najinblue3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Μόνο αυτός άξιζε μου φάνηκε πολύ παιδικη στο τέλος πολλά κλισέ κτλ. Επειδή σε εμπιστεύομαι όμως θα της δώσω μια ευκαιρία θα φανεί από τα πρώτα επεισόδια. Ειναι οντως τεραστιος ο κερατας, οπου εχει παιξει ειναι Θεος, στο arrow μονος του ητανε και την ανεβασε 10 επιπεδα, πιστεψε με καμια σχεση με τη 1η σιζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Ειναι οντως τεραστιος ο κερατας, οπου εχει παιξει ειναι Θεος, στο arrow μονος του ητανε και την ανεβασε 10 επιπεδα, πιστεψε με καμια σχεση με τη 1η σιζον Ποιοτικός ηθοποιός όντως τα μικρά είναι για τα πανυγηρια. Στην αρχή λέω θα το δω για τα 2 γκομενακια αλλά με το ζόρι πήγα μέχρι τέλος. Στο imdb τώρα που είδα περνουν παρόμοιες βαθμολογίες με της πρώτης τα επεισόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Ποιοτικός ηθοποιός όντως τα μικρά είναι για τα πανυγηρια. Στην αρχή λέω θα το δω για τα 2 γκομενακια αλλά με το ζόρι πήγα μέχρι τέλος. Στο imdb τώρα που είδα περνουν παρόμοιες βαθμολογίες με της πρώτης τα επεισόδια. Tα 2? Μονο η Ιβανα αξιζει, απιστευτη ειναι Εγω θεωρω την 1η παρα πολυ μετρια εως κακη, και τη 2η μιλια καλυτερη, καμια σχεση το επιπεδο μεταξυ των 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Tα 2? Μονο η Ιβανα αξιζει, απιστευτη ειναι Εγω θεωρω την 1η παρα πολυ μετρια εως κακη, και τη 2η μιλια καλυτερη, καμια σχεση το επιπεδο μεταξυ των 2 Σε επίπεδο υποκριτικής όντως η πρώτη είναι πολύ ανώτερη απλά μίλησα για το ότι είναι κούκλες και οι 2 οπότε λέω ας δώσω μια ευκαιρία χωρίς να περίμενα φοβερή υποκριτική. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Heybro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) και υποκριτικη και σαν γυναικα Ivana by far που θα ελεγε και ο Forgiven247 οχι οτι θα με χαλουσε και η Amberle Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από najinblue3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε και υποκριτικη και σαν γυναικα Ivana by far που θα ελεγε και ο Forgiven247 οχι οτι θα με χαλουσε και η Amberle That ass ε. Κούκλες και οι 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δεν ανέφερε ακόμα κανείς ότι έχει παρατήσει Spartacus και Banshee κι ανησυχώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Vangelis_D9 είπε Δεν ανέφερε ακόμα κανείς ότι έχει παρατήσει Spartacus και Banshee κι ανησυχώ. Ίσως και να μην τα έχει δει κανένας και ειδικά το δεύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 τον εμετό το The Walking Dead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Γιατί να παρατήσει κάποιος το banshee; Sex και ξύλο, τπτ άλλο H Τελευταία σεζόν αν και την είδα ούτε καν την θυμάμαι ήταν λίγο προς τα κάτω, οι πρώτες 1-2 μου άρεσαν πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Putman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, jokerakias είπε Ίσως και να μην τα έχει δει κανένας και ειδικά το δεύτερο Άνετα τις τελείωσα και τις δύο. Φοβερές σειρές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, jokerakias είπε Ίσως και να μην τα έχει δει κανένας και ειδικά το δεύτερο Λίγα για το banshee ε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, Pitzimpitzidis είπε 41/41; δεν ειναι και τρελο νουμερο σαν μεγεθος αλλα και παλι σκυλιαζεις να τις τελειωσεις με το ζορι η' τις εχεις δει ευχαριστα; Ε και τα 2... Ντάξει ενα 80% ευχάριστα. Στο υπόλοιπο 20% απλά έχω την υπομονή να τις δω μέχρι το τέλος, για να έχω και ολοκληρωμένη άποψη και λιγότερο λόγω ψυχαναγκασμού (ok η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο λακαμάς άμα πω να αφήσω σειρά, δε νιώθω καλά απέναντί της :P). Καλά ναι, ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που έχει δει παραπάνω, απλά πολλοί μετράνε κι αυτές που σταμάτησαν. Κι επίσης ό,τι έχω δει, τα έχω ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2013 και μετά. Πιο πριν, είχα δει μόνο το Prison Break. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αrrow στη 2η σαιζον,suits στην 3η επειδη το εβλεπε μια γκομενα,misfits καπου στην 3η,grey's anatomy δε θυμαμαι σε ποια αλλα δεν ειχε νοημα ειχαν φυγει ολοι σχεδον,house of cards με κουρασε η τοση διαφθορα,american horror storry στο ασυλο το παρατησα,ειχα βαρεθει απο την 1η καθως δεν εβλεπα πουθενα..horror.. How to get away with murder δεν περασα την πρωτη σαιζον,το ιδιο και στο The Wire,κυριως λογω κακων ηθοποιων. Vikings εχασα το ενδιαφερον μου oταν ξεκινησε το σχεδιο του Ραγκναρ να μπαινει σε λειτουργια,walking dead ακομα κατεβαζω επεισοδια αλλα τα κραταω για πολυ πεθαμενες νυχτες. Sons of anarchy το εβλεπα με παθος μεχρι το τελος,αλλα οταν πηγα να το ξαναδω απλα δε γινοταν. Αν μου ερθει και καμια αλλη θα κανω edit. ΥΓ Αυτοι που σταματησαν το Peaky Blinders ας του δωσουν μια ευκαιρια. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από webparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 breaking bad, Lost, Prison break, Sense8. Μερικές γνωστές που μου τις άφησα από τα πρώτα επεισόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα