτό η αν αυθυποβάλλομαι αλλά με την την 3η - 4η μέρα αρχίζω να νοιώθω καλίτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει

Γυμναστικη για εκτονωση;

Γυμναστικη θα αρχισω ξανα τελη του μηνος που σταματαει η γυναικα μου απο δουλεια-σταματησα 5 χρονια για να κραταω τα παιδια..αστα!

Σε βοηθησε αυτο που εκανες  στον ιατρο ;

γιατι επαθες πανικο στο λεωφορειο?

αμα ηξερα...βασιμα ηταν ΦΟΥΛ μεχρι και μωρα κλαιγανε- αλλοι βρωμουσαν κλπ...

ειχα να μπω και πανω απο 4 χρονια εκει μεσα και δεν ξερω εγινε...κατεβηκα και πηρα ταξι και μετα απο 2 ωρες συνηθλα.

Εγώ κάνω θεραπεία 10 μέρες περίπου με ένα κουταλάκι ισχυρό βαλσαμόλαδο που έχω φτιάξει.

Κάπου διάβασα ότι Αμερικανοί το χρησιμοποιούν αντί του ζαναξ.

Λέτε να είναι και αυτοί αρπαγμένοι...... :lol:  :P

Δεν ξέρω αν είναι αυτό η αν αυθυποβάλλομαι αλλά με την την 3η - 4η μέρα αρχίζω να νοιώθω καλίτερα.

για πες βρε παππου πως το φτιαχνω και εγω ; αυτα τα ζαναξ μπορει να ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στη γη,βλεπω την θεια και την μανα μου σαν ζομπι ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Οι κρίσεις πανικού γίνονται από συσσωρευμένο άγχος που πέρασες πρόσφατα αλλά μπορεί και από χρόνιο. Παίρνε βαθιές ανάσες όταν το παθαίνεις και μην φοβάσαι ότι θα πάθεις κάτι από την κρίση πανικού. Πρόσεχε την καφεΐνη μήπως σε κάνει χειρότερα, και γενικά χαλαρά...

• Like 1
Δημοσ.

αμα ηξερα...βασιμα ηταν ΦΟΥΛ μεχρι και μωρα κλαιγανε- αλλοι βρωμουσαν κλπ...

ειχα να μπω και πανω απο 4 χρονια εκει μεσα και δεν ξερω εγινε...κατεβηκα και πηρα ταξι και μετα απο 2 ωρες συνηθλα.

αγοραφοβια κ τασεις φυγης

την επομενη φορα μην κατεβεις

• Like 1
Δημοσ.

Οι κρίσεις πανικού γίνονται από συσσωρευμένο άγχος που πέρασες πρόσφατα αλλά μπορεί και από χρόνιο. Παίρνε βαθιές ανάσες όταν το παθαίνεις και μην φοβάσαι ότι θα πάθεις κάτι από την κρίση πανικού. Πρόσεχε την καφεΐνη μήπως σε κάνει χειρότερα, και γενικά χαλαρά...

Deca πινω εδω και 10 χρονια απο οταν ειχα κοψει το τσιγαρο

αγοραφοβια κ τασεις φυγης

την επομενη φορα μην κατεβεις

αφου κοντεψα να λιποθυμησω σου λεω, δηλαδη την επομενη φορα να πιεστω παραπανω αυτο λες ;

παντως για ψωνια κλπ παω κανονικα δεν εχω θεμα ουτε ειχα ποτε.

Δημοσ.

ναι με το ζορι ,οταν σηκωνεσε κ φευγεις ειναι σαν να τρεχεις να γλυτωσεις,δεν αντιμετωπιζεισ το προβλημα ,το βαζεις στα ποδια

• Like 1
Δημοσ.

ναι με το ζορι ,οταν σηκωνεσε κ φευγεις ειναι σαν να τρεχεις να γλυτωσεις,δεν αντιμετωπιζεισ το προβλημα ,το βαζεις στα ποδια

δεν αντιλεγω αλλα ημουν ετοιμος να λιποθυμησω οποτε λογικα φοβηθηκα πιο πολυ,δεν ξερω αν εχεις περασει κατι τετοιο ,οχι σε λεωφορειο γενικως εννοω. Τρελη εμπειρια!

Δημοσ.

ελεγξε τις αναπνοες σου ,ειναι δυσκολο αλλα πρεπει,προσπσαθησε να μην αναπνευεις γρηγορα ,μεγαλες κ αργες αναπνοες,

Δημοσ.

για πες βρε παππου πως το φτιαχνω και εγω ; αυτα τα ζαναξ μπορει να ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στη γη,βλεπω την θεια και την μανα μου σαν ζομπι ειναι.

Λοιπόν τώρα είμαστε εκτός εποχής.

Από τέλη Μαίου μέχρι τέλη Ιουλίου ανθίζει το σπαθόχορτο ή βαλσαμόχορτο.

image.jpg

Μαζεύεις λουλούδι το βάζεις στον ήλιο μέσα σε γυάλινο βάζο με ελαιόλαδο  για 40 μέρες μετά  στραγγίζεις και είσαι οκ.

Αν δεν ξέρεις που να βρεις και μένεις Αθήνα του χρόνο το Μάη (άμα έχουμε βγάλει το χειμώνα) :P  στείλε π.μ. να κλείσουμε

ραντεβού να σε πάω Σπάτα που ξέρω σε ένα μέρος που υπάρχει.

Εγώ μαζεύω επαρχία που είναι χωρίς καυσαέριο και πιο βιολογικό. :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Περπάτα καθημερινά , με γρήγορο βήμα, για περίπου μισή ώρα και άνω αν θες.
Σε λεωφορείο, ειδικά μεγαλούπολης, λογικό να σε πιάνει άγχος, στρες, νεύρα λόγω κοσμοσυρροής, και οσμών.
Επίσης, έχεις συνηθίσει το αμάξι, επομένως, ιδιωτικότητα, που κόβεται αμέσως.
Τα χάπια και λοιπά, άστα. Δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα. Ούτε depon. Είμαι μια χαρά. Το μόνο που σε κάνουν, είναι να σε εθίζουν και να χαλάν τον οργανισμό σου.
Επίσης, ελάττωσε το κάπνισμα\ άτμισμα, αν κάνεις, και την καφεΐνη.

• Like 2
Δημοσ.

image.jpg

Μαζεύεις λουλούδι το βάζεις στον ήλιο μέσα σε γυάλινο βάζο με ελαιόλαδο  για 40 μέρες μετά  στραγγίζεις και είσαι οκ.

Αν δεν ξέρεις που να βρεις και μένεις Αθήνα του χρόνο το Μάη (άμα έχουμε βγάλει το χειμώνα) :P  στείλε π.μ. να κλείσουμε

Δεν μπορω να το αγορασω ετοιμο ;;; θεσσαλονικη ειμαι

Περπάτα καθημερινά , με γρήγορο βήμα, για περίπου μισή ώρα και άνω αν θες.

Σε λεωφορείο, ειδικά μεγαλούπολης, λογικό να σε πιάνει άγχος, στρες, νεύρα λόγω κοσμοσυρροής, και οσμών.

Επίσης, έχεις συνηθίσει το αμάξι, επομένως, ιδιωτικότητα, που κόβεται αμέσως.

Τα χάπια και λοιπά, άστα. Δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα. Ούτε depon. Είμαι μια χαρά. Το μόνο που σε κάνουν, είναι να σε εθίζουν και να χαλάν τον οργανισμό σου.

Επίσης, ελάττωσε το κάπνισμα\ άτμισμα, αν κάνεις, και την καφεΐνη.

δεν καπνιζω -δεν πινω καν καφεινη  και γενικως ποτε κλπ.

Περπατημα οκ θα το κανω ...

το θεμα ξερεις πιο ειναι ; αν το παθω ξανα τι κανω ;;; αυτο με τρομαζει .

Δημοσ.

image.jpg

Σπαθόχορτο μαζεύει και ο πατέρας μου. Δεν ξέρω που βοηθάει και την χρήση του ακριβώς, αλλά στα χωριά το χρησιμοποιούμε πολύ. Προσωπικά, ούτε ξέρω πως μυρίζει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...