xgol Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Τoυς αλητήριους που εκμεταλλεύονται τον πόνο του συνανθρώπου μας και δολοφονούν δεκάδες στην "καριέρα" τους, κάποτε η "πολιτισμένη" Ευρώπη πρέπει να τους βάλει στη θέση που τους αρμόζει - πίσω απο τα σίδερα. Η ιατρική μας δεν είναι τέλεια. Σε πολλά ζητήματα είναι ανεπαρκής, σε άλλα υπάρχουν τεραστια περιθώρια για βελτίωση. Ίσως επίσης και το σύστημα υγείας να μην παρέχει όσα θα έπρεπε. Εγώ 'ομως το υπογράφω με τα 2 χέρια, οι ομοιοπαθητικοί είναι απολύτως υπεύθυνοι για τον θάνατο όσων ασθενών τους εμπιστεύονται και πάσχουν απο ανίατες/δυσίατες ασθένειες, όπως είναι ο καρκίνος και πολλά αυτοάνοσα. Το να πεις σε κάποιον κόψε την αγωγή που θα σε κρατήσει στη ζωή ή θα καθυστερήσει το τέλος, είναι ακριβώς το ίδιο με να τον προτρέψεις να αυτοκτονήσει. Και αυτό που με τρελαίνει, είναι πως γνωρίζουν οτι οδηγούν στο θάνατο έναν άνθρωπο, για τα x ψωροευρώ μιας επίσκεψης. Επίσης προσπαθήστε να υπερνικήσετε την κουταμάρα σας κάποιοι. Ένας νέος γιατρός έχει πολύ μεγαλύτερο κέρδος αν δηλώσει "ομοιοπαθητικός" και πουλάει σκευάσματα με τρελό ποσοστό κέρδους. Επειδή κάποιος ανέφερε την Αγγλία http://tvxs.gr/news/sci-tech/i-anapotelesmatikotita-tis-omoiopathitikis-den-apotelei-ekpliksi
vairass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Τoυς αλητήριους που εκμεταλλεύονται τον πόνο του συνανθρώπου μας και δολοφονούν δεκάδες στην "καριέρα" τους, κάποτε η "πολιτισμένη" Ευρώπη πρέπει να τους βάλει στη θέση που τους αρμόζει - πίσω απο τα σίδερα. Η ιατρική μας δεν είναι τέλεια. Σε πολλά ζητήματα είναι ανεπαρκής, σε άλλα υπάρχουν τεραστια περιθώρια για βελτίωση. Ίσως επίσης και το σύστημα υγείας να μην παρέχει όσα θα έπρεπε. Εγώ 'ομως το υπογράφω με τα 2 χέρια, οι ομοιοπαθητικοί είναι απολύτως υπεύθυνοι για τον θάνατο όσων ασθενών τους εμπιστεύονται και πάσχουν απο ανίατες/δυσίατες ασθένειες, όπως είναι ο καρκίνος και πολλά αυτοάνοσα. Το να πεις σε κάποιον κόψε την αγωγή που θα σε κρατήσει στη ζωή ή θα καθυστερήσει το τέλος, είναι ακριβώς το ίδιο με να τον προτρέψεις να αυτοκτονήσει. Και αυτό που με τρελαίνει, είναι πως γνωρίζουν οτι οδηγούν στο θάνατο έναν άνθρωπο, για τα x ψωροευρώ μιας επίσκεψης. Επίσης προσπαθήστε να υπερνικήσετε την κουταμάρα σας κάποιοι. Ένας νέος γιατρός έχει πολύ μεγαλύτερο κέρδος αν δηλώσει "ομοιοπαθητικός" και πουλάει σκευάσματα με τρελό ποσοστό κέρδους. Επειδή κάποιος ανέφερε την Αγγλία http://tvxs.gr/news/sci-tech/i-anapotelesmatikotita-tis-omoiopathitikis-den-apotelei-ekpliksi Ερώτηση... Αν δίνουν Μούφα φάρμακα αυτοί η πολιτεία τι κάνει ; δεν τους υποστηρίζω αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα οι ιατροί τους καλύπτουν; έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως ιατροί αυτοί η όχι;
AtiX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ερώτηση... Αν δίνουν Μούφα φάρμακα αυτοί η πολιτεία τι κάνει ; δεν τους υποστηρίζω αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα οι ιατροί τους καλύπτουν; έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως ιατροί αυτοί η όχι; Γιατί έχουν άδεια οι άλλοι με τα τάματα??? Ήμαρτον!!!!
vairass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Γιατί έχουν άδεια οι άλλοι με τα τάματα??? Ήμαρτον!!!! Το τάμα ρε συ το κάνεις μόνος, δνε πληρώνεις έλεος.. Ούτε πας στην εκκλησία να δώσεις λεφτά ούτε τίποτα. Απλά αφού οι ιατροί τους λένε παπατζηδες λέω εγώ τώρα ας κάνουν κάτι. Αφου δεν κάνουν τους συμφέρει όλους, έτσι το εκλαμβάνω εγώ.
Στεφανος123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ξερεις θεωρητικα παραπανω πραγματα απο τους περισσοτερους εδω μεσα αλλα δε σε βλεπω να γραφεις κατι ουσιαστικο που μπορει να βοηθησει τον Ts.Αναφερεσαι μονο σε ταμπου και σχολιαζεις τα λεγομενα αλλων. 1
doctorkostis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ξερεις θεωρητικα παραπανω πραγματα απο τους περισσοτερους εδω μεσα αλλα δε σε βλεπω να γραφεις κατι ουσιαστικο που μπορει να βοηθησει τον Ts.Αναφερεσαι μονο σε ταμπου και σχολιαζεις τα λεγομενα αλλων. Επιτρεψε μου να διαφωνησω μαζι σου. Εχω γραψει την αποψη μου πολυ νωρις στην πορεια του thread, η οποια ειναι να παει ο topic starter σε εναν ειδικο (ψυχιατρο) της επιλογης του και να ακολουθησει τις οδηγιες του. Δε θεωρω οτι υπαρχει κατι αλλο που μπορει να τον βοηθησει. Δεν πιστευω στην ιατρικη βοηθεια μεσω φορουμ, η ιατρικη γνωμη φερει την ευθυνη της υπογραφης. Κατα τα αλλα, ελευθερο φορουμ ειναι, σαφως και εχω δικαιωμα σχολιασμου, οπως και εσυ. Αν προσεβαλλα καποιον ή αν τα γραφομενα μου ειναι αντιθετα στους κανονισμους, μπορεις παντα να πατησεις αναφορα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 αλλα δε σε βλεπω να γραφεις κατι ουσιαστικο που μπορει να βοηθησει τον Ts. Μπα καθόλου... Οταν τελειωσεις με τα βαλσαμοχορτα, τα μηλα, τη βαλεριανα και τα λοιπα ματζουνια, πηγαινε και σε ενα ψυχιατρο που ειναι ο ειδικος που θα σε βοηθησει με την κατασταση σου. 2017 εχουμε, ειναι κριμα να υπαρχει νοοτροπια 1950.
eliasjuve Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αυτό πάντως με την μαστίχα Χίου με ξέρανε!
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Γιατί έχουν άδεια οι άλλοι με τα τάματα??? Ήμαρτον!!!! Δηλαδή επειδή δεν ελέγχεται η Α κοινωνική ομάδα που κάνει κάτι, να μην ελέγχεται ούτε η Β ούτε κανείς, ούτε καν σκέψη να απαιτήσουμε το αντίθετο, αφού ελέγχεται η Α να ελέγχονται και οι υπόλοιποι...... παρανόμησε ο δίπλα να παρανομήσω και εγώ, έκανε του κεφαλιού του ο άλλος να το κάνω και εγώ.... καληνύχτα ελλάδα.... 1
vairass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αυτό πάντως με την μαστίχα Χίου με ξέρανε! Κάνει δουλειά φίλε, δες λίγο τις ιδιότητες της μαστίχας Χίου, μου τις εξήγησε ένας τύπος και είναι ιδανικές για το πρόβλημα στο στομάχι. Μπορεί να φαίνεται παπαρια αλλά σε εμένα δουλεύει. Επιτρεψε μου να διαφωνησω μαζι σου. Εχω γραψει την αποψη μου πολυ νωρις στην πορεια του thread, η οποια ειναι να παει ο topic starter σε εναν ειδικο (ψυχιατρο) της επιλογης του και να ακολουθησει τις οδηγιες του. Δε θεωρω οτι υπαρχει κατι αλλο που μπορει να τον βοηθησει. Δεν πιστευω στην ιατρικη βοηθεια μεσω φορουμ, η ιατρικη γνωμη φερει την ευθυνη της υπογραφης. Κατα τα αλλα, ελευθερο φορουμ ειναι, σαφως και εχω δικαιωμα σχολιασμου, οπως και εσυ. Αν προσεβαλλα καποιον ή αν τα γραφομενα μου ειναι αντιθετα στους κανονισμους, μπορεις παντα να πατησεις αναφορα. Ρέ συ γιατρέ πήγαμε λέμε, μας έδωσε τα κουμπιά τις λαλακιες τις χημικές και;Χειρότερα με έκανε. Επίσης θα πάω ξανά το επόμενο Σάββατο, λογικά θα μου αλλάξει την θεραπεία, τα ίδια θα έκανε και ο ομοιοπαθητικος... Δοκιμές θα κάνει κ αυτός μέχρι να βρει την σωστή αγωγή. Μέχρι να είμαι σίγουρος ότι δεν έχω θέμα σε στομάχι αντερα κλπ δεν παίρνω τίποτα. Μπορεί το άγχος να με χτυπάει εκεί και να δημιουργεί κάποιο θέμα το οποίο θα λύσει ο Γαστρεντερολογος, μπορεί να έχει χαλαρώσει η βαλβίδα μπορεί τα πάντα. Η δικιά μου η περίπτωση ξεκινάει από το στομάχι δεν έχω άλλα προβλήματα καρδιά κλπ. Ανεβασμένο ουρικο οξύ μου βρήκαν και λίπος στο συκώτι αλλά το όργανο μια χαρά. Αφού ξέρεις οι ψυχίατροι στην Ελλάδα ειδικά του δημοσίου είναι "γράψε φάρμακο να τελειώνουμε", καλοί επιστήμονες αλλά βαριούνται να "ψάξουν" τους ασθενείς τους. Ο ομοιοπαθητικος θα κάτσει 2-3 ώρες να σε ρωτάει τι έχεις ακριβώς κ μετά θα προσπαθήσει να βρει μια λύση, στην αρχή ίσως να κάνει όπως λες μια τρύπα στο νερό, στο τέλος θα βρει λύση έστω κ ας μην είναι ιατρός επιστήμονας κλπ. Φυσικά δεν υποστηρίζω ότι είναι και το σωστό σύγκριση κάνουμε απλά. Πώς μπορεί να σε σκοτώσει ο ομοιοπαθητικος όμως; έχουν αναφερθεί γεγονότα; έχουν δημοσιευθεί στον τύπο; έχουμε κάποια απόδειξη ότι καθαρίζουν κόσμο ; Φυσικά οποιαδήποτε "βλακεία" γίνει με την αγωγή του θα τρέξεις σε νοσοκομείο να σε σώσει δεν αντιλέγω...
doctorkostis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου, με όλη την καλή διάθεση, το έγραψα και πριν. Δική σου η υγεία, δική σου και η τσέπη. Δεν έχω καμία όρεξη να κάτσω να σε πείσω ότι η ομοιοπαθητική είναι φούμαρα. Θες να πας εκεί για να αποφύγεις τα "χημικά" όπως λες, με γεια σου με χαρά σου. Πήρες μισό χάπι από την αγωγή που σου πρότεινε ο γιατρός και σε "έκανε χάλια", άρα απορρίπτουμε τον ψυχίατρο. Το αντικαταθλιπτικό ούτε καν το άγγιξες. Έχεις την άποψή σου, ισχυρά διαμορφωμένη. δε νομίζω ότι ότι και να σου πω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να αλλάξει την ήδη χαραγμένη πορεία. Σου εύχομαι ειλικρινά, περαστικά.
vairass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου, με όλη την καλή διάθεση, το έγραψα και πριν. Δική σου η υγεία, δική σου και η τσέπη. Δεν έχω καμία όρεξη να κάτσω να σε πείσω ότι η ομοιοπαθητική είναι φούμαρα. Θες να πας εκεί για να αποφύγεις τα "χημικά" όπως λες, με γεια σου με χαρά σου. Πήρες μισό χάπι από την αγωγή που σου πρότεινε ο γιατρός και σε "έκανε χάλια", άρα απορρίπτουμε τον ψυχίατρο. Το αντικαταθλιπτικό ούτε καν το άγγιξες. Έχεις την άποψή σου, ισχυρά διαμορφωμένη. δε νομίζω ότι ότι και να σου πω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να αλλάξει την ήδη χαραγμένη πορεία. Σου εύχομαι ειλικρινά, περαστικά. Δεν είπα ότι θα πάω... Συζήτηση έγινε για να μάθω λεπτομέρειες. Δεν υπαρχει χαραγμένη πορεία σε ομοιοπαθητικο, έχω πει ότι θα πάω σε Γαστρεντερολογο πρώτα και μετά πάλι στον ψυχολογο για περισσότερα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Πώς μπορεί να σε σκοτώσει ο ομοιοπαθητικος όμως; έχουν αναφερθεί γεγονότα; έχουν δημοσιευθεί στον τύπο; έχουμε κάποια απόδειξη ότι καθαρίζουν κόσμο ; Το έγραψα πριν, προτείνουν σκευάσματα που είναι αναποτελεσματικά και στα οποία δεν υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις από επιστημονικές έρευνες οτι αντιμετωπίζουν ένα σύμπτωμα το ίδιο ή καλύτερα από κάποιο άλλο φάρμακο, οπότε με έμμεσο τρόπο αυξάνεις τις πιθανότητες επιδείνωσης του προβλήματός σου και κατ΄ επέκταση τις πιθανότητες θνησιμότητας (αν πέσουμε στην περίπτωση του σοβαρού προβλήματος που απειλεί την ζωή). Τα φάρμακα που σχετίζονται με ψυχικές παθήσεις έχουν διάφορες παρενέργειες για κάποιο διάστημα μέχρι να δράσουν, οτιδήποτε σε ενοχλεί και πιστεύεις οτι οφείλεται στο φάρμακο το αναφέρεις στον ψυχίατρο. Τα ψυχοφάρμακα δεν είναι όπως η αντιβίωση που θα πάρεις για μια λοίμωξη ή το depon για τον πονοκέφαλο. Ο φίλος που είχε κατάθλιψη αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα υπνηλίας κατά την διάρκεια της ημέρων όταν ξεκίνησε την αγωγή, με τον καιρό κάλμαρε.
AtiX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 deja vu από αλλο κλειδωμένο θεμα...@ Βασιλης: απευθύνθηκα σε συγκεκριμένο άτομο και με συγκεκριμένη έκφραση... καμία σχέση με τα συμπεράσματα που έβγαλες...
McNerd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Βάιρας, και γω είχα κάθε καλή διάθεση να σε πιστεψω, αλλά μόνο και μόνο ότι χτυπάς μεροκάματα εδώ μέσα όλη τη βδομάδα, ενώ παράλληλα μας γράφεις ότι δουλεύεις πολύ / ψοφάς στο άγχος / δεν έχεις χρόνος για άλλες δραστηριότητες στη ζωή σου, ε δεν θέλει και πολύ... Και όλο αυτό, χωρίς να λάβω υπόψη μου τα τάματα και τις μαστίχες. Well played btw. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα