Alex-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Radler?? Μου αρεσει αρκετα μπορω να πω. Αλλα σε καποια μερη δεν υπαρχει καν. Ζηταω radler, μου λενε δεν εχω και μου ερχεται να τους χωσω μεσα απο το μπαρ
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 H προτασης της ημερας ειναι ζεος -gulden draak
panther_512 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχάς το αλκοόλ είναι καρκινογόνο. Συνεπώς όλα τα αλκοολούχα ποτά είναι καρκινογόνα και ο κίνδυνος λειτουργεί αθροιστικά. Επίσης υπάρχει και το πρόβλημα την νοθείας. Με βάση τους παραπάνω δύο παράγοντες, το ασφαλέστερο αλκοολούχο ποτό είναι αυτό που έχει τη χαμηλότερη αναλογία αλκοόλ και δεν έχει τον κίνδυνο νοθείας. Οπότε εμφιαλωμένη μπύρα και εμφιαλωμένο κρασάκι θεωρώ είναι από τα πιό ασφαλή, εφόσον και η κατανάλωσή τους είναι σε χαμηλά επίπεδα.
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι παντως θεμα η ελλειψη ποικιλιας στις μπυρες.Δηλαδη θεμα σοβαρο,πολυ υποτιμημενη η μπυρα.Βεβαια συμβαινει μερικες φορες να εχουν 3-4 ''περιεργες'' μαρκες και να μην μπορεις να πιεις μια απλη amstel η fix Eπισης σοβαρο θεμα ειναι οτι δεν φτιαχνουν καφε αργα το βραδυ.Δηλαδη τι σοι ελλειψη επιχειρηματικης λογικης ειναι αυτης ? Με ενα κουταλακι καφε και μια ζαχαρη εβγαλε πολυ μεγαλυτερο κερδος απο οσο θα εβγαζε απο ενα ποτο .Και σιγα την ''καθυστερηση''.Και σιγα την καταναλωση αλκοολ , λες και ειναι μπουζουκια οι καφετεριες/μπαρακια, με μια μπυρα ο αλλος την βγαζει ολο το βραδυ Αυτα.
zio10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι παντως θεμα η ελλειψη ποικιλιας στις μπυρες.Δηλαδη θεμα σοβαρο,πολυ υποτιμημενη η μπυρα.Βεβαια συμβαινει μερικες φορες να εχουν 3-4 ''περιεργες'' μαρκες και να μην μπορεις να πιεις μια απλη amstel η fix Eπισης σοβαρο θεμα ειναι οτι δεν φτιαχνουν καφε αργα το βραδυ.Δηλαδη τι σοι ελλειψη επιχειρηματικης λογικης ειναι αυτης ? Με ενα κουταλακι καφε και μια ζαχαρη εβγαλε πολυ μεγαλυτερο κερδος απο οσο θα εβγαζε απο ενα ποτο .Και σιγα την ''καθυστερηση''.Και σιγα την καταναλωση αλκοολ , λες και ειναι μπουζουκια οι καφετεριες/μπαρακια, με μια μπυρα ο αλλος την βγαζει ολο το βραδυ Αυτα. Ε κοίτα δεν θα έχουν και ζήτηση τέτοιες μπύρες, δεν είναι για όλα τα μαγαζιά. Οι περισσότεροι θα βολευτούν με μία από τις πιο κοινές, δεν θα πληρώσουν τα διπλά για μια πιο εξεζητημένη! Για τον καφέ που λες, αυτό το κάνουν για τον εσπρέσο επειδή από κάποια στιγμή και μετά κλείνουν τη μηχανή, την καθαρίζουν κλπ οπότε δεν την ξεκινάνε πάλι για ένα καφέ. Ένα φραπέ θα στον φτιάξουν! 1
logistoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχάς το αλκοόλ είναι καρκινογόνο. Συνεπώς όλα τα αλκοολούχα ποτά είναι καρκινογόνα και ο κίνδυνος λειτουργεί αθροιστικά. Επίσης υπάρχει και το πρόβλημα την νοθείας. Με βάση τους παραπάνω δύο παράγοντες, το ασφαλέστερο αλκοολούχο ποτό είναι αυτό που έχει τη χαμηλότερη αναλογία αλκοόλ και δεν έχει τον κίνδυνο νοθείας. Οπότε εμφιαλωμένη μπύρα και εμφιαλωμένο κρασάκι θεωρώ είναι από τα πιό ασφαλή, εφόσον και η κατανάλωσή τους είναι σε χαμηλά επίπεδα. καρκινογόνο με σοβαρά ποσοστά θνησιμότητας ή καρκινογόνο με 0.00000000001% και ρωτάω γιατί όσοι είναι αλκοολικοί ή έστω πίνουν πολύ άνω του μετρίου πάνε πρώτα από άλλα πράγματα και από την άλλη υπάρχουν τόσοι και τόσοι παππούδες που πίνουν καθημερινά μερικά ποτηράκια και προφανώς δεν έπαθαν καρκίνο
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλά, άμα πιάσεις όλες τις μελέτες που έχουν βγει, τα περισσότερα καρκινογόνα παίζει να τα βγάζουν, αν τα καταναλώνουμε σε μεγάλες ποσότητες. Bollocks, if i may say so. 2
toyo73 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχάς το αλκοόλ είναι καρκινογόνο. Συνεπώς όλα τα αλκοολούχα ποτά είναι καρκινογόνα και ο κίνδυνος λειτουργεί αθροιστικά. Επίσης υπάρχει και το πρόβλημα την νοθείας. Με βάση τους παραπάνω δύο παράγοντες, το ασφαλέστερο αλκοολούχο ποτό είναι αυτό που έχει τη χαμηλότερη αναλογία αλκοόλ και δεν έχει τον κίνδυνο νοθείας. Οπότε εμφιαλωμένη μπύρα και εμφιαλωμένο κρασάκι θεωρώ είναι από τα πιό ασφαλή, εφόσον και η κατανάλωσή τους είναι σε χαμηλά επίπεδα. Το καλυτερο, ασφαλεστερο και ανοθευτο ποτο ειναι αυτο που φτιαχνεις μονος.Οπως το κρασι του Παππου, που παταγα τα σταφυλια με τα ποδια στο καζανι.Ουτε χημικα-ενισχυτικα γευσης-θειωδη, ζαχαρη για να ανεβασει βαθμους και να να γινει γλυκο. κ.α.Δεν υπαρχει ποτο παραγωγης υγιεινο.Ειναι νοθευμενα μεχρι τα επιτρεπομενα ορια που οριζει ο νομος.
super3bingo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχει σχέση ο καρκίνος με το αλκοόλ με το Καταρχάς το αλκοόλ είναι καρκινογόνο. Συνεπώς όλα τα αλκοολούχα ποτά είναι καρκινογόνα και ο κίνδυνος λειτουργεί αθροιστικά. Επίσης υπάρχει και το πρόβλημα την νοθείας. Με βάση τους παραπάνω δύο παράγοντες, το ασφαλέστερο αλκοολούχο ποτό είναι αυτό που έχει τη χαμηλότερη αναλογία αλκοόλ και δεν έχει τον κίνδυνο νοθείας. Οπότε εμφιαλωμένη μπύρα και εμφιαλωμένο κρασάκι θεωρώ είναι από τα πιό ασφαλή, εφόσον και η κατανάλωσή τους είναι σε χαμηλά επίπεδα. Δεν έχει σχέση ο καρκίνος με το αλκοόλ, γνωρίζω άτομα που πέθαναν από καρκίνο και έπιναν ελάχιστα ή καθόλου με το τσιγάρο ίσως αλλά και αυτό δεν είναι βέβαιο, γενικά ο καρκίνος είναι θέμα τύχης.
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Για τον καφέ που λες, αυτό το κάνουν για τον εσπρέσο επειδή από κάποια στιγμή και μετά κλείνουν τη μηχανή, την καθαρίζουν κλπ οπότε δεν την ξεκινάνε πάλι για ένα καφέ. Ένα φραπέ θα στον φτιάξουν! Ασε μας βρε zio που καθαριζουν την μηχανη στις 10.00 , 5 ωρες πριν κλεισουν Απλα ειναι μιζεριδηδες , φοβουνται μην χαλασει ο καφες το βραδυνο image .Δευτεροι στην σειρα , οι πρωτοι ειναι αυτοι που κρυβουν τα ταβλια το απογευματινο σαββατοκυριακο
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ωχ μην πιάσουμε αυτή την κουβέντα, με τους τύπους που πίνουν καφέ στις 23:00 (και δε δουλεύουν μετά από λίγο), θα κλειδωθεί. 1
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Και προσεχε τι αλλο κανουν οι μαγαζατορες (ασχετο απο ποτα ) .Ειναι ικανοι να δωσουν χιλιαδες ευρω , να ανακαινισουν ολοκαινουργια μαγαζια, αντι να παρουν ενα τυπο να φτιαχνει μια playlist με γαματα τραγουδια καθε βραδυ. 2
zio10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ασε μας βρε zio που καθαριζουν την μηχανη στις 10.00 , 5 ωρες πριν κλεισουν Απλα ειναι μιζεριδηδες , φοβουνται μην χαλασει ο καφες το βραδυνο image .Δευτεροι στην σειρα , οι πρωτοι ειναι αυτοι που κρυβουν τα ταβλια το απογευματινο σαββατοκυριακο Μπορεί να είναι συνδυασμός και των 2, τι να σου πω
giorgolavos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μπυες δεν μπορεις να εχεις πολλες σε ενα μαγαζι γιατι χρειαζεσαι μεγαλη χωρο αποθηκευσης και χωρο για μεγαλο ψυγειο. Εγω εχω Heineken, Kaiser, Fix, Erdinger, McFarland, Corona και χρειαζομαι δυο ψυγεια. Κατα τα αλλα αν πουλας μπυρες σε club γλυτωνεις απο πολλες γκρινες, την σερβιρεις αμεσα, ειναι συγκεκριμενη ποσοτητα και δεν θα σου πουν οτι τσιγκουνευεσαι να βαλεις παραπανω, δεν θα σε κατηγορησουν για νοθευμενες μπυρες ή παραεισαγωγης. Γλυκο ποτο, να μην καιει στον λαιμο και να μην νοθευεται θα προτεινα Smirnoff North.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα