Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά είχα το ps phwoer v1.4 και προσπάθησα να βάλω το golden Hen για το fifa22 γιατί δεν έπαιζε πριν. Έχω τωρα θέμα. Δε μπορώ να βάλω το goldnHen. Καμία βοήθεια , κανένα οδηγό παιδιά έχουμε;

Επεξ/σία από takisdemi
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, takisdemi είπε

Παιδιά είχα το ps phwoer v1.4 και προσπάθησα να βάλω το golden Hen για το fifa22 γιατί δεν έπαιζε πριν. Έχω τωρα θέμα. Δε μπορώ να βάλω το goldnHen. Καμία βοήθεια , κανένα οδηγό παιδιά έχουμε;

δοκιμασε το goldhen v2.0b απο εδω αναλογα το firmware που εχεις (επελεξε την Ν version αναλογα, 5.05Ν πχ) 

Επεξ/σία από _emperor
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επιτελους θα βαλω Linux στο ps4.Εχει κανενας εμπειρια αν δουλευουν καλα τα παιχνιδια απο steam,επισης αν δουλευει το χειριστηριο κανονικα κτλ?

Δημοσ.

Δοκίμασα το Goldhen 2b σε ενα απλό PS4 και σε ενα PS4 Pro και τα δυο στην έκδοση 9.00 και λειτούργησαν με την πρώτη προσπάθεια χωρίς κανενα πρόβλημα.

Δημοσ.

Επειδή δεν είχα προλαβει και πάντα είχα ήδη αναβαθμίσει μου φαίνονται περίεργα.  Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κανα πμ βίντεο οδηγό κλπ ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ ένα βίντεο που είναι πιο απλή η διαδικασία, χωρίς να μπαίνουμε μέσω ftp στον υπολογιστή, απλά με ένα usb φλασακι και από το ps4 στη σελίδα karo218

Edit. Λένε ότι είναι σταθερότατο και καλύτερο από τις εκδόσεις firmware 7.XX.  Εγώ είμαι σε 7.55 και ψήνομαι κάποια στιγμή να κάνω update στην 9.00 έκδοση να το δοκιμάσω από περιέργεια .. 

Σε 7.55 σε rest mode δουλεύει μια χαρά το ps4 μου μέχρι στιγμής.. Δεν ξέρω αν η διαδικασία με το usb μένει σε rest mode, θα ήταν ευχής έργο και μόνο όταν κλείνουμε εντελώς την κονσόλα να ξανά βάζουμε το usb.. Μου θυμίζει εποχές ps3 πριν βγει cfw που το είχα jailbreak με usb φλασακι.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 2
Δημοσ.

Πριν από λίγο έκανα update από 7.55 σε 9.00 και μπήκε το goldenhen με την πρώτη...Σαν πρώτη εντύπωση μου φαίνεται καλό και είναι εύκολη η διαδικασία.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε

Πριν από λίγο έκανα update από 7.55 σε 9.00 και μπήκε το goldenhen με την πρώτη...Σαν πρώτη εντύπωση μου φαίνεται καλό και είναι εύκολη η διαδικασία.

Ωραίος.. Αν μπορείς δοκίμασε να βάλεις την κονσόλα σε rest mode και να την ανοίξεις μετά να δεις αν παραμένει το jailbreak ή πρέπει να ξανά κάνουμε την διαδικασία με το usb.. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Ωραίος.. Αν μπορείς δοκίμασε να βάλεις την κονσόλα σε rest mode και να την ανοίξεις μετά να δεις αν παραμένει το jailbreak ή πρέπει να ξανά κάνουμε την διαδικασία με το usb.. 

Το έκανα ξανά το jailbreak από cold boot χωρίς κανένα θέμα μόνο με 2-3 memory errors.Το έβαλα και σε rest mode 2 φορές με ανοιχτό παιχνίδι uncharted 2 επίσης χωρίς θέμα.Οπότε go for it 

20211214_213449.jpg

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν άντεξα το πέρασα και εγώ και το παίρνει κατευθείαν το Goldhen  μέσω usb φλασακι μετά από κλείσιμο κονσόλας και άνοιγμα.. Το rest mode πάλι δουλεύει κανονικότατα χωρίς να χρειαζόμαστε usb drive.. Αλλά και πάλι αν την κλείσετε κανονικά και ανοίξετε την κονσόλα μπαίνετε στη σελίδα karo218 χωρίς Internet, βάζετε το φλασακι πατάτε ok και είστε έτοιμοι.. Το παραπάνω βίντεο που ανέβασα έχει την διαδικασία και στην περιγραφή στο πρώτο σχόλιο τους συνδέσμους με τα απαραίτητα αρχεία που πρέπει να κατεβάσετε.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...