Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την αλλη φορα καποιος μου εγραψε ότι έρχεται στον εκκαθαριστικό, τωρα που χω προσφατο τον εναντι πουθενα δεν το λεει.

Ίσως ο προηγούμενος δεν ήταν εκκαθαριστικός, δες εδώ πως γίνεται:

2. Πώς εφαρμόζεται η έκπτωση

Για κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό που θα εκδοθεί μετά την 01.07.2016, εφόσον πληρωθεί εμπρόθεσμα (καθώς και δόσεις τυχόν διακανονισμού), στον αμέσως επόμενο από αυτόν λογαριασμό θα εμφανιστεί η πίστωση 15%.

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/ekptwsi-15-kai-evnoikis-rythmisis-ton-ofeilon/ekptwsi-15-se-epaggelmaties-epixeiriseis-noikokuri

Δημοσ.

Οχι ηταν. Καθε φορα τους πληρωνω ενα 10ημερο πριν την ληξη τους. Δεν ξερω τι παιζει, αλλα ποτε μου δεν ειδα 15% εκπτωση λογω συνεπειας καπως ετσι το γραφουν.

Εκτος αν πρεπει να εχεις καποιο συγκεκριμενο ειδος τιμολογιου πχ κοινωνικο ή το οικιακο Γ.(δεν θυμαμαι πως λεγεται).

Δημοσ.

Άκουσα οτι καταργείται το 2018 η έκπτωση συνέπειας 15% της ΔΕΗ?

Αληθεύει το παραπάνω ή είναι ράδιο αρβύλα ?

Που μπαινει μονο στο εναντι...Κατι ειναι βεβαια αλλα δεν την λες και εκπτωση.

Δημοσ.

Πέρασε ένας χρόνος συνέπειας;

Πόσο καιρό είσαι συνεπής πελάτης;

Ναι. Περασε. Θα ελεγξω και αυτος που θα ερθουν στο επομενο τετραμηνο αλλα μεχρι στιγμη δεν το ειδα
Δημοσ.

Που μπαινει μονο στο εναντι...Κατι ειναι βεβαια αλλα δεν την λες και εκπτωση.

Εμφανίζεται στον έναντι λογαριασμό αλλα είναι έκπτωση 15% επι της αξίας του ρεύματος (και μόνο) του προηγούμενου εκκαθαριστικού λογαριασμού.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά τι έγινε καταργήθηκε ; Μου ήρθε χθες ο έναντι και δεν είχε επάνω την έκπτωση συνέπειας ενώ στο προηγούμενο έναντι την είχα πάρει και όλους τους λογαριασμούς τους εξοφλώ εμπρόθεσμα. (και εκκαθαριστικούς και έναντι).

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Τελικά τι έγινε καταργήθηκε ; Μου ήρθε χθες ο έναντι και δεν είχε επάνω την έκπτωση συνέπειας ενώ στο προηγούμενο έναντι την είχα πάρει και όλους τους λογαριασμούς τους εξοφλώ εμπρόθεσμα. (και εκκαθαριστικούς και έναντι).

Εμενα πριν απο λιγες μερες με ηρθε εκκαθαριστικος, τον πληρωσα οποτε σε 2 μηνες θα ξερω να σε πω αν υπαρχει ακομη η εκπτωση ή οχι.

Δημοσ.
Στις 4/11/2017 στις 12:09 ΜΜ, Liverpool89 είπε

Εγω παντως πληρωνω τους λογαριασμούς στην ωρα τους αλλα ποτε δεν ειδα στον εκκαθαριστικό έκπτωση 15%

Οταν εχεις κοινωνικό τιμολόγιο δεν ισχύει μου ειπε μια υπάλληλος της ΔΕΔΗΕ

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο οικιακό Γ1 πιστεύω να μην το κόψουν. Στο κοινωνικό να το κόψουν περνουν ήδη 100 ευρώ έκπτωση το τετράμηνο. 

Δημοσ.
Στις 11/3/2017 στις 6:29 ΜΜ, Πανος999 είπε

Αναφερει καπου αυτη τν εκπτωση?Πανω στο τιμολογιο εννοω..Η γιαγια μου εχει κοινωνικο κ εχει κ αυτη την εκπτωση συνεπειας..Εγω δε βλεπω κτ σε μενα..

Δεν μπορει να εχει εκπτωση συνεπειας αφου εχει κοινωνικο fyi

Δημοσ.

Για σπίτι πού είναι κλειστό αρκετούς μήνες με συνολική κατανάλωση κάνα 1500κβ το  χρόνο έχει νόημα το κοινωνικό Τιμολόγιο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...