Vassilis_24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Lazlow είπε walking dead, sons of anarchy, breaking bad, arrow, homeland, vikings, brooklyn nine nine Eσύ δεν πρέπει να'χεις δει σειρά μέχρι τέλους, ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Walking Dead, Arrow, Flash (και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με τα σύμπαντα των Marvel/DC), American Horror Story (AH Boring κατάντησε χωρίς την Τζέσικα Λανγκ), Designated Survivor, Last Ship, The Strain, Leftovers, Orange is the New Black , Sleepy Hollow όσα μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από Vangelis_D9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 για λιγο παρατησα το προσφατο The good fight σπιν οφ του good wife γιατι βαριεμαι ολο αμερικανιες και τραμπ καταστασεις.αλλα δε ξερω ισως επανελθω και λεω ΙΣΩΣ Designated survivor δε μου ρχεται να το παρατησω ακομα μεχρι να δω μια συνταρακτικη ανατροπη εξελιξη οπως αυτη που μας πεταξαν τα χριστουγεννα,αλλα και αυτο παει για delete γιατι δεν αντεχω αλλο αμερικανια και τραμπ καταστασεις Homeland αυτο δε μου ρχεται να το παρατησω γιατι ειναι και ειναι οτι ειναι και θα μου λειπε η κλαψιαρα λιγο,αλλα μαλλον θα φαει delete γιατι δεν αντεχω αλλο αμερικανια και τραμπ καταστασεις Arrow αυτο εφαγε εδω και κατι χρονια.πολυ παιδικο βρε παιδακι μ και δεν αντεχω αλλο αμερικανια και τρ τα γνωστα AHS στην αρχη ξεκινησε ωραια αλλα απο τοτε που φυγε η τζεσικα εφυγε και η σειρα για μενα .Αν και στο νεο κυκλο θα επιστρεψει η καθι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitogiro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Ash vs Evil Dead (s2) The Blacklist (s2) Brooklyn Nine-Nine (s4) Community (s5) Dominion (s1) Eureka (s4) Fear the Walking Dead (s1) Gotham (s2) Homeland (s3) Into The Badlands (s1) iZombie (s2) The Last Man On Earth (s3) The Leftovers (s1) The Originals (s2) Sense8 (s1) Supernatural (s11) The Shannara Chronicles (s1) Vikings (s1) Σε παρένθεση η τελευταία season που είδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acrobatis7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Arrow Homeland Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Mr. Robot μόλις το παράκανε με τα ψυχολογικά του πρωταγωνιστή στο 1ο κύκλο τον οποίο πρωταγωνιστή δεν άντεχα απο την αρχή ετσι κ αλιως . Vikings λογω φτήνιας στη παραγωγή ( 1η μάχη στο 2ο κύκλο νομίζω ηταν οπου γελούσα βλέποντας να τις παίζουν 20vs 20 . Crown απο τα μισα του 1ου κύκλου όταν κατάλαβα οτι δε με αφορά καθόλου η ιστορία . American Horror Story δε τελείωσα καν το 1ο κύκλο γιατι δεν ειχε καθόλου Horror . Homeland το εχω αφήσει στο προηγούμενο κύκλο μπορεί κ να το δω μόνο και μόνο απο περιέργεια πως θα καταλήξει η τρελή . Fear the walking dead στο προηγούμενο κύκλο γιατι ξεκίνησε κ εκεί το ξεχείλωμα της ιστορίας . Θα ήθελα να παρατήσω το Walking dead αλλα σκέφτομαι τα χρόνια και τις ώρες που εχω αφιερώσει. Το βλεπω απο συνήθεια κάνοντας κατι άλλο συνήθως Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από totalius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamvakaris21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, totalius είπε Mr. Robot μόλις το παράκανε με τα ψυχολογικά του πρωταγωνιστή στο 1ο κύκλο τον οποίο πρωταγωνιστή δεν άντεχα απο την αρχή ετσι κ αλιως . Vikings λογω φτήνιας στη παραγωγή ( 1η μάχη στο 2ο κύκλο νομίζω ηταν οπου γελούσα βλέποντας να τις παίζουν 20vs 20 . Crown απο τα μισα του 1ου κύκλου όταν κατάλαβα οτι δε με αφορά καθόλου η ιστορία . American Horror Story δε τελείωσα καν το 1ο κύκλο γιατι δεν ειχε καθόλου Horror . Homeland το εχω αφήσει στο προηγούμενο κύκλο μπορεί κ να το δω μόνο και μόνο απο περιέργεια πως θα καταλήξει η τρελή . Fear the walking dead στο προηγούμενο κύκλο γιατι ξεκίνησε κ εκεί το ξεχείλωμα της ιστορίας . Θα ήθελα να παρατήσω το Walking dead αλλα σκέφτομαι τα χρόνια και τις ώρες που εχω αφιερώσει. Το βλεπω απο συνήθεια κάνοντας κατι άλλο συνήθως μέγα λάθος στο θέμα: mr robot s3 lie to me sopranos the wire person of interest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Ναι, μεγα λαθος που δεν το αφησε νωριτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τrue Blood The Walking Dead Arrow Gotham The Strain True Detective Supernatural Fargo American Horror Story Heroes Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από thomasG4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Νομίζω ο τίτλος του thread θα έπρεπε να είναι 'ποιες σειρές δεν έχετε παρατήσει'! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vamvakaris21 είπε στο θέμα: mr robot s3 Τέλειωσες την s2 δηλαδή; Ήρωας. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από McNerd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamvakaris21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, McNerd είπε Τέλειωσες την s2 δηλαδή; Ήρωας. Ναι αλλά την απέβαλλα απ' τη μνήμη επιτόπου. Όσο για το homeland, η 6η σεζόν μου άρεσε αρκετά , το ίδιο κ η 7η μέχρι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, Lazlow είπε walking dead, sons of anarchy, breaking bad, arrow, homeland, vikings, brooklyn nine nine vikings sons of anarchy breakig bad? γιατι ρε φιλε...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Εγώ έχω χτυπήσει κόκκινο σε αυτόν τον τομέα. Έχω παρατήσει το Lost στην έκτη season και από το Prison Break το παλιό δεν έχω δει μόνο το τελευταίο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Πρώτα από όλα στην πυρά ο συμφορουμιτης που παράτησε το Game of Thrones .Στο θέμα μας, παράτησα μόνο το walking dead και κατάφερα να δω μέχρι το 2ο επεισόδιο της τρέχοντος σεζόν όπου η σειρά ξεκάθαρα μου πρόσβαλε τη νοημοσύνη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα