elpaso1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μπορεί και να μην χρειαστεί υπεύθυνη δήλωση. Αλλά τον φόρο θα τον πληρώσεις στα ΕΛΤΑ σίγουρα.
elpaso1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Εκει στο Iherb εχουν γινει τρομακτικα γρηγοροι..
diamantius Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 7:10 ΜΜ, elpaso1 είπε Εκει στο Iherb εχουν γινει τρομακτικα γρηγοροι.. Με απλό ταχυδρομείο η αποστολή; Δεν μου βγάζει άλλη επιλογή :-/
spartak1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, diamantius είπε Με απλό ταχυδρομείο η αποστολή; Δεν μου βγάζει άλλη επιλογή :-/ 30 λεπτά πριν, diamantius είπε Με απλό ταχυδρομείο η αποστολή; Δεν μου βγάζει άλλη επιλογή :-/ Με dhl που ομως οταν φτασει Ελλάδα το δίνει στα ΕΛΤΑ και μετα αυτα το παραδίδουν στον παραλήπτη
Annabel25071 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά έκανα παραγγελία 1.01.2018 άξιας 66€ με 7 προϊόντα και δεν ήρθε ακόμα, ούτε στο ΕΛΤΑ είναι, ούτε έχει έρθει κάτι να πληρώσω. Πώς να βρω το δέμα μου τωρα; #iherb
spartak1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Annabel25071 είπε Παιδιά έκανα παραγγελία 1.01.2018 άξιας 66€ με 7 προϊόντα και δεν ήρθε ακόμα, ούτε στο ΕΛΤΑ είναι, ούτε έχει έρθει κάτι να πληρώσω. Πώς να βρω το δέμα μου τωρα; #iherb Το δέμα σου είναι στο τελωνείο πιθανότατα. Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Θα περιμένεις ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ. Σε μένα την τελευταία φορά το παρέλαβα μετά από 2 μήνες
elpaso1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 12 hours ago, Annabel25071 said: Παιδιά έκανα παραγγελία 1.01.2018 άξιας 66€ με 7 προϊόντα και δεν ήρθε ακόμα, ούτε στο ΕΛΤΑ είναι, ούτε έχει έρθει κάτι να πληρώσω. Πώς να βρω το δέμα μου τωρα; #iherb Να ξερεις οτι κατα 99% θα πληρωσεις επιπλεον φορο.. Ειπαμε δεν κανουμε αγορες που να ξεπερνουν τα 20,21 ευρω.. Κοντα στα 31 ευρω θα σου βγει το καπελο.
elpaso1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται να επαναφέρουν σαν τρόπο αποστολής την DPD;
xarakoki Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Καλησπερα,παιδια εγω χρονια ψωνιζα απο iherb ,φυσικα οπως ολοι κανενα προβλημα στο παρελθον.Εκανα μια παραγγελια γυρω στα 30κατι ευρω τον Φεβρουαριο ομως ηταν διαφορα λαδια οχι συμπληρωματα(κανενα προβλημα σ'αυτην την παραγγελια).Υστερα εκανα προσφατα αλλη παραγγελια 43 ευρω για συμπληρωματα και οπως διαβασα απο τα παραπανω και 'μενα μου ηρθε χαρτι για εκτελωνισμο,τωρα θα πληρωσω φπα 24% και 15 ευρω για εκτελωνισμο...δηλαδη καπου στα 25 ευρω . Τωρα οκ,το μαθαμε και απο εδω και περα προσεχουμε,αλλα θελω να ρωτησω και αν ξερει ας ενημερωσει καποιος.Στο χαρτι ελεγε :"Ο εκτελωνισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί με υπεύθυνη δήλωση του παραλήπτη ότι τα περιεχόμενα του αντικειμένου προορίζονται για προσωπική χρήση και ότι ο παραλήπτης αναλαμβάνει την ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει, εφόσον οι ποσότητες που περιέχονται δεν υπερβαίνουν τις: 3 συσκευασίες ανά μικροδέμα για συμπληρώματα διατροφής 2 συσκευασίες για μέχρι 5 φάρμακα ανά μικροδέμα για φάρμακα μικρές ποσότητες καλλυντικών Αλλου που διαβαζω γενικα λενε να μην υπερβαινει η παραγγελια μαζι με τα μεταφορικα τα 22 ευρω.Η παραγγελια που εκανα με τα λαδια ηταν γυρω στα 30-35 και δεν ειχα καποιο προβλημα.Απο τυχη δηλαδη δεν περασε τελωνειο ή λογω προιοντων?
spartak1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Οταν η παραγγελία σου περνά τα 22 ευρω συνολικά τότε μπορουν να σου χρεσουν ΦΠΑ και τέλος ΕΛΤΑ και να ζητησουν υπευθυνη δηλωση. Αν είναι λίγο πάνω απο τα 22 ευρω μπορεί να μη σου βάλουν τίποτα και να το περασουν έτσι. Είναι θέμα τύχης. Αν θες να εισαι σιγουρος/η ότι δε θα περάσει τελωνείο τότε μην περνάς τα 22 ευρω, αλλιώς ρισκάρεις.
elpaso1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Έκανα μια δοκιμαστική στα 25 ευρώ και πέρασε. Αλλά το κόστος των προϊόντων ήταν στα 20 ευρώ και 5 ευρώ τα μεταφορικά. Εδώ και χρόνια όλα τα δέματα δεν γράφουν το κόστος των μεταφορικών, οπότε το θέμα είναι το κόστος των προϊόντων να μην ξεπερνά τα 22 ευρώ. Κάτι είναι και αυτό.
geo1985geo Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Εκανα μια παραγγελια με βιταμινες με 22,37 τελικο ποσο , παιζει να εχω κανενα προβλημα? Ξερω οτι η ατελεια ειναι 22 ευρω..Ειχα να παραγγελω αρκετο καιρο και δεν ειχα ασχοληθει..για 0,37 πανω να φαω τελωνειο?
elpaso1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 22,37 μαζι με τα μεταφορικα; εαν ναι, διαβασε το ποστ παραπανω. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από elpaso1
paronio Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να αγοράσω από iherb μέσω paypal που είναι συνδεδεμένο με χρεωστική της eurobank κ μετά από δύο προσπάθειες που έφαγα άκυρο πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών (της τράπεζας) κ μου είπαν ότι κ οι 2 προσπάθειες ακυρώθηκαν λόγω capital controls...Τι φάση?Παραγγέλνετε όλοι κανονικά φαντάζομαι.. Επίσης αυτό με τα 22 ευρώ αφορά τα προϊόντα ή το σύνολο της χρέωσης?Δηλαδή να υπολογίζω τα μεταφορικά ή όχι? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από paronio
ethyl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 @paronio πρέπει να υπολογίσεις και τα μεταφορικά Επίσης παιδιά αυτό που έχω να σχολιάσω είναι ότι ενώ το iherb κάνει τρελές εκπτώσεις όταν κάνεις πολλές αγορές μέσω των reward points που σου δίνει με κάθε αγορά, στο τελωνείο υπολογίζουν φόρο και φπα την αρχική αξία του προϊόντος. Δεν τους ενδιαφέρει πόσο το πλήρωσες πραγματικά εσύ... Αυτό είναι το τρελό
Προτεινόμενες αναρτήσεις