Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά τη μετατροπή σε συνάλλαγμα (καθημερινή), μου δείχνει τιμή (πχ $1,075) περίπου 0,5% διαφορετική από την τρέχουσα ($1,08) ισοτιμία. Είναι κάτι σαν προμήθεια (spread);

Επεξ/σία από Nikkiy
  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπάθησα να ανοίξω λογαριασμό revolut από το app, άλλα αφού ποτέ δεν μου ήρθε το sms μου έβγαλε "authetication at the moment failed". Προσπάθησα 2 φόρες ακόμα, άλλα το ίδιο. 

Έχει τύχη σε κανέναν ? τι μπορώ να κάνω ?    

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειμαι νεο μελος στην revolut, υποτιθεται την εκανα γιατι σε ενα καταστημα που εκανα πληρωμη ελεγε οτι θα μου δωσει 40€, δεν βλεπω πουθενα τα 40€ και δεν ξερω τι εννουσε. Εχω πληρωσει το καταστημα και εχω παραλαβει το προιον, ολα οκ εκει.

Ας το ξεχασουμε εκεινο. Τωρα μου στελνει οτι εχω 7 ημερες για να παρω 40€ εαν συστησω αλλο ατομο, γιατι ομως 7 ημερες; Μετα κλεινει οριστικα το προγραμμα αυτο; 
Δειτε παρακατω, σε 7 ημερες πρεπει να παραγγειλει πραγματικη καρτα και να ξεκινησει να την χρησιμοποιει; Αυτο δεν γινεται σε 7 ημερες. Τι δεν καταλαβαινω;

image.png.89afa09960ebc74bce71673ad682dd32.png

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, safridia είπε

γιατι ομως 7 ημερες;

Μετά μπορεί να αλλάξει το ποσό της επιβράβευσης

• Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, safridia είπε

Ειμαι νεο μελος στην revolut, υποτιθεται την εκανα γιατι σε ενα καταστημα που εκανα πληρωμη ελεγε οτι θα μου δωσει 40€, δεν βλεπω πουθενα τα 40€ και δεν ξερω τι εννουσε. Εχω πληρωσει το καταστημα και εχω παραλαβει το προιον, ολα οκ εκει.

Ας το ξεχασουμε εκεινο. Τωρα μου στελνει οτι εχω 7 ημερες για να παρω 40€ εαν συστησω αλλο ατομο, γιατι ομως 7 ημερες; Μετα κλεινει οριστικα το προγραμμα αυτο; 
Δειτε παρακατω, σε 7 ημερες πρεπει να παραγγειλει πραγματικη καρτα και να ξεκινησει να την χρησιμοποιει; Αυτο δεν γινεται σε 7 ημερες. Τι δεν καταλαβαινω;

image.png.89afa09960ebc74bce71673ad682dd32.png

Εσύ συμπλήρωσες όλες τις ενέργειες που έπρεπε για να πάρεις τα 40€;

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι οι αγορες για τους φίλους σου μπορεί να γίνουν με την virtual card ,δεν χρειάζεται να περιμένουν την φυσική κάρτα.Το γράφει ξεκάθαρα.

Επίσης  το RAF δεν σταματάει ,κάθε μήνα το βγάζει ,οπότε αν δεν το προλάβεις τώρα θα το κάνεις τον άλλο μήνα.

• Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, safridia είπε

πρεπει να παραγγειλει πραγματικη καρτα και να ξεκινησει να την χρησιμοποιει; Αυτο δεν γινεται σε 7 ημερες. Τι δεν καταλαβαινω;

Γράφει πως μπορεί να κάνει τις αγορές με την virtual.

• Thanks 1
Δημοσ.

καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν δίνει ακόμα η yes visa 1% επιστροφη για να στείλω χρήματα στην revolut!ευχαριστώ

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, deerhunter είπε

καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν δίνει ακόμα η yes visa 1% επιστροφη για να στείλω χρήματα στην revolut!ευχαριστώ

Οχι, δεν δινει

• Δημιουργία νέου...