Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 minutes ago, Delas.46 said:

Μάλιστα, αυτό εξηγεί τον καφέ που δεν πήρα την τετάρτη στις 8 το βράδυ! 😁

943867172_revnbg.jpg.e2baf2a57050f3cc4572e0a1b5bef7bd.jpg

Χμ. Ενδιαφέρον.. Πως ξέρουμε αν συνέβη και σε μας? 

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί να μας ενημέρωσε η revolut αλλά το πρόβλημα ήταν αποκλειστικά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. 

Μίλησα με γνωστούς μου και μου είπαν ότι είχαν διπλές χρεώσεις και αυτοί.

Καταλήγουμε ότι όποιος πλήρωσε με κάρτα σε POS της Εθνικής 14 και 15 του μηνός, κατά πάσα πιθανότητα χρεώθηκε 2 φορές (μια στις 14-15 και μια την Τετάρτη). Η Εθνική τράπεζα θα κάνει refunds αυτόματα από όσο γνωρίζω, αλλά αν δεν γίνει κάτι τέτοιο σε εσάς μέχρι τέλος της επόμενης εβδομάδας, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με τις τράπεζες σας. 

Δημοσ.

Και στην Εθνικη δε θα ξερουν τιποτα φυσικα. Εμενα με ειχε διπλοχρεωσει η Εθνικη σε δικη της πιστωτικη

Με αποχρεωσε πριν βγει ο λογαριασμος, αλλα το οριο μου ηταν καβατζωμενο, δε θα μπορουσα να τη χρησιμοποιησω για αγορες

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Με έχουν πρήξει με μυνήματα ,οτι το δίπλωμα δεν φτάνει για τον δικαιούχο και πρέπει να τους στείλω νεα χαρτιά.Ταυτότητα ,που να εχει και λατινικούς  χαρακτήρες δέχονται για την ενημέρωση ή  θέλει υποχρεωτικά διαβατήριο?

Δημοσ.

Το έμβασμα από τη Revolut σε Ελληνική τράπεζα (π.χ. Πειραιώς) το χρεώνει; Αν το έχει κάνει κάποιος, πόσο προμήθεια χρεώνουν οι εδώ τράπεζες;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, soiramk είπε

Το έμβασμα από τη Revolut σε Ελληνική τράπεζα (π.χ. Πειραιώς) το χρεώνει; Αν το έχει κάνει κάποιος, πόσο προμήθεια χρεώνουν οι εδώ τράπεζες;

3,5€ χρεώνει η γιουρομπανκ για το εισερχόμενο εμβασμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, soiramk είπε

Η Πειραιως 4 νομιζω. 

Δημοσ.

Η Πειραιως 4 ευρώ. Την πάτησα πριν λίγους μήνες. Καλύτερα πάνε σε ένα ATM της HSBC και βγάλε όσα θες, μετά κάνε κατάθεση σε Πειραιώς δωρεάν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Η Πειραιως 4 νομιζω. 

1 ώρα πριν, Delas.46 είπε

Η Πειραιως 4 ευρώ. Την πάτησα πριν λίγους μήνες. Καλύτερα πάνε σε ένα ATM της HSBC και βγάλε όσα θες, μετά κάνε κατάθεση σε Πειραιώς δωρεάν. 

Ναι, δε συμφέρει τότε...
Η HSBC δε χρεώνει ανάληψη από ATM με Revolut;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, soiramk είπε

Ναι, δε συμφέρει τότε...
Η HSBC δε χρεώνει ανάληψη από ATM με Revolut;

Ακόμη όχι η HSBC δεν χρεώνει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Google Pay, αν περνάει η κάρτα σου, γιατί δε δέχεται όλες τις revolut κάρτες. 

Και Garmin Pay αν έχεις αντίστοιχο ρολόι. 

Επεξ/σία από djuan1988

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...