Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, tsiv said:

Προσπαθώ να ακολουθήσω το θέμα και δεν πατάει!

Γι' αυτό γράφω αυτό το ποστ μπας και νιώσει:lol:

1 hour ago, Kostasspil said:

Μαλλον απενεργοποιηθηκε προσωρινα η λειτουργια. Θα επιστρεψει στανταρ

58 minutes ago, tsiv said:

Όντως ενεργοποιήθηκε η παρακολούθηση, βέβαια έχω ρυθμίσει ήδη να παρακολουθώ όπου δημοσιεύω κ.λ.π κ.λ.π

Fixed! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Όταν ολοκληρωθεί το indexing θα μπορείς να "χτίσεις" ο ίδιος τη σελίδα με τις αγγελίες που θες να βλέπεις, επιλέγοντας απο τις κατηγορίες κλπ κλπ. :)

Οκ λοιπόν... άμα γίνεται έτσι τότε καλώς να ορίσει

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Όταν ολοκληρωθεί το indexing θα μπορείς να "χτίσεις" ο ίδιος τη σελίδα με τις αγγελίες που θες να βλέπεις, επιλέγοντας απο τις κατηγορίες κλπ κλπ. :)

Επίσης μια ακόμη ερώτηση που έχω δει να ξαναγίνεται αλλά δεν έχω δει απάντηση.Υπάρχει τρόπος να κάνουμε αναδημοσίευση μιας αγγελίας ή πρέπει να την φτιάχνουμε πάλι από την αρχή?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akarabamba είπε

Επίσης μια ακόμη ερώτηση που έχω δει να ξαναγίνεται αλλά δεν έχω δει απάντηση.Υπάρχει τρόπος να κάνουμε αναδημοσίευση μιας αγγελίας ή πρέπει να την φτιάχνουμε πάλι από την αρχή?

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, billdanos said:

Βασικά ήθελα πάλι να γράψω: "φάε ένα snickers" αλλά πάλι θα μου απαντούσες με τον ίδιο τρόπο... :)

Επίσης το

δεν είναι ακριβώς beta testing ούτε και προτείνει κάποια λύση...

Kinder Bueno δεν κάνει ;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Giorgos241 said:

What happened?

Εκανα ενα refresh και μου ειπε page not found... (?)

Τίποτα σπουδαίο. Συμβαίνει σε ορισμένες αλλαγές και updates  που γίνονται. 

3 minutes ago, speedman_26 said:

Kinder Bueno δεν κάνει ;

Ασε... μη θυμηθώ τώρα τις θερμίδες των γιορτών... :P 

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι τους mod σχετικά με το theme :

Προγραμματιστικά , εαν υποθέσουμε οτι μπορείτε να βάλετε 2-3 themes και ο καθένας να επιλέγει αυτό της αρεσκίας του , είναι χρονοβόρο; Έχει πολλές γραμμές κώδικα;

Δημοσ.

Έλα παιδιά, μην υπερβάλλουμε. Τα πράγματα ΔΕΝ είναι τόσο άσχημα. Θεωρώ πως αν η διαχείριση επικοινωνήσει τις αλλαγές με σωστό τρόπο και τα μέλη συμμετάσχουν με "οδηγούς" για τις καινούριες λειτουργίες, θα είμαστε και πιο ευχαριστημένοι από πριν

Δημοσ.

Προσωπικά στο desktop αρχίζω και το συνηθίζω το φόρουμ.Ήδη με κάποια fixes που βλέπω πως γίναν,όπως τα μικρότερα κενά και το "μάζεμα " των υπογραφών,αρχίζει και στρώνει.

Με το dark theme και κάποια mods από συμφορουμίτες .ακόμα καλύτερα. Θα προτιμούσα να γκριζάρει λίγο ακόμα το λευκό.

Από κινητό ,1000 φορές καλύτερο από πριν όλο το site.

Οι αγγελίες 'ξενίζουν' λίγο ,και η κεντρική σελίδα,θα δείξει αν συνηθίζεται ..

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, odys03 είπε

Θεωρείς υπερβολή ότι το forum πραγματικά δεν διαβάζεται πραγματικά δεν διαβάζεται σε laptop me 1366X768 ανάλυση; Μα το 98% των laptop που κυκλοφορούν έχουν αυτή την ανάλυση.

Εγώ είμαι σε 1080p. Προσωπικά δε λέω οτι "δε διαβάζεται" αλλά σίγουρα θα ήθελα τα πράγματα πιο "συνεπτυγμένα". Θες να μου δείξεις εσύ τί βλέπεις;

Δημοσ.

Λειτουργικά το νεο software ειναι ετη μπροστα  απ το προηγουμενο.  Οι παλιες λειτουργίες θα ενεργοποιηθουν ξανα νομιζω. τιποτα δεν χανεται. 

Τωρα το θεμα εμφανισης ειναι μεγαλο θεμα.

Εγω πχ ξενερωνω τρελα με το Banner στην κορυφη στη θεση που επρεπε να ειναι το logo η κατι πιο χρηστικο απο αυτο.. δινει ασχημη εντυπωση.

Screenshot_1-.thumb.jpg.d40cbf9ca81b3f56697ed1ee0e40065f.jpg

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, odys03 είπε

Από εδώ και πέρα γυμνάστε το χέρι με μπόλικο scrolling στο mouse και θολούρα πάνω κάτω πάνω κάτω πάνω κάτω. Δεν βλέπεις παρά μόνο ένα post και μισή υπογραφή κάθε φορά.....

υπαρχει επιλογη στις υπογραφες,για να μην εμφανιζεται η υπογραφη ενος χρηση η ολων.Δεν στο λεω κακοπροαιρετα,σιγουρα ειναι προβλημα.Ακομα και η δικη μου που πριν ηταν ωραια και μαζεμενη τωρα φαινεται ενα ταιραστιο πραγμα που δυσκολα διακρινεις αν ειναι σχολιο η υπογραφη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...