Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγελία 29/10 και 4/11 εχει φτάσει Ελλάδα και απο τότε είναι ακούνητο το δέμα...παίζει κάτι? Εχεί συμβεί και σε άλλον , σχεδόν 10 μέρες στο ίδιο σημείο Ελλάδα?

Δημοσ.

Με το που φτάσει Ελλάδα,  θες μια βδομάδα σίγουρα για να παραλάβεις.

Ελλάδα φτάνει γρήγορα γιατί έρχεται με DHL,  μετά αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ.

Δημοσ.
11 hours ago, geo1985geo said:

Εχω παραγγειλει τουλαχιστον 5-6 φορες μεχρι το καλοκαιρι... πρωτη φορα αργει τοσο πολυ...

Τυχαινει καμια φορα.. Οντως ειρωνικο να ερχεται πολυ γρηγορα απο Αμερικη στην Ελλαδα και μετα να κολλαει εδω.

Δημοσ.

Καλημέρα, να σας ενημερώσω ότι για παραγγελία με απλό ταχυδρομείο, την παρέλαβα μετά από 12 ημέρες, ενώ μου την εμφάνιζε για παραλαβή αρχές-μέσα Δεκεμβρίου. Μιλάμε για Αθήνα κέντρο και βεβαίως για κάτω από 22 ευρώ. Επίσης, τώρα τρέχει προσφορά για Black Friday 11% έκπτωση σε όλα τα προιόντα και 11% Loyalty credit.

Δημοσ.

Μαλλον έπεσα στην περίπτωση... ακόμα κολλημένο το δέμα μου...μπορω να επικοινωνήσω κάπου να δω τι παίζει... ?  και καλα στο i herb λένε παράδοση από  29/11-11/12 αλλα πάντα στις 13-14 μέρες το ειχα στα χέρια μου .. 

Screenshot_2018-11-22-16-37-59-603_yqtrack.app.png

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, geo1985geo είπε

Μαλλον έπεσα στην περίπτωση... ακόμα κολλημένο το δέμα μου...μπορω να επικοινωνήσω κάπου να δω τι παίζει... ?  και καλα στο i herb λένε παράδοση από  29/11-11/12 αλλα πάντα στις 13-14 μέρες το ειχα στα χέρια μου ..  

Screenshot_2018-11-22-16-37-59-603_yqtrack.app.png

Είναι πάνω ή κάτω απο 22 ευρω;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, geo1985geo είπε

Screenshot_2018-11-22-16-50-54-729_com.iherb.png

Δε μπορείς να επικοινωνήσεις. Περιμένει να πάρει τη σειρα του για να ελεγχθεί και καθυστερεί. Υπομονη. Αφού δεν έχεις tracking για το εσωτερικό δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μία πολυβιταμίνη και ξεπερνάει για 3€ τα 22€ μαζί με μεταφορικά.

Σκέφτομαι να πάρω 3 μαζί για να πληρώσω ένα 15€ στον εκτελωνιστή + 24% ΦΠΑ στην τιμή των προιόντων

Είναι έτσι όπως τα υπολογίζω ή θα πληρώσω κάτι παραπάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα 30/11.. το δεμα βεβαια απο το tracking δείχνει κολλημένο ακόμα στις 4/11... ο ταχυδρόμος το είχε πετάξει στην εισοδο μαζι με κάποια άλλα που δεν ειχαν tracking... επιτρέπεται αυτό ή να κανω φασαρία στα ελτά …???Όλες τις φορές μου άφηνε χαρτάκι..

Επεξ/σία από geo1985geo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δέμα που σου στέλνει το iherb πάει με DHL μέχρι το container επί αμερικάνικου εδάφους, γι αυτό πάει κ σφαίρα και  γι αυτό έχει και tracking.

Με το που φτάνει Ελλάδα το αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ σαν απλό δέμα. Τις περισσότερες φορές θα σου γράψει ότι έφτασε στην χώρα προορισμού  αλλά μπορεί και να κολλήσει  κ να το βλέπεις ακόμα Αμερική.

Μου έτυχε ακριβώς έτσι στην πρώτη μου παραγγελία.

Τώρα, συνήθως με το που φτάσει Ελλάδα θες μια βδομάδα για να πάρεις την ειδοποίηση από ΕΛΤΑ και να πας να παραλάβεις.

Το δέμα δεν είναι συστημένο (ποτέ δεν μου ζήτησαν ταυτότητα) παρ'όλα αυτά το σωστό είναι να έρθει η ειδοποίηση και να πας ταχυδρομείο, ολόκληρο δεματάκι να στο φέρει ο ταχυδρόμος σπανίζει κ να το πετάξει κ στην είσοδο, άρα ναι έχουν κάνει λάθος.

Εσένα ήταν πεταμένο καιρό στην είσοδο κ δεν το έβλεπες?

Η μόνη περίπτωση να σου φέρουν δέμα ακόμα κ συστημένο στο σπίτι είναι να είναι πολύ μικρο, κάποιο προϊόν που χωράει σε φάκελο συνήθως και φυσικά να σε ξέρει ο ταχυδρόμος!

Και φασαρία να κάνεις δεν θα γίνει κάτι αλλά μπορείς να ζητήσεις να μην σου αφήνουν δέματα στην είσοδο...

Επεξ/σία από paronio
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...