Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/5/2022 στις 5:45 ΜΜ, Galteo67 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. 

Να κάνω μια ερώτηση που ίσως είναι άκυρη αλλά δεν γνωρίζω πολλά.... 

Σε ps4 pro jailbreak μπορούμε να βάλουμε kodi Netflix iptv κλπ; 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα αλλά από λίγο ψάξιμο είδα ότι μπορώ να παίζω και ον λαιν με μια κάρτα 365. Όταν θα γυρίσω από διακοπές θα δώσω περιστερες πληροφορίες για να βγάλουμε χειμώνα σας ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΙ συνδρομή ΚΑΙ jailbreak;

Μην το δοκιμάσεις, εκτός κι αν θες να κλάψεις τα λεφτά σου... :)

Το jailbreak είναι αυστηρά και μόνο για όσους έχουν μείνει σε εποχές PS1/2 (only SP, no online MP, no subscriptions, no updates, no trophies).

Επεξ/σία από bedazzled
Δημοσ.
22 ώρες πριν, bitersweet είπε

Δεν έχω ιδέα αλλά από λίγο ψάξιμο είδα ότι μπορώ να παίζω και ον λαιν με μια κάρτα 365. Όταν θα γυρίσω από διακοπές θα δώσω περιστερες πληροφορίες για να βγάλουμε χειμώνα σας ευχαριστώ 

Νέο θέμα σε λίγο καιρό.... Ειχα κάνει jailbreak στο PS4 και η Sony με μπλόκαρε και έχασα την συνδρομή plus που είχα... Τι να κάνω????

• Thanks 1
Δημοσ.

Πες ότι ξεχνάμε το instant console ban σε περίπτωση που συνδεθεί PS4 jailbreak στο psn. 

Πώς γίνεται ρε παιδιά και jailbreak και online ; 

Αφού jailbreak μπαίνει έως 9.03 και για να παίξεις online χρειάζεται 9.60 αυτή τη στιγμή.

Πώς μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο ;

Αν και γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει πλέον το jailbreak. Κάνεις μια νέα συνδρομή psn plus deluxe σε άλλη χώρα (π.χ. Τουρκίας 460 try = 25€) και ησυχάζεις. Νόμιμα και σε τιμές που μπορεί να αντέξει η τσέπη μας. 

Κάτοχος PS4 pro jailbreak και PS5. Το PS4 έχει να λειτουργήσει πάνω από 6μηνο. 

Δημοσ.

image.jpeg.3660a785008b7a34acdbeb1e2aba2a4e.jpeg

Παιδιά καλησπέρα.

Ξαφνικά μου έβγαλε αυτό το μήνυμα και δεν ανταποκρίνεται το ps4 καθόλου.δεν μπορώ καν να μπω στην αρχική.Μόνο αυτό μου βγάζει.

Κατέβασα την ενημέρωση που λέει,σε στικάκι κτλ,το έβαλα,δεν το βρίσκει με τίποτα.

Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Είμαι εντελώς άσχετος σε τεχνικά θέματα.

Το θέμα είναι ότι το πρωί το χρησιμοποιούσε ο μικρός κανονικά ,το έκλεισε,και πριν λίγο που το ξανά άνοιξε έβγαζε μόνο αυτήν την εικόνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Mitsos.t είπε

Παιδιά καλησπέρα.

Ξαφνικά μου έβγαλε αυτό το μήνυμα και δεν ανταποκρίνεται το ps4 καθόλου.δεν μπορώ καν να μπω στην αρχική.Μόνο αυτό μου βγάζει.

Κατέβασα την ενημέρωση που λέει,σε στικάκι κτλ,το έβαλα,δεν το βρίσκει με τίποτα.

Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Το έβαλες χύμα μεσα στο στικάκι? Γιατι πρεπει να ειναι στο φάκελο PS4 και μετα στον φάκελο update

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Το έβαλες χύμα μεσα στο στικάκι? Γιατι πρεπει να ειναι στο φάκελο PS4 και μετα στον φάκελο update

Κατέβασα την ενημέρωση στον υπολογιστή και το έβαλα σε ένα στικάκι και ακολούθησα τις οδηγίες από το site του playstation.

Με προβληματίζει που δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως και μου βγάζει μόνο αυτήν την ενημέρωση.

Δημοσ.

Δηλαδη ειναι σαν να μην δουλευει το κοντρολ για να πατησεις ακυρο η οκ?

Βαλε το καλωδιο στο dual shock (αυτο που το φορτιζεις οταν τελειωνει η μπαταρια,) πανω στο ps4 και δες αν μπορεις να πατησεις ακυρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Mitsos.t είπε

Παιδιά καλησπέρα.

Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Επειδή την πατάνε οι περισσότεροι κατεβάζεις το αρχείο "επανεγκαταστασης" και όχι το απλό update το απλό είναι περίπου 480mb και το αρχικό τα διπλά mb.

https://www.playstation.com/el-gr/support/hardware/ps4/system-software/

Αρχείο επανεγκαταστασης οδηγίες κοιτάς 

Υπόψιν θα σβηστούν όλα.

Καλό θα είναι να τσεκαριστει η υγεία του σκληρού δίσκου σε έναν υπολογιστή 

Επεξ/σία από mikele13-
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...