4saken Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Κακοι ηθοποιοι το The Wire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, 4saken είπε Κακοι ηθοποιοι το The Wire. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 53 λεπτά πριν, 4saken είπε Κακοι ηθοποιοι το The Wire. Σοβαρά τώρα? Μιλάμε για masterpiece ηθοποιίας σκηνοθεσίας σεναρίου. Σειρά σταθμός. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δεν το γράψα εγώ ρε μαγκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 On 27/03/2018 at 10:35 PM, _Στεργιος_ said: :οοο Γιατί Γιατί είναι μια αηδία και μέχρι την 2η η 3η σεζον άξιζε. 1 hour ago, 4saken said: Κακοι ηθοποιοι το The Wire. Να φανταστώ τα πρωινά βλέπεις Dora the explorer, ε; Άκου τι είπε ο θεούλης για μια απ τις καλυτερες σειρές ever. 32 minutes ago, 4saken said: Δεν το γράψα εγώ ρε μαγκες Φίλος απ το χωριό; On 30/03/2018 at 6:29 PM, Oscar_Mike said: τον εμετό το The Walking Dead Το παράτησα τότε που σκότωσε τον Γκλεν ο άλλος. On 29/03/2018 at 1:42 PM, ant_ said: Sleepy hollow blindspot flash Fringe The Leftovers Spartacus The wire 12 Monkeys Black Sails iZombie salem Aquarius Da Vincis Demons How To Get Away With Murder Peaky Blinders Helix Penny Dreadful Τurn: Washington’s Spies Marco Polo The Knick αυτα τα λιγα Το fringe γιατί; Το blindspot είναι αρκετά ωραίο (αυτό βλέπω τώρα που γράφω το ποστ) 12 Monkeys επίσης αρκετά ωραίο. Da Vincis Demons Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο. Peaky Blinders κάπου ψιλο χάλασε τελευταία σεζόν αλλά και πάλι, δεν είναι απ τις σειρές που παρατάς. Black Sails όμορφη σειρά. Με κράτησε πριν κανα 8μηνο αρκετά. The Wire ο τ ι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω. Αυτά. Εγώ μόνο το Walking Dead και κάτι ξεφτιλοσειρές τύπου friends δεν έχω ασχοληθεί να δω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, 4saken είπε Κακοι ηθοποιοι το The Wire. [Τρίτωνας mode/On] θα πεθάνω.. [Τρίτωνας mode/Off] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Γιατί είναι μια αηδία και μέχρι την 2η η 3η σεζον άξιζε. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αλλά εγώ έχω να πω ότι οι πρώτες 2 σεζόν δεν συγκρίνονται με καμία άλλη σειρά τέτοιου τύπου. Είναι απιστευτες. Εκτός αυτού, αν σου άρεσε έστω και μια σεζόν δεν βρίσκω τον λόγο να παρατήσεις την σειρά, εφόσον όλοι οι κύκλοι είναι αυτοτελείς. Διαβάζεις μια περίληψη του κύκλου, βλέπεις 2 3 κριτικές και ξεκινάς. Άποψη μου εννοείται, εσένα μπορεί να μην σου αρέσει το είδος της σειράς και γι'αυτό εξαρχής να την σταμάτησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 minute ago, _Στεργιος_ said: Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αλλά εγώ έχω να πω ότι οι πρώτες 2 σεζόν δεν συγκρίνονται με καμία άλλη σειρά τέτοιου τύπου. Είναι απιστευτες. Εκτός αυτού, αν σου άρεσε έστω και μια σεζόν δεν βρίσκω τον λόγο να παρατήσεις την σειρά, εφόσον όλοι οι κύκλοι είναι αυτοτελείς. Διαβάζεις μια περίληψη του κύκλου, βλέπεις 2 3 κριτικές και ξεκινάς. Άποψη μου εννοείται, εσένα μπορεί να μην σου αρέσει το είδος της σειράς και γι'αυτό εξαρχής να την σταμάτησες Το ίδιο λέμε. Οι 2 πρώτες σεζον άξιζαν FULL και μετά την πήρε ο διάολος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 To the wire δυο φορες προσπαθησα να το δω (με αρκετο χρονικο διαστημα μεταξυ)και τις δυο δεν μπορεσα να δω πανω απο 2 επεισοδια δεν μου ταιριαζε η σειρα ειναι περισσοτερο για αμερικανους μαλλον το blindspot Μου φανηκε σαν starter pack σειρας δωσανε παραγγελια καντε μια σειρα και πηρανε ολα τα βασικα χωρις τιποτα αλλο εμπνευση ερμηνεια κλπ και κανανε μια σειρα του κιλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, Froskeas είπε 6 ώρες πριν, Heybro είπε Σοβαρά τώρα? Μιλάμε για masterpiece ηθοποιίας σκηνοθεσίας σεναρίου. Σειρά σταθμός. 6 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Άκου τι είπε ο θεούλης για μια απ τις καλυτερες σειρές ever. 6 ώρες πριν, 4saken είπε Σκηνη για οσκαρ. Και υπαρχουν πολλες τετοιες ακομα και το ξερετε. 6 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Εγώ μόνο το Walking Dead και κάτι ξεφτιλοσειρές τύπου friends δεν έχω ασχοληθεί να δω. Κανενα σχολιο. 6 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Το παράτησα τότε που σκότωσε τον **** ο άλλος. Στις 29/3/2018 στις 1:42 ΜΜ, ant_ είπε Τελικα το εχεις η δεν το εχεις δει;Επισης καλο θα ειναι να αποφευγεις οσο μπορεις το spoil,καποιος κακομοιρης μπορει να μην εχει φτασει ως εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 breaking bad, the walking dead και sons of anarchy που τελικά το είδα κάποια στιγμή σε fast forward. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 webparts ετσι απο περιεργια, τι καταλογιζεις στο wire στη σκηνη που περιεγραψες? Είναι κακοπαιγμένη, είναι χωρίς περιεχόμενο, τι? νταξ, γουστα είναι αυτά....Για αυτο εγω ποτε δεν προτείνω τις σειρες που αρέσουν σε εμένα και οποτε κάποιος ρωταει τι να δει, το ρωταω τι εχει δει και τι του αρέσει...Παντως αντικειμενικα κριτηρια δεν υπαρχουν, οποτε μη τρελαινεστε με την αποψη του καθενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, xavier είπε webparts ετσι απο περιεργια, τι καταλογιζεις στο wire στη σκηνη που περιεγραψες? Είναι κακοπαιγμένη, είναι χωρίς περιεχόμενο, τι? νταξ, γουστα είναι αυτά....Για αυτο εγω ποτε δεν προτείνω τις σειρες που αρέσουν σε εμένα και οποτε κάποιος ρωταει τι να δει, το ρωταω τι εχει δει και τι του αρέσει...Παντως αντικειμενικα κριτηρια δεν υπαρχουν, οποτε μη τρελαινεστε με την αποψη του καθενα... Σαφως και ειναι γουστα,απλα κατι γνωστοι πονηροπουλοι απο πανω ειρωνευονται για αυτο το συνεχιζω. Για να σου απαντησω,η συγκεκριμενη σκηνη ειναι ανουσια,οι τυποι συζητανε 1,5 λεπτο για το ποιος εφηυρε τις κοτομπουκιες. Ιδιο σκηνικο και σε μια σκηνη που κοροιδευαν καποιον επειδη εγραφε σε γραφομηχανη,ενω εχουν υπολογιστες. Κανα 2λεπτο και αυτη η σκηνη,στην αρχη νομιζα οτι θα παιξει καποιο ρολο στην πορεια,αλλα ηταν και αυτη σαν τις κοτομπουκιες τελικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 μα δεν ειναι το θεμα ποιος εφηυρε τις κοτομπουκιες, εχει να κανει με το πως αντιλαμβανονται το συστημα τα γκετοπαιδα...Το κυριο κομματι της σειρας ειναι για τις ευκαιριες που εχουν τα γκετοπαιδα να ξεφυγουν απο το ναρκοεμποριο.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toniloco3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 arrow/flash (3&1 SE αντιστοιχα) αποφασισα να ριξω το βαρος κ τον χρονο στο Marvel universe οχι με τοσο μεγαλη επιτυχια. επισης τελειωτικο κοψιμο εφαγαν τα: mr robot (μεσα 1 σεζον) spartacus (1 σεζον) walking dead (5 σεζον) Βικινγκς (μεσα 4ης σεζον) Black sails (1η σεζον ισως το ξαναπιασω καποια στιγμη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα