Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αδερφή μου , παράλληλα με το ΤΕΙ της , σπουδασε σε μια ιδιωτική σχολή Αθλητικής δημοσιογραφίας , γιατί το είχε καύλα.

Τελειώνοντας τα 2 χρόνια , την πλησίασε ένας τύπος απο μια εφημερίδα , για να γράφει την Δ' Εθνική.

Φαινόταν γλειώδης ο τύπος , και της είπε να πιουνε καφεδάκι. Στην καφετέρια , ήμουν στο διπλανό τραπέζι εγώ με έναν φίλο μου στα μουλωχτα.

Ο τύπος της έλεγε : " Εγώ θα σε φροντίσω , εγώ θα κάνω ότι θες , θα πας πολύ μπροστά , θα σε έχω στα ώπα ώπα."

Κάποια στιγμή , άρχισε τις χειρονομίες , και εκει η αδερφή μου σηκώθηκε  και έφυγε. Πήγαμε με τον φίλο μου να τον κάνουμε ασήκωτο , αλλα με σταμάτησε η αδερφή μου.

Η σχολή της , είχε κονέ με γνωστή αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ , αυτή την παλιά που γνωρίζετε όλοι.

Πήγε η αδερφή μου για πρακτική , και απο την πρώτη μέρα , οι δύο πολύ γνωστοί δημοσιογράφοι που την παρουσιάζαν την εποχή 2000 + , η πρώτη κουβέντα που της είπανε ήτανε :

" Τι φίνο γκομενάκι είσαι εσύ , γουστάρω τρελά , θα φαμε καλα....."

Οταν ο ένας , ενας γυαλάκιας για τους γνώστες , της πρότεινε να πάνε για καφέ , και άρχισε να την αγκαλιάζει , και να της λέει : " Εγώ θα σε φροντίσω , θα περάσουμε πολύ καλά , θα σε βγάλω στην εκπομπή , θα θα θα θα " , η αδερφή μου παραιτήθηκε και ξέχασε για παντώς το όνειρό της στην Αθλητική Δημοσιογραφία.

Συμπέρασμα 1 : Το μεγαλύτερο ποσοστό , ειδικά γυναικών , που είναι στα κανάλια , είναι είτε τρελά βύσματα ή έχουν περάσει απο κρεβάτια...και μην μου πείτε όχι....μην λέω ονόματα τώρα....

Συμπέρασμα 2 : Ο κόσμος της σουμπιζ , παγκοσμίως , είναι πολύ βρώμικος , πάρα πολύ βρώμικος , πέφτουνε παρτούζες , παίζουνε κόκες , πουτανάκια κάθοντε σε μεγαλοπαράγοντες για έναν ρόλο , μια εκπομπή , και οτι αλλο.

Και σας πειραξε ο Κέβιν? Στο Χόλιγουντ γίνεται της καρα πουτανάρας το κάγκελο , μέχρι και βιασμοί παιδιών.....

Φέρε μου σύννεφο να πέσω,όλοι έχουμε ακουστά παρόμοιες περιπτώσεις από φίλους και γνωστούς σε διάφορους χώρους.

Όπου υπάρχουν άτομα με εξουσία τα ίδια κάνουν.

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως τον χρησιμοποιησε; Αν ηταν θα το ειχε κανει οταν ηταν νεος, οχι μετα απο 30 χρονια καριερας.

Στην περιπτωση Ραπ δε βλεπω καποιο οφελος. Ισα ισα πιστευω θα του στοιχισει, αδου δεν ηταν και στα αζητητα οπως η Page.

Πιθανον να ηταν γνωστο ως φημη και να τον προσεγγισαν οι δημοσιογραφοι που σκαλιζουν τα παντα γυρω απο το θεμα τελευταια.

Φίλε δεν ξέρουμε πως εξελίχθηκε η σχέση τους από το 1986, άποψη μου ο μικρός φέρθηκε σαν γκομενα, αν ήταν άντρας ας το έλεγε τότε.

Δημοσ.

Φίλε δεν ξέρουμε πως εξελίχθηκε η σχέση τους από το 1986, άποψη μου ο μικρός φέρθηκε σαν γκομενα, αν ήταν άντρας ας το έλεγε τότε.

Καλα, ναι, αν εχει παιχτει παρασκηνιο και μας δουλευουν και οι δυο αλλαζει το θεμα. Εγω με οσα ξερουμε τωρα λεω, μιας και ο Σπεισι λεει δε θυμοταν καν το περιστατικο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα, ναι, αν εχει παιχτει παρασκηνιο και μας δουλευουν και οι δυο αλλαζει το θεμα. Εγω με οσα ξερουμε τωρα λεω, μιας και ο Σπεισι λεει δε θυμοταν καν το περιστατικο.

Ήταν πιωμένος και να είχει συμβεί (επιτυχημένα) πάλι δε θα το θυμόταν,ο πιτσιρικάς όμως αν και απόπειρα μόνο δεν το ξέχασε.

Δημοσ.

Είναι λυπηρό να γίνεται αυτό σε μικρό αγοράκι αλλά ας το έλεγε ρε παιδιά..

Κάτι άλλο συμβαίνει να το ξέρετε.

Δημοσ.
Συμπέρασμα 1 : Το μεγαλύτερο ποσοστό , ειδικά γυναικών , που είναι στα κανάλια , είναι είτε τρελά βύσματα ή έχουν περάσει απο κρεβάτια...και μην μου πείτε όχι....μην λέω ονόματα τώρα....

Συμπέρασμα 2 : Ο κόσμος της σουμπιζ , παγκοσμίως , είναι πολύ βρώμικος , πάρα πολύ βρώμικος , πέφτουνε παρτούζες , παίζουνε κόκες , πουτανάκια κάθοντε σε μεγαλοπαράγοντες για έναν ρόλο , μια εκπομπή , και οτι αλλο.

Σ. Χίος, εσύ είσαι ρε ψυχή? :')

Δημοσ.

Συμπέρασμα 3 :Πρέπει να έχεις πολύ όμορφη αδερφή .  :-D   (καλόκαρδο χιούμορ κάνω )

Ποιος ήταν ο γυαλάκιας ; Ο μπετόβλακας You were on fire my man ;

Δημοσ.

Πάντως οι περισσότεροι βιαστές για να την σκαπουλάρουν αναφέρουν ότι τα θύματά τους ήταν υπό την επήρεια μέθης και ότι αυτά προκάλεσαν ή συναίνεσαν...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, σωστά το είπα.

Άρα αν βγούμε και σε ποτίσω και σε νιώθεις πολύ να πεις οτιδήποτε δεν είναι βιασμός;

Άρα στη γνωστή ιστορία με τον Brock Turner που έκανε ότι έκανε με την κοπέλα που ήταν αναίσθητη δεν υπάρχει πρόβλημα;

Με τη λογική που όπως λες είπες σωστά, εφόσον η κοπέλα δεν είπε όχι όλα εντάξει;

Απλά τελευταία είναι της μόδας αυτές οι αποκαλύψεις και βρίσκουν την ευκαιρία (δυστυχώς) κάποιοι να βγουν απο την αφάνεια έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Αυτή η αντιμετώπιση θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης ή και χειρότερα -- και εδώ υποθέτουμε για τις ανάγκες της συζήτησης πως έγινε, μιας και 30 χρόνια πριν τρέχα γυρευε, είναι κατάπτυστη.

Θα το έλεγες και σε κάποιον γνωστό σου για το παιδί του αν δε γνώριζες τίποτα για την υπόθεση όπως δε γνωρίζεις εδώ, ή απλά αφού δε μας ξέρουν όποιον πάρει ο χάρος;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι το χοντροκομμένο και άσεμνο πέσιμο, αλλά το γεγονός οτι όποια δεν καθόταν εξαφανιζόταν. Ο τύπος έκανε casting κατευθείαν από το κρεββάτι του, αυτό δεν σε προβλημάτισε; Αλλά θα μου πείς αυτό είναι το όνειρο του μισού ανδρικού πληθυσμού.

Για τον Spacey μιλάμε τώρα; Μάλλον στον Weinstein αναφέρεσαι.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Άρα αν βγούμε και σε ποτίσω και σε νιώθεις πολύ να πεις οτιδήποτε δεν είναι βιασμός;

Άρα στη γνωστή ιστορία με τον Brock Turner που έκανε ότι έκανε με την κοπέλα που ήταν αναίσθητη δεν υπάρχει πρόβλημα;

Με τη λογική που όπως λες είπες σωστά, εφόσον η κοπέλα δεν είπε όχι όλα εντάξει;

Αυτή η αντιμετώπιση θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης ή και χειρότερα -- και εδώ υποθέτουμε για τις ανάγκες της συζήτησης πως έγινε, μιας και 30 χρόνια πριν τρέχα γυρευε, είναι κατάπτυστη.

Θα το έλεγες και σε κάποιον γνωστό σου για το παιδί του αν δε γνώριζες τίποτα για την υπόθεση όπως δε γνωρίζεις εδώ, ή απλά αφού δε μας ξέρουν όποιον πάρει ο χάρος;

Κατάπτυστο είναι το γεγονός πως 30 χρόνια μετά κάποιος θυμάται πως κάποιος τον παρενόχλησε σεξουαλικά. Νομικά δεν στέκει τίποτα άρα ποιος ο λόγος να το θυμηθεί τώρα? Αυτές είναι οι βασικές μου απορίες βλέποντας συνολικά την όλη ιστορία. Επιπλέον γιατί να δεχτώ τις κατηγορίες του άλλου αβάδιστα? Τι τον κάνει περισσότερο αξιόπιστο από την άλλη πλευρά? Απλές απορίες έχω...

Αν το παιδί μου μου έλεγε 30 χρονια μετά μια τέτοια ιστορία, θα του απαντούσα: νωρίς το θυμήθηκες... 

Δημοσ.

Άμα το θύμα βρίσκεται σε προχωρημένη κατάσταση μέθης ή είναι αναίσθητο τότε προφανώς και δεν μπορεί να συνεναίσει με κανέναν τρόπο.

Αλλά εγώ αναφέρομαι σε κατάσταση όπου το θύμα έχει την συνείδηση και την ικανότητα να πει "όχι", "δεν θέλω" ή να απωθήσει και να σηκωθεί να φύγει. Αν δεν συμβεί κάτι από αυτά τότε δεν υπάρχει παρενόχληση και ό,τι γίνει είναι αμοιβαίο.

Εκτός και αν μερικοί βάζετε την γκόμενα/γκόμενο να υπογράψει χαρτί και το σφραγίζετε στο ΚΕΠ προτού φασώσετε, οπότε σε αυτήν την περίπτωση εγώ, τα 3/4 των γνωστών μου αλλά και του αντρικού πλυθησμού γενικότερα ήμαστε βιαστές

Δημοσ.

Τί κάνει μια σεξουαλική παρενόχληση τέτοια; 

Το πέσιμο;

Το πέσιμο με χυδαίο τρόπο;

Το πέσιμο που αν δεν οδηγήσει σε αποτέλεσμα, θα χάσει το θύμα μια θέση/τη δουλειά του/προοπτική καριέρας;

Αν είναι τα 2 πρώτα, όλοι μας είμαστε εγκληματίες. 

Δημοσ.

Σίγουρα δεν του είπαν αυτό το ξερατό που μόλις βγήκε από το στόμα σου.

Αλήθεια, μπορείς να καταλάβεις πως είτε αυτό που λες θα το έλεγες και σε δικό σου άτομο που έπεσε θύμα, οπότε ας μη χαρακτηρίσω, είτε δε θα το έλεγες οπότε είμαστε κάπου μεταξύ βλακείας και υποκρισίας;

Μην παίρνεις όρκο, δεν έχει ακούσει ξανά για γονείς που εκμεταλεύονται με όποιον τρόπο μπορούν τα atm-παιδιά τους; 

Αν δικό μου άτομο που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην οποία δεν υπέκυψε μου το λεγε 30 χρόνια μετά θα του λεγα τέτοια ώρα τέτοια λόγια, τώρα τι περιμένεις να κάνω;

Αν είχε υποκύψει για να πάει μπροστά στον κλάδο του θα του λεγα καλό πουτανάκι είσαι και εσύ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...