Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 τώρα με το Brexit εχει ανακοινωσει η revolut τι θα ισχύει για τους χρήστες της εντος της ΕΕ ?
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, VICKR είπε τώρα με το Brexit εχει ανακοινωσει η revolut τι θα ισχύει για τους χρήστες της εντος της ΕΕ ? https://blog.revolut.com/how-we-protected-our-customers-from-brexit/
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://blog.revolut.com/how-we-protected-our-customers-from-brexit/ αρα θα γυρισουν σε LT IBAN (λιθουανιας) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Zerg13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Θα παω Σουηδια. Εκει εχουν Σουηδικες Κορωνες. Εχω και δολαρια στα χερια μου σε μετρητα, να τα βαλω απευθειας στην Revolut, μπορω; θα ειναι σωστη κινηση; Ή να τα μετατρεψω σε Ευρω σε καποια τραπεζα και να τα κανω καταθεση σε καρτα μου; την Revolut free εχω. Τι περιοριμσους εχει;
alfeios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Προσπάθησα να κάνω ανανέωση σε καρτοκινητο με πληρωμή από revolut. Δεν έγινε, και εμφανίστηκε μήνυμα ότι δεν γίνεται με κάρτες που έχουν εκδοθεί εκτός Ελλάδος. Ίσως είναι θέμα της εταιρείας κινητής, δεν πειράζει. Μετά έκανα την ανανέωση με paypal και χρέωση της revolut. Έγινε κανονικά. Παρατήρησα όμως ότι χρεώθηκαν σε αγγλικές λίρες και με την μετατροπή πλήρωσα 10,48€ αντί για 10,00€. Έτσι γίνεται για αγορές σε Ευρώ, ή φταίει που άφησα το paypal να κάνει την μετατροπή νομισμάτων;
stelakis1914 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Είναι προφανές ότι άφησες στο PayPal την μετατροπή για αυτό χρεώθηκες και το ανάλογο καπέλο.
alfeios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Είναι προφανές ότι άφησες στο PayPal την μετατροπή για αυτό χρεώθηκες και το ανάλογο καπέλο. Το κατάλαβα. Αν είχα ορίσει να κάνει την μετατροπή η κάρτα, το καπέλο θα ήταν μικρότερο ή θα χρεωνομουν σε Ευρώ οπότε δεν θα είχαμε καπέλο; Ευρώ έχω στον λογαριασμό μου στη revolut, σε Ευρώ πληρώθηκε ο πωλητής, σε χώρα του Ευρω μενω
stelakis1914 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Θα είχες χρεωθεί με το ακριβές πόσο των 10€ για την συναλλαγή σου. 1
spartak1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, alfeios είπε Το κατάλαβα. Αν είχα ορίσει να κάνει την μετατροπή η κάρτα, το καπέλο θα ήταν μικρότερο ή θα χρεωνομουν σε Ευρώ οπότε δεν θα είχαμε καπέλο; Ευρώ έχω στον λογαριασμό μου στη revolut, σε Ευρώ πληρώθηκε ο πωλητής, σε χώρα του Ευρω μενω Η εταιρία κινητής που προσπάθησες να ανανεωσεις δε δέχεται κάρτα εξωτερικού. Δεχεται Paypal οπότε κάνεις τη δουλειά σου από εκεί. Ως προς το δεύτερο ερώτημα αν έκανες τη χρεωση στην κάρτα θα χρεωνόσουν ευρω και όχι λίρες και θα πληρωνες ακριβώς το ποσό χωρίς καπέλο. 1
alfeios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Θα είχες χρεωθεί με το ακριβές πόσο των 10€ για την συναλλαγή σου. Μάλιστα. Άρα δική μου καθαρά η ευθύνη 4 λεπτά πριν, spartak1 είπε Η εταιρία κινητής που προσπάθησες να ανανεωσεις δε δέχεται κάρτα εξωτερικού. Δεχεται Paypal οπότε κάνεις τη δουλειά σου από εκεί. Ως προς το δεύτερο ερώτημα αν έκανες τη χρεωση στην κάρτα θα χρεωνόσουν ευρω και όχι λίρες και θα πληρωνες ακριβώς το ποσό χωρίς καπέλο. Ευχαριστώ
drdedus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω μπερδευτηκα. αν ο φιλος ειχε χρηματα σε ευρο μεσα στην revolut πως χρεωθηκε σε λίρες? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από drdedus
alfeios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, drdedus είπε εγω μπερδευτηκα. αν ο φιλος ειχε χρηματα σε ευρο μεσα στην revolut πως χρεωθηκε σε λίρες? Ναι σε Ευρώ είχα. Μάλλον χρεώθηκαν σε λίρες επειδή το paypal είδε αγγλική κάρτα. Και έκανε μετατροπή σε λίρες. Μετά είδε ότι έπρεπε να δώσει ευρώ και έκανε ξανά μετατροπή. Αποτέλεσμα καπέλο 0,48€ στα 10,00€
stelakis1914 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Να ξέρετε ότι όποιος πάει να χρεώσει την κάρτα μας, -είτε έμπορος, είτε PayPal- βλέπει σαν πρωτεύον νόμισμα χρέωσης τις λίρες Αγγλίας. Αυτό που κάνει η Revolut με τα πορτοφόλια σε διαφορετικά νομίσματα είναι εσωτερική τους διαδικασία. Μην ξεχνάτε βέβαια να επιλέγετε χρέωση στο τοπικό νόμισμα που γίνεται η συναλλαγή και την διαδικασία της μετατροπής να την αφήνετε στην Revolut.
Muhammad Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Στις 20/12/2019 στις 10:07 ΠΜ, vagstef είπε η πρώτη όχι. οι επόμενες ναι (στο standard plan) αν βγάλω μια virtual, την ακυρώσω και μετά βγάλω άλλη, θα με χρεώσει; ή κοιτάει πόσες virtual έχω ενεργές την κάθε στιγμη; επίσης η virtual γίνεται αποδεκτή παντού όπως η κανονική ή πέφτει άκυρο;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 ^^ Δεν ειχει καμια διαφορα απο την φυσικη σε αγορές πληρωμές απο το ίντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα